eylem (adayadayı) ve sibser sizin riskiniz su kesesinden kaynaklanıyordu. Su kesesinden su kaybettiğinizi hiç farketmediniz mi? Dün bir ara benimde çamaşırımda ıslaklık çok az akıntıyla karışık. Korktum ama bugün bişey yok şükür.
ic camasirinda islaklik olunca suyunmu azalmis oluyo ay korktum simcik
melekcigim ins güzel gecmistir söz.. ee peki dügünün tarihi bellimi?
benim normal akıntımın dışında bişey olmadı. yani öyle su gelişi falan olmadı Allahtan . hastanede onu sordular önce su gelişi veya kanaman oldu mu diye. yok Allaha şükür.eylem (adayadayı) ve sibser sizin riskiniz su kesesinden kaynaklanıyordu. Su kesesinden su kaybettiğinizi hiç farketmediniz mi? Dün bir ara benimde çamaşırımda ıslaklık çok az akıntıyla karışık. Korktum ama bugün bişey yok şükür.
yok canım ya ama çok aceleciler hatta gelmişken nişan yüzügünü bile taktılar.süprizzzzz
Bahsetmiştim daha önce kızkardeşimde hamile ve son 1 hafta 10 günü kaldı. Durun ben fotomu ekleyeyim ya kızkardeşimle beraber. Fotoları aktarmam lazım. Albüme ekliyorum
benim normal akıntımın dışında bişey olmadı. yani öyle su gelişi falan olmadı Allahtan . hastanede onu sordular önce su gelişi veya kanaman oldu mu diye. yok Allaha şükür.
normal muaynede mi fark edildi suyunun azaldıgı
melekcigim ne kadar yakismis hamileleik sana ya bayildim 41 kere masaaallah Allah nazardan korusun
şimdi doktordan geldim.bebeğimin suyu azalmış dedi.(
şimdi doktordan geldim.bebeğimin suyu azalmış dedi.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?