2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eylem (adayadayı) ve sibser sizin riskiniz su kesesinden kaynaklanıyordu. Su kesesinden su kaybettiğinizi hiç farketmediniz mi? Dün bir ara benimde çamaşırımda ıslaklık çok az akıntıyla karışık. Korktum ama bugün bişey yok şükür.

bu pijama konusunda ise çok araştırdım bence hem önden düğmeli gecelikler alın(normal doğumdan sonra öneriyorlar) hemde pijama takımı alın(sezeryan için) son anda ne olacağı belli olmuyor. Fazla olan sonradan evde kalır ne olacak sanki fazla olunca mutlaka evdede doğumdan sonra kullanılır. Sadece pijama takımı alacaklara uyarı. Mutlaka büüyük beden alın ve çok düşk bel almayın. Pijama dikişlerinize gelmesin diye

ben çıkam bari çok kötüyüm ya bugün acab üşüttümmü bilmiyorumki ay allahım öldürecek beni hadi öpüldünüz

ates almaya geldim kizlar..
fazla vaktim yok.. sayfalari ara ara okudum.. anladigim kadariyla hepiniz iyisiniz masallah..
aman iyi olun..
bizde iyiyiz cok sükür..
hepiniz ayri ayri tek tek öpüyorum..
iyi haftasonlari

melekcigim ins güzel gecmistir söz.. ee peki dügünün tarihi bellimi?

yok canım ya ama çok aceleciler hatta gelmişken nişan yüzügünü bile taktılar.süprizzzzz

Bahsetmiştim daha önce kızkardeşimde hamile ve son 1 hafta 10 günü kaldı. Durun ben fotomu ekleyeyim ya kızkardeşimle beraber. Fotoları aktarmam lazım. Albüme ekliyorum

benim normal akıntımın dışında bişey olmadı. yani öyle su gelişi falan olmadı Allahtan . hastanede onu sordular önce su gelişi veya kanaman oldu mu diye. yok Allaha şükür.

Melekcim, sözünüz hayırlı olsun, ben onu unutmuştum, Allah tamamına erdirsin. Resimleri ekleyince söyle de bakalım.
Evin ısı yalıtımı var ama normalde eşim ve ben kombiyi yakmıyoruz, malum doğalgaz çok pahalı... Sadece arada bir en kısıkta birkaç saat yakıp söndürüyoruz, ev ılınınca da kapatıyoruz. Bebişler için de evi 24 dereceye sabitleyin diyorlar... Ben de doğalgazla tüm evi 24 derece yapmaktansa elektirikli ısıtıcı ile bebişin bulunduğu odayı ısıtırsam daha ekonomik olur diye düşündüm... Siz ne dersiniz?
Denizcim geçmiş olsun canım. Eğer dayanamıyorsan doktora git derim ben de... İnşallah olmaz ama belki önemli bir duruma işarettir...

hayirlisi olsun cnm allah devamini getirsin bir ömür boyu mutluluk yakalarini birakmasin ins

İyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. her zaman her işte söylediğim gibi hayırlısı ise olsun hayırsızsa dönsün diye.

Görebildinizmi albümde fotoyu.Sol baştan söylüyorum.

erkek kardeşim, en büyük ablam, eşim, dilek ablam, yanındaki gözlüklü yeni nişanlısı, dilek ablamın yanında ben, diğer gözlüklü şişko kızkardeşim Meltem ve babişkom.

yaa diğerlernin nasıl ekleyecem albüme hep yeni albümler mi yapmam lazım?
ben sarı olan hamile. hem aşk olsun kızkardeşim kadar şişkomuyum ben hihoyyythihoyyyt o artık gün sayıyor. ve 24 kilo aldı benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…