canım kullanıcı paneline giriyorsun orda sol taraftaki profil düzenleye basıyorsun o sayfa açılınca da orda isteğe bağlı bilgiler var ordaki aktüel rütbe kısmına istediğini yazıp güncelliyorsunselence cnm benim hani su prensesim geliyor yazmisinya kalbin üstündeki yere nasil yaptin acaba
geçmiş olsun canım idrar yollarını üşütmüş olabilirsin istersen bi doktora görün için rahatlar hiç olmazsaslm güzel annişler...nasılsınız bayramda bitti..............iyi haftasonları herkese...
arkadaşlar bişi soracam.1 haftadır kasıklarımda bir ağrı var..sizdede varmı böyle bir sorun...
acaba üşüttümmü yoksa çokmu yoruluyorum..
geçmiş olsun canım umarım sonuçlar iyi çıkarselam kızlar.nasılsınız bakalım.herkes iyi sanırım.gece yaptığınız sohbet çok hoş.nazanım geçmiş olsun canım dikkatli ol.
adayadayı canım aldıkların çok hoş.bebe çantasının fiyaı nedir merak ettim?
bende doktordan yeni geldim.canım kızım 1.100 gr olmuş.başını çok sakladı bu sefer.bir dahaki sefere sanırım doktor doğum tarihini tam söyleyecek.bu hastanede mi doğum yapacaksın dedi.şeker sonucum pazartesi belli olucak.şu anda midemde yanma var felaket.onun dışında herşey yolunda.
canım kullanıcı paneline giriyorsun orda sol taraftaki profil düzenleye basıyorsun o sayfa açılınca da orda isteğe bağlı bilgiler var ordaki aktüel rütbe kısmına istediğini yazıp güncelliyorsun
umarım anlatabilmişimdir. sorun olursa yine yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?