2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

az önce kargo geldi geçen gün bebek çantası, göğüs pedi falan sipariş etmiştim onlar geldi. çok hoşuma gitti, bu bebişlerin herşeyi mi tatlı oluyor yaw.

arkadaşlar gördüğünüz gibi hala geçmişi okuyamaya çalışıyorum. İsim muhabbeti olmuş.

Adayadayı nerden hangi marka ne sipariş ettin paylaşırmısın canım?
Adayadayı adın ne adınla hitap edebilir miyim sana?

adacyo güzelim bu yoklukta ne buhar makinasından bahsediyorsun? kırmak istemem ama bence paranı daha çok kullnacağın şeylere ayır. Peteğin üzerine içine su dolu bir kab koy az çok aynı görevi görüyor.
Bebe telsizine gelince belki gerek bile olmayacak. Bebeği hemen ayrı odada mı yatırmayı düşünüyorsun? Daha doğuma 3 ay var en az 3 yada 6 ay da kendi yanında olur. yani lazım olursa bebek doğduktan 6 ay sonra alırsın.
Umarım kızmamıssındır bana.

melekcim adım eylem mutlu olurum adımla hitap edersen, adayadayı azcık uzun oluyor değil mi? ama tüp bebek öncesi dönemde üye olmuştum anna aday adayı idim çok şükür adaylığa terfi ettim, Allah anne olmayı da nasip eder inşallah.

nar bebeden aldım, bebek çantası kraft
microlife emzik derece
lansinosh göğüs bakım pedi (66'lı)
2 tane de puset yada yatak oyuncağı kraft ve tiny love ( 90 ytl dolsun da kargoya boşuna para vermeyyim diye)

enelciğim doktordan güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim maşallah bebişine.

mystroy bence kasık ağrısı önemli birşey idrar yolu enfeksiyonu olmasın dikkat et kendine. Sıkı kontrol et kendini

tarihler arasında bu kadar fark olması şaşırtıcı. Kesinlikle 3 bir doktora gitmelisin bu durumda benneyaptımki

tarihler arasında bu kadar fark olması şaşırtıcı. Kesinlikle 3 bir doktora gitmelisin bu durumda benneyaptımki

türkiyedeki doktor ultrason cihazinda yazani söyledi ama neden öyle cikti onada sasirdim galiba kilo ve kafa yapisina bakipda kac haftalik oldugnu söylüyolarmis yanilmiyosam...burada hergün actik biyerlere tlf yeni hasta kabul etmiyolar neymis efendim yilbasi tatiline giriyomuslar napcami sasirdim anlican

Ben etraftan pijamanın rahat olmadığını, lohusalar için özel gecelik ve sabhlıkların kullanışlı olduğunu duymuştum... Bu geceliklerin meme vermek için özel delikleri var... kaydirigubbakcemile3Bu arada annem, takım şeklinde olan geclik ve sabahlıklardan alma dedi bana. Polar veya kapitone olan sabahlıklardan alıcakmışım. Göğsümüzü hiç üşütmememiz gerekirmiş. mememizden aıcık soğuk alsak, bebişe gaz olurmuş. Bu da ancak kalın bir sabahlıkla mümkünmüş... Sakın penye şıldır şıldır takımlardan alma dedi bana... hatta kendisi bakıyo, ben düzgün bulunca alırım sen dur dedi bana.... klava:

Off yaaa işin en korktuğum kısmı bu.. Bağırsak boşaltma ya da boşaltamayıp, doğum sırasında...... :1shok::1shok:

canım benim, sana nasıl kızabilirim çok haklısın... Ben sadece bazı şeylere, sanki hiç problem yokmuş gibi bakmayı seviyorum... Bir de yakınlardan soran olursa gereksiz şey almasınlar, benim alamadığım bu yarı lüks denecek şeyleri söyleyim diye bakıyorum... Beko telsizle sinbo buhar makinesini de ucuzlar diye araştırdım, kendim alacak olmasam da piyasa araştırma sonuçlarımdan sizi de haberdar edeyim diye paylaştım... Yoksa çok haklısın... Ben bi de gidip buhar makinesinden sterilizatöre, telsizden bilmem neye kadar alsam; ayranı yok içmeye durumu olur... kaydirigubbakcemile3
Ama uyarın için sağol... bazen hakikaten, polyannacılık oyununa kaptırıp kendimi bişeyler almaya çalışırken buluyorum....

denizcigim sesin solugun cikmiyo napiyosun

Şehnazımmm, burdayım canım... Birkaç saatlik yokluğumda kaynatılanları okuyup, laf yetiştirmeye çalışıyodum.. Şimdi yetiştim size..
Dışarı çıktığımızda elektirikli ısıtıcı baktık ama internetten ucuzunu bulamadan döndük. Az sonra sipariş vercem net üzerinden... Hem ufo marka, hem daha ucuz, hem de ayaklık ve kargo bedava buldum bir yerden... Elektirikli ısıtıcı alacaklara duyurulur...
Ama siparişi vermeden önce satış sözleşmesini okudum ve firmanın Adana'da olup, telefon numarasının yazılmamış olmasından işkillenip vazgeçtim... Napayım artık, 3 kuruş fazlasına dışardan alcam...

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm bizim ev cok soguk bi türlü isinmiyo donuyorum petekler kendini zor isitiyo mecbur bizde aldik dün isitici

o ufodan annmdede var cok süper bisi bayildim ben ona

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamdım kusura bakmayın ya bugün solkasığımda acayip bi ağrı var bıçak saplanıyor sanki
ne olur bana bir fikir verin ya deli olacam

kızlar nasılsınız geçmişi okuyamdım kusura bakmayın ya bugün solkasığımda acayip bi ağrı var bıçak saplanıyor sanki
ne olur bana bir fikir verin ya deli olacam

biz cok iyiyiz cnm ama sen hastaymisin üzüldüm. nedendir orasiyla ilgli bi fikrim yok ama kendine dikkat et yorma kendini fazla

h.geldin melekcim nasilsin bebisin nasil

canım cok tesekkur ederim ıyıyım bebek de ıyı yatıyorum yıne bugun..Dun aksam ablamı ıstemeye geldıler o yuzden butun gece ayaktaydım her ne kadar sen uzan yat dedılersede ıcım rahat etmedı. Kızcagızın sözünde gıymek ıcın bır hamıle elbısesı bakmak ıcın bıle dolasamadım benneyaptımki

ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce içmeye başlamıştım, kan pıhtılaşması yok bende aslında ama tedbir amaçlıydı sanırım.

baksana che de kullanıyormuş. O neden kullanıyor acaba? Bence bu konu çok önemli. Hatta erken doğum yapanlarda okumuştum birinin bebeği doğduktan sonra kalp ameliyatı olmak zorunda kalmış kalp damarlarından bir kaçı henüz kapanmadığı için. Ben kullanmıyorum ama seni de şüphelendirmek istemem. Salı günü doktora soracam haber veririm.

rahimağzı ölçümü vajinal mi bakılıyor yoksa karından mı??

canım benim doktorum önce ultrasonla baktı normalde ultrasonla bakılıyor. Ama sorun gördüğü için tekrar vajinal bakma gereği duydu. Sizinkilerde sorun yoktur o yüzden ultrasnla bakılmıştır. Sorun olmadığı için vajinal gerek kalmamıstır.

denizciğim bendede aynı durum var kriz benide etkiledi Japon yeni ile ev kredisi ödüyorum ve bende gereksız seylerı almayacagım daha hıcbısey de almadım. Tabııkı bak bende bakıyorum arastırıyorum belkı ucuzdur belkı gereklıdır dıye. Ama oncelıkler kesın gereklı olanlar olmalı dıye dusunuyorum bırde kullanılmayacak seylere şu durumda para vermeyelim.

ay ölecem bune ya sol kasığımda öldürüyor beni ama sadece ağrı var başka bişey yok ha bide afedersiniz popom ağrıyor ya

denizciğim ağrının şiddetini sen çektiğin için sen bilirsin. O yüzden o kadar ciddi derece de ise mutlaka eşine söylede seni doktora götürsün

denizciğim ağrının şiddetini sen çektiğin için sen bilirsin. O yüzden o kadar ciddi derece de ise mutlaka eşine söylede seni doktora götürsün

sancı gibi giriyor ya anlamadımki nette baktım kanama akıntı ollmadığı sürece korkmayın diyor ponlar yok allahtan
allahım ilk defa dün gece bebğim çok hareketliydi ama sabahına bu ğarılar beni mahvetti ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…