2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel annişler...nasılsınız bayramda bitti..............iyi haftasonları herkese...
arkadaşlar bişi soracam.1 haftadır kasıklarımda bir ağrı var..sizdede varmı böyle bir sorun...
acaba üşüttümmü yoksa çokmu yoruluyorum..

selence cnm benim hani su prensesim geliyor yazmisinya kalbin üstündeki yere nasil yaptin acaba
canım kullanıcı paneline giriyorsun orda sol taraftaki profil düzenleye basıyorsun o sayfa açılınca da orda isteğe bağlı bilgiler var ordaki aktüel rütbe kısmına istediğini yazıp güncelliyorsun
umarım anlatabilmişimdir. sorun olursa yine yardımcı olurum

geçmiş olsun canım idrar yollarını üşütmüş olabilirsin istersen bi doktora görün için rahatlar hiç olmazsa

selam kızlar 28. hafta yaklaştıkça ben de heyecanlanıyorum hani herşey hazırr olsun diyorlar 28. haftada aslında biyandan iyi herşey önceden hazır oluyor perşembe veya cuma denizliye gidecem vitaminsizle kuzeni var orda bir gece kalacaz heryer kapanıyormuş malum krizden dolayı tabi kötü bunu fırsat bilmek ama napiyim pijama gecelik ve ufak tefek bebek alışverişini yapayım %70 civarı indirim varmış mağazalarda ne süper dimi??annem de hastane çantası verdi bize kerastesin saç bakım ürünlerini almış hadiye etmişler valiz gibi hoşuma gitti pzartesi olsa da kızımı görsem bakayım kaç kilo olmuşş :))

selam kızlar.nasılsınız bakalım.herkes iyi sanırım.gece yaptığınız sohbet çok hoş.nazanım geçmiş olsun canım dikkatli ol.
adayadayı canım aldıkların çok hoş.bebe çantasının fiyaı nedir merak ettim?
bende doktordan yeni geldim.canım kızım 1.100 gr olmuş.başını çok sakladı bu sefer.bir dahaki sefere sanırım doktor doğum tarihini tam söyleyecek.bu hastanede mi doğum yapacaksın dedi.şeker sonucum pazartesi belli olucak.şu anda midemde yanma var felaket.onun dışında herşey yolunda.

mstory canım bende hala sürekli kasık ağısı var.özelliklede sabahları kalkınca.ama doktor normal dedi.kasık ağrıları tamamen geçen var mı?
geçmiş olsun sanada canım.

geçmiş olsun canım umarım sonuçlar iyi çıkar
kızında kocaman maşallah
büyüyorlar yavaş yavaş allah nazarlardan korusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

mystory, üşütmüş de olabilirsin: bunun için ayaklarına sıcak su koy bence. nolur nolmaz diye de bol ılık su iç ki enfeksiyon varsa baslamadan hallet. ilaç falan veremesin doktor:)
belki de çatı genişlemesi derlerya, kasıklara baskı oluyordur. çok geçmiş olsun canım.

ayyy ne guzel enelcim, çok sevindim guzel haberlerle gelmene. benim kasık ağrım yok şimdilik arada oluyo ama yanlış hareketten sanırım. birde yatarken karnıma destek yapmazsam da ağrıyo. geriliyo çünkü yanlara doğru.

zakkumcum sende sağol canım.benim her sabah,her ayağa bile kalkarken kasıklarım ağrıyor.bazen hala adet olacakmışım gibi de ağrım oluyor.kanamam olucak diye aklıma geliyor korkuyorum.takip ediyorum sürekli ağrılarımı.

enelteşekkür ederim, 41 YTL çanta. bu arada kızın büyümüş, iyi haberlerle gelmişsin gözün aydın.
mystory üşütmüş olabilirsin ama istersen dr. la görüşüp bi idrar tahlili yaptır. inşallah bebe k büyüdüğü için oluyordur sancılar

enelim maaşallah kızına iyi olmanıza sewindim benm de arada oluyo kasık ağrılarım böyle sanki oramda bir su şiseşi var azcık zorlasam patlayacak gibi bir de oradki kemiklerim ağrıyor çatı genişliyor galiba ptesi soracam dr a şeker yüklememiz yapılacak salı

arkadaşlar hani hastanede giymek için önden düğmeli gecelik gibi bişeye ihtiyaç varya o elbise tarzımı olmalı yoksa pantolonlu pijama gibi bişeymi?bi soru daha :normal doğumda üstümüzde ne oluyor çıplakmı oluyoruz? :uhm: ben korkmaya başladım :1shok:

aslı,adayadayı sağolun canlarım.
aslıcım bazen benimde kasıklarımda dolu kocaman idrar kesesi varmış gibi geliyor ama tuvalete gidince hiçbirşey yok.çok baskı oluyor bazende.

süheylacım bende bilmiyorum canımcım.normal önden düğmeli ile giderim sonda da daha uygun birşeyler giyerim.arkadaşım dediki ameliyat önlüğü giydiriyorlarmış zaten.üstündekiler çıkıyormuş.

cnm benim cok güzel anlatmisin cok saol:1hug:

kizlar bisi sorucam size benim kafam cok karisik yaklasik iki hafta oluyo istanbuldan almnyaya geleli istanbuldayken cok rahatsizlanmistim doktora gitmistik orada doktor bakti ultrasonda acaba bebkte bisi varmi falan diye bebegimin erkk oldugunu ve 21 subat yada 1 hafta oncede dogum yapabilecegimi söyledi ama buradaki akilli doktoruma görede kiz di neyse buda 15 mart diyo ben netcem simdi sali günüde randevum var..bu arada baska doktor arastirdik kimse kabul etmedi neymis efendim yulbasi tatiline giriyomuslar yeni hasta kabul etmiyomuslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…