muhammed eren olacak canim buyuk ihtimalle, dahacok hosuma giden bir isim bulmazsam o zamana kadar, muhammed ismini ruyamda gordum hayir vardir diye mutlaka koyucam erenide esim istiyor ama oglusuma begendiremedim bir turlu:)
merhabalar arkadaslar nasilsiniz?
Bence gayet güzel... Büyük olan, Ozan'dı, di mi? Ozan ve Eren uyuyor bence. O ne isim istiyor?
slm canim h.geldin, gece gece kazani kurduk kaynatiyoruz istekaydirigubbakcemile3
Bence gayet güzel... Büyük olan, Ozan'dı, di mi? Ozan ve Eren uyuyor bence. O ne isim istiyor?
merhaba canım. İyidir valla, gördüğün gibi.. Senden naber?
buyuk oglumun ismi ahmet mete , ahmet kayinpederimin ismi biz meteyi kullaniyoruz:)
mete ile eren olacak ogluslarimin ismi yani:) oglum emir istiyor ama onuda cok yakin bir arkadasim koydu yani surekli ailecek gorustugumuz yakin arkadaslarimiz, bende kiskanmis gibi aynisini koymak istemiyorum:)
tutturamadin kiz :roflol:
bizimkinin cinsiyet belli olunca hep beraber isim buluruz artik demi kizlar?
Nazannnn, ben manyak mıyım? Nerden de uydurdum ozan'ı... Çok afedersin, aklımda yanlış kalmış... Mete ve Eren de gayet uyumlu... Emir de güzelmiş, aslına bakarsan... Ben de en yakın arkadaşlarımdna biriyle 2 gün arayla hamile kaldım, onları Defne ismini düşünüyordu, ben de çok beğendim, kızarttım yüzümü rica ettim, izin istedim. o da sağolsun olur dedi, Koyacam valla defne'yi... Gerçi tek avantajımız yakın olmamıza rağmen ayrı şehirlerde yaşamamız...
olsun canim benim yanlis hatirlamis olabilirsin ,bende delilik ettim arkadasima emir koyucam dedim benden once dogurdu kapti ismi:roflol: benim oglan deliriyo gebertcem onlari kardesimin ismini aldilar diye:roflol:
kizlar nedense son zamanlarda ultrasyonda erkek denilen bebislerin kiz dogdugunu cok duymaya basladim, ayy icime bir umit oldu aceba benimkide olurda kiz dogarmi ayy ne sevinirim ne sevinirim dogum masasindan kalkar gobek atarimhihoyyyt
Allah'ın işi işte... Olur mu olur...kizlar nedense son zamanlarda ultrasyonda erkek denilen bebislerin kiz dogdugunu cok duymaya basladim, ayy icime bir umit oldu aceba benimkide olurda kiz dogarmi ayy ne sevinirim ne sevinirim dogum masasindan kalkar gobek atarimhihoyyyt
tebessüm de burda niye yazmiyo acep :uhm:gecmisi okumaktan basi dönmüstür belkikafamçokkarıştı
kontrol ne zaman? 3. cocuk düsünüyomusun?
nazancigim Muhammet Eren cok güzel bi isim,ismiyle yasasin ins bebegin
denizcim sende defne demisin oda cok güzel bi secim
nazancigim Muhammet Eren cok güzel bi isim,ismiyle yasasin ins bebegin
denizcim sende defne demisin oda cok güzel bi secim
canim erkek dediler benimkine baskada ultrasyona girme hakkim yok burda 3 hakkim vardi ucunude doldurdum20 haftalikkendi en sonuncusu onda erkek dediler iste, umut fakirin ekmegi bir umit belki yanilmislardir kiz olur diyorumkaydirigubbakcemile3 olmazsada belki 3.yu dusunurum esim pek istemiyo bunda zorlaniyosun ucuncuyu nasil tasiycaksin diyo kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?