:roflol::roflol::roflol:Alemsin valla, bak ben hiç böyle düşünmemiştim... Ben de hırs yaptım, nasıl biliyor musun; mesela yakınlarımda başka hamileler var, dolaylı tanıdığım falan... Ortak yakınlara soruyorum, onlar ne kadarlık oldular, doğum ne zaman, aaa o senle beraber, peşpeşe doğum diyolar. Ulannn, ben onların haberini aldığımda bilmem ne kadarlık hamileydim, ne zaman yetiştiler bana...klava: klava:
Sonra karşılaşıyorum mesela sözkonusu hamile kişiyle soruyorum, bakıyorum 6 hafta var, 8 hafta var falan... nasıl sinirleniyorum!!!! Az bi fark mı, hızlandırılmış kur sistemi var da ben mi bilmiyorum yoksa!!!!!!!!!! :roflol::roflol:
iyi aksamlar kizlar, biraz gecmisi okudum ama sirtimla, gogusumun altindaki agri oturtmuyor beni yaa, birde bugun isyerimle sorun yasadim illede basliycaksin ise diyorlar, ben tum gun 15 dk oturuyorum 15dk ayaktayim 15dk yatiyorum yoksa duramiyorum agridan, nasil caliscam bilmiyorum, daha 1 ayim var hamilelik iznime, Allah yardimcimiz olsun
:roflol::roflol::roflol:
çok güldüm valla haklısın
ben sana diyorum bizden sonra hamile kalıyorlar doğuruyorlar bi de büyütmeye başlıyorla
var bunda bi hile
hafta mı çalıyolar ne:roflol::roflol:
yok valla ben saymıyorum banane baştan başlasın onlar :sm_cool:
tanımam kendilerini ama çok severim :dance:Selence, senin avatarındaki kız çocuğu kim?
1 ayim kalmisken issizde kalmak istemiyorum, birkac gun deniycem onlarda kor degil ya o halimi gorupte oldurene kadar calistirmazlar heralde
Aslında öyle tabii... Sadece yurtdışında olduğundan emin olamadım... Orada herşey biraz daha kitabına göre oluyor ya ondan... Buradaki gibi kanaat notu yok... kaydirigubbakcemile3
benim bir arkadasim var mesela, 10 sene once 6 aylik bir calismisligi var, sonrasinda belim agriyor diye hasta yatti, sonra doktorlar kontroller felan yapamiyorum calisamiyorum diyerek israr edip hastaliktan emekliye ayrildi, 10 senedir evde yattigi halde 1000euro para aliyor, ama masallah ben hamilelikten once bile hali yikayip silemezken o her isini yapiyor, bizim gibilerde 7 aylik hamile karnimiz burnumuzda belim agriyo diye yirtiniyoruz, 1 ay hasta yatmamiza izin vermiyolar
evet canim fabrikada calisiyorum ben, hep ayaktayim tum gun degil birkac saat part time calisiyorum ama su halimle bir saat bile ayakta duramiyorumki
Ay Nazaaaaan, ne diyosun yaaa!!!!!!!!!! :bbo::bbo:
Ben çalışırken bile o kadar parayı ya kazanıyodum ya kazanmıyodum... Hemen oraya taşınmak istiyorum... İşsiz kalacaksam da orada kalayım bari... Eminim işsiz hamilelere de hatrı sayılır bir para veriyorlardır...
Bazen öyle haksızlıklar buluyor ki insanı, öyle talihsizlikler... Çevredekilerin de dürüst ya da haklı olmadıkları halde bir yolunda gidiyor işleri... Valla kıskanmamak için hazretlerden, erenlerden olmak gerek...
Ayy ben neden bu kadar dertlendim bu meseleye böyle... Oldu olacak bir de ağlayım bari, tam olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?