2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende anlamadim bunlari senelerdir, buyuk oglumda 1 kere girme hakkim vardi, oda 3 aylikken cinsiyetini bile bilmeden dogurdum, bunda yine insafa geldilerde 3 kereye cikardilarkaydirigubbakcemile3 ama cok ozledim oglumu ya nasil burnumda tutuyo , bir kere daha gosterseler olurler sanki

nazancigim 3 hakkim var demisin ben pek bilmiyorum böyle seyleri hem ilk hamileligim hemde bu ülkede daha yeniyim 2 sene olucak ,yani 3 keremi bakiyolar ultrasonda baska nedn bakilmiyo anlamadim ya:uhm:

Ayy, ben özellikle Arda ismini çok severimmm. Adıyla yaşasın inşallah... Hemen herkes çift isim koyuyor... :)))

saol cnm benim..evet genelde hep cift isim tercih ediliyo nedense aslinda ben hep tek isim istemistim ama esimin ailesinde erkek cocuklara hep cift isim konuluyomus bende bi isim yüzünden esimi kirmak istemedim kabul ettim

benim kizim olsaydi azra koyacaktim sade ve tek isim:) aslinda esim once kaan istedi, oglumda ardakaydirigubbakcemile3 arda isminin anlami Eskiden bazı çavuşların elde tuttukları uzun değnek. 2. İşaret için dikilen değnek. -3. Çıkrıkçı kalemi. 4. Sonra gelen.
demekmis kulaga cok hos geliyor isim olarak ama anlamina bakinca ben vazgecmistim sen begenmissin kirmak istemem asla ama ben o yuzden vazgecmistim, kaan icinse sevmedigim bir kisiyi hatirlatiyor bana o yuzden vazgecmistim ama guzel isim yerimseniben

saol cnm benim..evet genelde hep cift isim tercih ediliyo nedense aslinda ben hep tek isim istemistim ama esimin ailesinde erkek cocuklara hep cift isim konuluyomus bende bi isim yüzünden esimi kirmak istemedim kabul ettim

iyi etmişsin... Bizde de tam tersi oldu... Eşim çift isim olmaz diye direndi... İkna edene kadar çatladım resmen...

Ben de Dora ismini çok ama çok istedim. Eşim katiyen olmaz çok kaba dedi... Zehra Dora da hoş olurdu bence... Hem Dora; dorukta zirvede olan demek... Anlamı da güzel yanii... Ama olmadı işte.. Şehnaz dedim, Şevval dedim, hiçbirini istemedi... Sonunda ben de Defne'yi seçtim...

saol cnm..cok arastirma yaptim isim konusunda ama hosuma giden iki isim sadece bunlar oldu anlamlarina baktim evet begenmedim ama anlami güzel olup hosuma gitmeyenlerde oldu napim artk böyle olucak ama tabikide bi ismin anlami cok önmli

aa cok mutlu oldum demkki sehnaz istedin ama olmadi olsun valla benim ismimi begenn biri ciktiya cok sevindirik oldum anlatammhihoyyyt

aa cok mutlu oldum demkki sehnaz istedin ama olmadi olsun valla benim ismimi begenn biri ciktiya cok sevindirik oldum anlatammhihoyyyt

Evet ama gerçekten çok güzel bir ismin var bence... Ben anlamına bakmıştım ama şimdi unuttum... Güzel de bir anlamı vardı yanılmıyosam.. Ama ben en çok kulağa hoş gelişine hastayımmm.

saol cnm..cok arastirma yaptim isim konusunda ama hosuma giden iki isim sadece bunlar oldu anlamlarina baktim evet begenmedim ama anlami güzel olup hosuma gitmeyenlerde oldu napim artk böyle olucak ama tabikide bi ismin anlami cok önmli

onemli olan senin icine sinmis olmasi canim, ikiside kulaga karizmatik hos gelen isimler

Evet ama gerçekten çok güzel bir ismin var bence... Ben anlamına bakmıştım ama şimdi unuttum... Güzel de bir anlamı vardı yanılmıyosam.. Ama ben en çok kulağa hoş gelişine hastayımmm.

aslinda cok da güzel bi anlami yok alaturka müzikte bi makam diye geciyo

nazancigim bisi sormustum sana ama okumadin galiba
hani su 3 hakkim var demisin ya ultrasonla ilgili neden üc ben anlamadim ya

ya kizlar gece gece sinirlendim yine, oglumla esim geldi sinemadan oglum aglayarak geldi komedi filminden , babasiyla kavga etmisler, sinemada ittirip kaktirmis cocugu, ya deli oluyorum ben adama ya, cocuga nasil davranmasi gerektigini bilmiyor, gebertesim geliyo bu adami bazen, ona ikinci cocugu doguranda kabahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…