2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

acaba almasam mı bu yoklukta? Bi soran olursa hediye için, bebefonumuz yok deyiveririm... Bazen de başkalarına mı güvencez, herkez bir zıbın, bir tulum alcak eline gelcek diyorum.. Amaaannn, ne zor işler yaaa... Ama isterdim yani philipsinkini almayı... Bir de şu buhar makinelerinin ucuzunu buldum. Sinbo marka, 50 ytl ye... Hem de soğuk buhar makinesi. Valla şu an gripten nefes alamayıp hırlıyom, evde olsa ben de kullanırdım...
geçen gün bayramda eşimin teyzesine gittik, kendisi biraz sanatçı ruhludur, kızımızın odasına bir tablo yaptığını, doğumda vereceğini söyledi. Çok sevindim valla... ünkü bizim sadece alakasız bir dolabımız ve park yatağımız var... aksesuarlarla o odayı bebek odası gibi göstermeye çalışıcaz... Oda takımı almadığımız için, odanın genel görüntüsü bakımından bu tablo işi baya hoşuma gitti... :)))

Allah sağlık versin hepsi olur canım sıkma canını. sağ salim bebişini bir kucağına al, o zamana eşin de işe girer inşallah. benim herşey doğumdan sonraya kaldı, çünkü doğuma kadar eve gidemeyeceğim. önemli olan sağlık.

çantamız

derecemiz
[/IMG]

puset oyuncaklarımız
[/IMG]

[/IMG]

hazırlıklara değil buraya ekleyiverdim kusura bakmayın.birde göğüs pedi var.

Herkese çok çok selamlar...
Adayadayı, sağlıkla ağız tadıyla iyi günlerde kullanırsınız inşallah, bende emzik şeklindeki derecelerden alacağım, birkaç marka araştırıyordum, mothercare'de vardı ancak çin malı olduğundan vazgeçtim, philips aventte var, o ingiliz malı ancak burda mağazası yok, getirtmek gerekiyor , microlife'inkini sadece internette gördüm ne malı olduğu yazmıyor bu konuda bilgi verebilirsen çok memnun olurum.

aaa doğru, sen kayınvalidende kalıyordun galiba, değil mi...

evet canım üni. hast. yakın olduğu için buradayız doğuma kadar.
zarag çok teşekkür ederim, işin gerçeği ne malı olduğunu ben de bilmiyorum. verim alınmazsa başkası da alınır fiyatı uygun gelince deneyeyim diye aldım.

selam kızlar, dilerim herkesin tatili ve bayramı guzel gecmistir.

ben bayramdan once bir beko bayisinde bu kamerali bebefonu buldum ve denedim, kampanya fiyatının 100 ytl oldugunu, aralık sonuna kadar devam edecegini soylediler.
dukkanda bir suru elektronik oldugundan olabilir ama goruntu kalitesi cok dusuktu ve cok cızırtı yapıyordu, dukkan sahibine bunu evde denesem aynı sey olursa getirebilir miyim geri dedim, urun iadesi alamıyoruz dedi.

sonucta o kadar kucuk bir ekrandan cocugun sıkıntısını zaten anlamak zorken, bir de o kadar karıncalı bir goruntuden anlamak imkansız nerdeyse, bari sesi cızırtılı olmasa alırdım ama bu tablo karsısında cok kararsız kaldım ve almadım.

evine alanlardan daha saglıklı bilgiler alacagizdir daha vaktimiz var kızlar

Adayadayıcım, ben paketin üzerinde yazmasının zorunlu olduğunu düşünerek, sen artık biliyorsundur zannetmiştim, ben biraz daha araştırmaya devam edeyim... İnşallah hiç kullanmaya gerek kalmaz, bebişler sağlıkla doğar ve büyürler :)))

günaydın kızlarr pardon tünaydın :) kızlar size bir sorum olacak ben şimdi arnavutköy hastanesine gidiyorum ama yenidoğan bakım ünitesi bahatta olduğu için oraya gideceğim sizce bahatla ne zaman görüşmem gerekir

canım ya haklısın hiç paketin üstüne bakmak aklıma gelmedi ki:roflol: isviçre markası ama maalesef yine made in PRC, çin malından kurtuluş yok.

Canım bence 28. haftadan itibaren doğuma hazırlıklı olmak gerektiğini düşünürsek, birkaç hata içinde konuş derim ben...

Öykübebek günaydın,
Bence her türlü ihtimale karşın 30.hafta civarında yani yaklaşık olarak 7. ayını doldurduğunda görüşmüş olman iyi olur diye düşünüyorum... Burada hastane ve yenidoğan hazırlıklarınızı 7.ayınızla birlikte tamamlamanız gerekiyor diyorlar zaten :)

Adayadayı valla çok haklısın, etrafımız çin mallarıyla sarılmış durumda en yazık ki, bakalım nereye kadar kaçacağız... Baktığın ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim...

Kızlar ben çıkıyorum, bebişe bir elektirikli ısıtıcı alam da gelem... Yine görüşürüz, kendinize ve bebişlere iyi bakın. Öptüm hepinizi....

çok güzelmiş hepsi adayadayı, güle güle kullansı inşallah:)

bu arada beko telsizden memnun olmayanları hepsiburada.com da okudum. cızırtı devam ediyomuş ve görüş alanı çok darmış. kapsama alanıd a darmış.

canım, bence de erkenden gidip görüşün hastane ile. gerçi arkadaşımda da benzer durum çıktı. son ayda öğrenmişlerdi onlar da yoğun bakımın- doğumun farklı yerlerde olduğunu.

bir baktım tek küvez var ne olur ne olmaz bunun erken doğumu var Allah korusun başka sorunları var en baştan önlemi almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…