Seni ne kadar iyi anladığımı tahmin ediyorsundur Nazancım... Hikayemi az çok biliyorsun... İnşallah eşinin işine zeval gelmez, seninki için de bir kolaylığını gösterir rabbim... Bu korkularla hamilelik geçirmek ne zor değil mi... ben de isterdim, hergün bebişimin odasının dizaynı ile ilgileneyim; kataloglardan eşya seçip, alışverişe çıkayım... Evde huzurla göbeğimi okşayıp, dergi kitap okuyayım.... Ama evde olmama rağmen inan ya buraya sardırıyorum ya da volta atar şekilde dolaşıyorum...
Her zaman beterin beteri var nazancım... İçini ferah tut... Bak bana, sadece önümüzdeki ayın kirası var hesapta... O da aldığım tazminattan... Bir sonraki ayınki yok... Ya da kredi kartlarına dair ödemelerin hiçbiri... Mesela daha ne kadar internet faturamı öderim bilmiyorum... O da olmasa evde kafayı yerim herhalde... Ne zaman bankalar kapıma dayanıp, bişeyleri alıp götürecekler bilmiyorum... ben de çalmadım çırpmadım; neden hayatımın en güzel günlerini yaşamam gerekirken, bunları düşünmek zorundayım BİLMİYORUMMMMM!!!!
Nazancım ağlamaktan ekranı öremiyom, ben bi sigara içip gelcem...
canim benim bende yarani destim ozur dilerim:çok üzgünüm: ama seni cok iyi anliyorum, bebisin kismetiyle gelecek eminim buna, herseyden onemlisi evinde huzurun varmi, sagligin yerindemi, gerisi gelir inslh ocaktan sonra kriz biraz duzelecekmis, isler acilacakmis, esimi motive ederek nerdeyse zorla gonderiyorum ise, cok agirmis isi, dayanamiyorum diyo neolur 1 ay daha idare et bak isler acilcakmis diye diye yolluyorum adami, bebislerimizinde sansina, kriz zamanina denk geldiler yavrucuklar
Yok Nazancım, senin ne kabahatin var... Rica ederim... benim yaram açık, cılk, sulu yara zaten, deşilecek bir yanı yok. :))
Eşinin katlanmak zorunda olduğu durum da zormuş, Allah yardımcısı olsun... İnsan kendi başında olduğu zaman daha bir rahat katlanıyor da; sevdiğinin başında oldu mu pek bi içleniyo... Senin için de zor... İnşallah bebişlerimizin doğumuna kadar durumlar düzelir... Bütün bu hamişlerin duasını kabul etsin rabbim... Hiç olmazsa bu sabilerin yüzü suyu hürmetine... :)))
Aaa, Özgü de gelmiş... O da dicek şimdi bu deliler napıyo...:)
Özgücüm biz çektik kafaları dertleşiyoz.... Sana da koyalım mı, atar mısın bi tek? :içelim:
selam kizlar.bugün pek giremiyorum buraya sirt ve bel agrisi malum bende bel fitigi varya.bebeklerinizin ismi hayirli olsun.
h. geldin fistik ,sendedemi var canim o agrilar, bence bende de fitik var ama burdaki saf doktorlar anlamiyor:mymeka:
Nazancım valla süper bir örnek oldu bu!!! Ne güzel, hayatta böyle şeyler de olduğunu duymak... İnşallah canım benim!!! Rabbim hepimize gani gani versin... Mal da canın yongası işte... Mutluluk, sağlık, huzur hepsi bir yere kadar... 5 parasız da mutlu olunmuyo ki... :)) Bu konuyu kapatalım şimdilik, okuyan herkesin morali bozulacak... Acıtasyon yapıyo gibi de olmaktan hoşlanmıyorum... Herkesin derdi ayrı nasılsa, herkes bir beni mi dinlicek...inslh duzelecek canim, benim buyuk oglumdada aynisi olmustu, oglumu dogum yaptigim gun eski is yerinde kadroya gecirmislerdi, bir iki sene icinde krediylede olsa evimizi, arabamizi aldik, bayagi kismetli gelmisti oglusum daha sonrasinda isyeri iflas etti issiz kaldi felan, inslh bu oglumda kismetiyle gelecek inaniyorum, seninkide oyle bir bakacaksinki birkac sene icinde nerden nereye gelmissinizkaydirigubbakcemile5
selam kizlar.bugün pek giremiyorum buraya sirt ve bel agrisi malum bende bel fitigi varya.bebeklerinizin ismi hayirli olsun.
ADACYO ninniyi dinletiyomusun kizina?
Geçmiş olsun Özgücümmm. Eşimde de var fıtık... Çok zor gerçekten... Bir sabah kalkıp ayağının birinin hiç tutmadığını, bacağını sürüdüğünü bilirim. 30 seans fizik tedavi gördükten sonra ayağa kalkabilmişti... Allah şifa ve kolaylık versin canım.
Ayy, özgücüm, bana o ninniyi hediye ettiğin için seni daha daha ve pek bi çok seviyom... telefonumun mesaj sesi, alarm sesi herşeyi o ninni... Bol bol dinliyor kızım. Nerdeyse her dinlediğimde ağlıyorum... Ve seni de anıyorum o anlarda... Ve inan, doğumdan sonra da her dinlediğimde anacağım... :))) :1hug:
Nazancım valla süper bir örnek oldu bu!!! Ne güzel, hayatta böyle şeyler de olduğunu duymak... İnşallah canım benim!!! Rabbim hepimize gani gani versin... Mal da canın yongası işte... Mutluluk, sağlık, huzur hepsi bir yere kadar... 5 parasız da mutlu olunmuyo ki... :)) Bu konuyu kapatalım şimdilik, okuyan herkesin morali bozulacak... Acıtasyon yapıyo gibi de olmaktan hoşlanmıyorum... Herkesin derdi ayrı nasılsa, herkes bir beni mi dinlicek...
Sana da selam canım...
Nazannn, senin oğlunun adı ne olacaktı?
gerci bende 1 senedir evdeyim.10 yil calismisligin hediyesi bu fitik bana
merhabalar arkadaslar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?