rahimağzı ölçümü vajinal mi bakılıyor yoksa karından mı??
az önce kargo geldi geçen gün bebek çantası, göğüs pedi falan sipariş etmiştim onlar geldi. çok hoşuma gitti, bu bebişlerin herşeyi mi tatlı oluyor yaw.
arkadaşlar gördüğünüz gibi hala geçmişi okuyamaya çalışıyorum. İsim muhabbeti olmuş.
Adayadayı nerden hangi marka ne sipariş ettin paylaşırmısın canım?
Adayadayı adın ne adınla hitap edebilir miyim sana?
kizlar bisi sorucam size benim kafam cok karisik yaklasik iki hafta oluyo istanbuldan almnyaya geleli istanbuldayken cok rahatsizlanmistim doktora gitmistik orada doktor bakti ultrasonda acaba bebkte bisi varmi falan diye bebegimin erkk oldugunu ve 21 subat yada 1 hafta oncede dogum yapabilecegimi söyledi ama buradaki akilli doktoruma görede kiz di neyse buda 15 mart diyo ben netcem simdi sali günüde randevum var..bu arada baska doktor arastirdik kimse kabul etmedi neymis efendim yulbasi tatiline giriyomuslar yeni hasta kabul etmiyomuslar
tarihler arasında bu kadar fark olması şaşırtıcı. Kesinlikle 3 bir doktora gitmelisin bu durumda benneyaptımki
arkadaşlar hani hastanede giymek için önden düğmeli gecelik gibi bişeye ihtiyaç varya o elbise tarzımı olmalı yoksa pantolonlu pijama gibi bişeymi?bi soru daha :normal doğumda üstümüzde ne oluyor çıplakmı oluyoruz? :uhm: ben korkmaya başladım :1shok:
hoşgeldin melek ve sibser:))
sheylaa benim arkadaşım florance nightingale de doğum yaptı. normal doğum beklediler 5 saat suni sancı verildi. sonra dayanamadı sezeryana aldılar. bu süreçte hangi doğum için bilmem ama çırılçıplaktım dedi bana:S
bundan başka:
ayrıca bağırsakları boşaltmak için bi şey içiriyolarmış yada fitil gibi bişey veriyolarmış, başında biçok kişi olup gelen giden alttan kontrol ediyomuş. kız baya sinirlenmiş olup bitene..
adacyo (Deniz ya da Ada) güzelim bu yoklukta ne buhar makinasından bahsediyorsun? kırmak istemem ama bence paranı daha çok kullnacağın şeylere ayır. Peteğin üzerine içine su dolu bir kab koy az çok aynı görevi görüyor.
Bebe telsizine gelince belki gerek bile olmayacak. Bebeği hemen ayrı odada mı yatırmayı düşünüyorsun? Daha doğuma 3 ay var en az 3 yada 6 ay da kendi yanında olur. yani lazım olursa bebek doğduktan 6 ay sonra alırsın.
Umarım kızmamıssındır bana.
denizcigim sesin solugun cikmiyo napiyosun
Şehnazımmm, burdayım canım... Birkaç saatlik yokluğumda kaynatılanları okuyup, laf yetiştirmeye çalışıyodum.. Şimdi yetiştim size..
Dışarı çıktığımızda elektirikli ısıtıcı baktık ama internetten ucuzunu bulamadan döndük. Az sonra sipariş vercem net üzerinden... Hem ufo marka, hem daha ucuz, hem de ayaklık ve kargo bedava buldum bir yerden... Elektirikli ısıtıcı alacaklara duyurulur...
kızlar nasılsınız geçmişi okuyamdım kusura bakmayın ya bugün solkasığımda acayip bi ağrı var bıçak saplanıyor sanki
ne olur bana bir fikir verin ya deli olacam
h.geldin melekcim nasilsin bebisin nasil
ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce içmeye başlamıştım, kan pıhtılaşması yok bende aslında ama tedbir amaçlıydı sanırım.
rahimağzı ölçümü vajinal mi bakılıyor yoksa karından mı??
denizciğim ağrının şiddetini sen çektiğin için sen bilirsin. O yüzden o kadar ciddi derece de ise mutlaka eşine söylede seni doktora götürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?