2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Alemsin valla, bak ben hiç böyle düşünmemiştim... Ben de hırs yaptım, nasıl biliyor musun; mesela yakınlarımda başka hamileler var, dolaylı tanıdığım falan... Ortak yakınlara soruyorum, onlar ne kadarlık oldular, doğum ne zaman, aaa o senle beraber, peşpeşe doğum diyolar. Ulannn, ben onların haberini aldığımda bilmem ne kadarlık hamileydim, ne zaman yetiştiler bana... klava:klava:
Sonra karşılaşıyorum mesela sözkonusu hamile kişiyle soruyorum, bakıyorum 6 hafta var, 8 hafta var falan... nasıl sinirleniyorum!!!! Az bi fark mı, hızlandırılmış kur sistemi var da ben mi bilmiyorum yoksa!!!!!!!!!! :roflol::roflol:

iyi aksamlar kizlar, biraz gecmisi okudum ama sirtimla, gogusumun altindaki agri oturtmuyor beni yaa, birde bugun isyerimle sorun yasadim illede basliycaksin ise diyorlar, ben tum gun 15 dk oturuyorum 15dk ayaktayim 15dk yatiyorum yoksa duramiyorum agridan, nasil caliscam bilmiyorum, daha 1 ayim var hamilelik iznime, Allah yardimcimiz olsun

:roflol::roflol::roflol:
çok güldüm valla haklısın
ben sana diyorum bizden sonra hamile kalıyorlar doğuruyorlar bi de büyütmeye başlıyorla
var bunda bi hile
hafta mı çalıyolar ne:roflol::roflol:
yok valla ben saymıyorum banane baştan başlasın onlar :sm_cool:

Canım Allah yardımcın olsun valla... Ne zor... Benim işsizliğimin en iyi yanı, evde bütün gün pijamayla ense yapma durumu sanırım. Bir kolaylığını verir Rabbim inşallah. iyi bak kendine... Çok zorda değilsen, bebişini düşün... Yine de en doğrusunu sen bilirsin...

Ayyy evet yaaa! Bu nedir kardeşim böyle... Ama bana böyle yapanlar da birgün hamile kalacak, hani şu akılsız ortak tanıdıklar... Ben de aynısını yapıp demoralize etmezsem.... şakkıdışakkıdı

nazancım geçmiş olsun canım o ağrılar hep var sona yaklaştık ya artık çekeceğiz mecburen
ama senin iş durumunun olması daha da kötü tabiki senin için çok bi kayıp olmayacaksa hiç zorlanma derim bende

1 ayim kalmisken issizde kalmak istemiyorum, birkac gun deniycem onlarda kor degil ya o halimi gorupte oldurene kadar calistirmazlar heralde

1 ayim kalmisken issizde kalmak istemiyorum, birkac gun deniycem onlarda kor degil ya o halimi gorupte oldurene kadar calistirmazlar heralde

Aslında öyle tabii... Sadece yurtdışında olduğundan emin olamadım... Orada herşey biraz daha kitabına göre oluyor ya ondan... Buradaki gibi kanaat notu yok... kaydirigubbakcemile3

kızlar eşimin bilgisayarda biraz işi varmış şimdi ona devrediyorum istemeyerekte olsa
onun işi bitince gelirim tekrar

Aslında öyle tabii... Sadece yurtdışında olduğundan emin olamadım... Orada herşey biraz daha kitabına göre oluyor ya ondan... Buradaki gibi kanaat notu yok... kaydirigubbakcemile3

yok canim ya burda isyerine hasta bildirdiginde isyeri seninle muhatap olmuyor hastalik burosu ilgileniyor, onlarda 2 hafta hasta yattim simdi diyor hafif is verebilirler fazla yorulmadan yapabilirsin, isyeriminde canina minnet tabi onlarda basla dediler, buralar eskisi gibi degil, insan haklari var guya sozdeeeee, o haklar numara yapip oynayan kisilere var, durust ve gercekten hakki olan kisilere taninmiyor malesef

benim bir arkadasim var mesela, 10 sene once 6 aylik bir calismisligi var, sonrasinda belim agriyor diye hasta yatti, sonra doktorlar kontroller felan yapamiyorum calisamiyorum diyerek israr edip hastaliktan emekliye ayrildi, 10 senedir evde yattigi halde 1000euro para aliyor, ama masallah ben hamilelikten once bile hali yikayip silemezken o her isini yapiyor, bizim gibilerde 7 aylik hamile karnimiz burnumuzda belim agriyo diye yirtiniyoruz, 1 ay hasta yatmamiza izin vermiyolar

evet canim fabrikada calisiyorum ben, hep ayaktayim tum gun degil birkac saat part time calisiyorum ama su halimle bir saat bile ayakta duramiyorumki

Ay Nazaaaaan, ne diyosun yaaa!!!!!!!!!! :bbo::bbo:
Ben çalışırken bile o kadar parayı ya kazanıyodum ya kazanmıyodum... Hemen oraya taşınmak istiyorum... İşsiz kalacaksam da orada kalayım bari... Eminim işsiz hamilelere de hatrı sayılır bir para veriyorlardır...
Bazen öyle haksızlıklar buluyor ki insanı, öyle talihsizlikler... Çevredekilerin de dürüst ya da haklı olmadıkları halde bir yolunda gidiyor işleri... Valla kıskanmamak için hazretlerden, erenlerden olmak gerek...
Ayy ben neden bu kadar dertlendim bu meseleye böyle... Oldu olacak bir de ağlayım bari, tam olsun...

evet canim fabrikada calisiyorum ben, hep ayaktayim tum gun degil birkac saat part time calisiyorum ama su halimle bir saat bile ayakta duramiyorumki

Ayy zor valla... Masabaşı birşey olsa biraz daha kolay geçer saatler... Allah dağına göre kar verir derler... kaldıramayacağın yük vermesin inşallah.

valla sorma bende cileden cikiyorum, 10 senedir calisiyorum ben, 1 hafta hastayim deyip havadan para almadim, suan gercekten rahatsizim ama 4 hafta bile hak tanimiyorlar ama dedigim gibi 6 ay calismis birine 10 senedir catir catir para oduyolar, gelde delirme
calismayada mecburum , esimin belli bir isi yok suan oda benim gibi durustce calistigi halde hakkini yeyip kadrolu yapmak zorunda kalinca, isten cikardilar, 6 senedir calistigi yer kanunen kadroya almak zorunda kalinca sozlesmesi bitmeden isten cikardilar hakkini yediler yani, suan yeni bir ise girdi her an gelme diyebilirler benimde issiz kalma gibi bir luksum yok yani, bir oglum var ikinci yolda mecburummm

Son düzenleme:
Seni ne kadar iyi anladığımı tahmin ediyorsundur Nazancım... Hikayemi az çok biliyorsun... İnşallah eşinin işine zeval gelmez, seninki için de bir kolaylığını gösterir rabbim... Bu korkularla hamilelik geçirmek ne zor değil mi... ben de isterdim, hergün bebişimin odasının dizaynı ile ilgileneyim; kataloglardan eşya seçip, alışverişe çıkayım... Evde huzurla göbeğimi okşayıp, dergi kitap okuyayım.... Ama evde olmama rağmen inan ya buraya sardırıyorum ya da volta atar şekilde dolaşıyorum...
Her zaman beterin beteri var nazancım... İçini ferah tut... Bak bana, sadece önümüzdeki ayın kirası var hesapta... O da aldığım tazminattan... Bir sonraki ayınki yok... Ya da kredi kartlarına dair ödemelerin hiçbiri... Mesela daha ne kadar internet faturamı öderim bilmiyorum... O da olmasa evde kafayı yerim herhalde... Ne zaman bankalar kapıma dayanıp, bişeyleri alıp götürecekler bilmiyorum... ben de çalmadım çırpmadım; neden hayatımın en güzel günlerini yaşamam gerekirken, bunları düşünmek zorundayım BİLMİYORUMMMMM!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…