arkadaşlar hani hastanede giymek için önden düğmeli gecelik gibi bişeye ihtiyaç varya o elbise tarzımı olmalı yoksa pantolonlu pijama gibi bişeymi?bi soru daha :normal doğumda üstümüzde ne oluyor çıplakmı oluyoruz? :uhm: ben korkmaya başladım :1shok:
arkadaşlar hani hastanede giymek için önden düğmeli gecelik gibi bişeye ihtiyaç varya o elbise tarzımı olmalı yoksa pantolonlu pijama gibi bişeymi?bi soru daha :normal doğumda üstümüzde ne oluyor çıplakmı oluyoruz? :uhm: ben korkmaya başladım :1shok:
canım bence almanyadaki akılı doktoruna türkiyedeki dr ziyaretinden bahset emin olsun iyice 2 sinin verdiği doğum tarihi arasında 1 ay var neredeyse ama bence almanyadaki haklı:uhm:
melek bebek aspirinini ben de kullanıyorum, prospektüsünde 3. trimestirda önerilmez diyor ben hastanede yatarken sordum devam et dediler ben de ediyorum. bir dahaki kontrolde ben e tekra soracağım. senin kontrol daha yakın sen sor bakalım ne diyecek dr.un.
canım zaten kendi doktorum kullan dedi.2. gittiğim doktor kullanma dedi.3.bir doktora gidecem o yüzden Salı günü ben kullanmıyorum şu an valla. Sen neden kullanıyorsun bu arada? ne yararı varmış?
slm kizlar nasilsiniZ ? Bebisler nasil ?
hoşgeldin melek ve sibser:))
sheylaa benim arkadaşım florance nightingale de doğum yaptı. normal doğum beklediler 5 saat suni sancı verildi. sonra dayanamadı sezeryana aldılar. bu süreçte hangi doğum için bilmem ama çırılçıplaktım dedi bana:S
bundan başka:
ayrıca bağırsakları boşaltmak için bi şey içiriyolarmış yada fitil gibi bişey veriyolarmış, başında biçok kişi olup gelen giden alttan kontrol ediyomuş. kız baya sinirlenmiş olup bitene..
biz iyiyiz canım sen nasıl oldun? yatıyorsun di mi?
rahimağzı ölçümü vajinal mi bakılıyor yoksa karından mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?