2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sheylaa'cım selam, doğumun normalde olsa sezeryan da olsa üzerinde giysi, takı vs hiçbirşey olmuyor, sterilizasyon ve müdahale kolaylığı sebebiyle hastanenin ameliyathane/doğumhane giysilerini giyiniyorsun hani şu yeşil olanlar, doğumdan sonra yine doğumunun şekline bakılmaksızın hastanenin arkadan veya yandan bağlamalı hani şu hastanenin amblemi olanları giydiriyorlar, ancak bunun yerine odanda yanında getirdiğin geceliğini veya pijamanı giyebiliyorsun diye biliyorum. Gecelik mi, pijama mı konusu ise doğumunun ne şekilde olacağı ve nasıl rahat edebileceğinle ilgili... Ben henüz karar vermedim ve hiçbirşey almadığım gibi bunu da almadım, hayırlısıyla ay sonu İzmir'e gelince oradaki doktoruma da sorarak alışveriş yapacağım. Ancak gecelik dense bile evde rahat kullanım için pijama şeklinde olanlardan da alırım diye tahmin ediyorum...

Son düzenleme:

canım 1 haftalık doğumhanede yatma tecrübeme dayanarak söyleyeyim normal doğuma gecelikle alıyorlar, lavman yapılmadan önce giyiyorsun sonra yine gecelikle aldılar ege ün. de, sezeryana girerken ameliyat önlüğü giydirdiler. ama başka hastanelerin başka uygulaması olur mu bilmiyorum.

canım bence almanyadaki akılı doktoruna türkiyedeki dr ziyaretinden bahset emin olsun iyice 2 sinin verdiği doğum tarihi arasında 1 ay var neredeyse ama bence almanyadaki haklı:uhm:

canım bence almanyadaki akılı doktoruna türkiyedeki dr ziyaretinden bahset emin olsun iyice 2 sinin verdiği doğum tarihi arasında 1 ay var neredeyse ama bence almanyadaki haklı:uhm:

bencede öyle cinsiyet konusunda türkiyedeki bildi cünk iki doktor bakti ikiside erkek dedi sali günü gittimde digcem bakalim ne dicek

arkadaşlar hepinize çok teşekkürler,ilk olduğu için tecrübem yok geçen gün alayım dedim hastane için bişeyler ne alacağımı bilemedim çok sağolun.

kikiiii melekcim ben sana özetliyim herşey yolunda herkeste şimdilik bayram mesajları,bebiş ve hastane hazırlıkları vs...

arkadaşlar bebişimin kilosuyla ilgili bişeyler yazdım kilolarla ilgili topice yorumlarınızı bekliyorum...

canım zaten kendi doktorum kullan dedi.2. gittiğim doktor kullanma dedi.3.bir doktora gidecem o yüzden Salı günü ben kullanmıyorum şu an valla. Sen neden kullanıyorsun bu arada? ne yararı varmış?

hoşgeldin melek ve sibser:))

sheylaa benim arkadaşım florance nightingale de doğum yaptı. normal doğum beklediler 5 saat suni sancı verildi. sonra dayanamadı sezeryana aldılar. bu süreçte hangi doğum için bilmem ama çırılçıplaktım dedi bana:S

bundan başka:

ayrıca bağırsakları boşaltmak için bi şey içiriyolarmış yada fitil gibi bişey veriyolarmış, başında biçok kişi olup gelen giden alttan kontrol ediyomuş. kız baya sinirlenmiş olup bitene..

canım zaten kendi doktorum kullan dedi.2. gittiğim doktor kullanma dedi.3.bir doktora gidecem o yüzden Salı günü ben kullanmıyorum şu an valla. Sen neden kullanıyorsun bu arada? ne yararı varmış?

ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce içmeye başlamıştım, kan pıhtılaşması yok bende aslında ama tedbir amaçlıydı sanırım.

canım lavman yapıyorlar ameliyatta boşaltmayasın diye barsaklarını normal doğumda da yapılıyor bildiğim kadarıyla bir fitil veriyorlar makattan 5 dak sonra tuvalete gitmeni söylüyorlar

biz iyiyiz canım sen nasıl oldun? yatıyorsun di mi?

evet ztn agrilarim basladi gine ben uzanmaya gidiyorum cnm.. ne olsun artik bebisim atiyor tekmeliyor hic dinlenmeden... birde hickirik tutmus karnim dansöz gibi kendi halinde sallaniyor cok güzel bir duygu :roflol:

Tabiki dua ediyorum hergün :Saruboceq: :Saruboceq: bebisimin saglik durumu yerinde olsun diye surda persembeye ne kaldi randevum var tekrar kadin doktorunda tekrar kontrol edicek bebek durumu fln nasil diye egerki halen su kaybediyorsam hastaneye yatmak zorundasin demisti ben fazla giremiycem artik ama Persembe günü doktordan sonra tekrar size yazarim o güne kadar nezaman girerim onuda bilmiyorum tabiki... Ama dualarim hep sizle unutmayin insallah hepimiz saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz bebeklerimizi :CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq:

görüsmek dilegiyle ... Hepiniz kendinize cici davranin
ÖPÜLDÜNÜZ...

Not: Dualarinizi eksik etmeyin benden :CüvCüv::çok üzgünüm::a015:

s,bbercim canım geçmiş olsun.inşallah iyidir bu sefer durum.ben kaçırmışım rahatsız olduğunu.dualarım seninle canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…