2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım ben geldim.mide yanmam geçince kendime kek ve elmalı kurabiye yaptım.buyrun çaya kızlar.

riskli gebeliklerde uzman olan bakırköy ssk ya git dedi.pazartesi kendi doktoruma görünücem oda aynı şeyi söylerse bakalım.doktorun yorum farkı diye düşündüm takmamak için ama olmuyo (

canım ya nereye gittin sen? kendi doktorun nerdeydi? çok takılma o zamana kadar moral çok önemli çünkü. Ve bol su iç. Her ne kadar etkisi yok deselerde var. Ben devamlı su içiyorum

suhendancım çok geçmiş olsun.üzüldüm şimdi bak.inşallah kendi doktorun daha iyi bakarda birşey yok der canım.sağlıkla inşallah doğar.

kızlarrr ben geldim doktora gittim yeni geldim. oğluşum çooook sağlıklı. serviks boyum 4.07 cm. suyumuz normal ayyy çok sevinçliyim yaaa. kocacım geldi. beraber gittik babasını da gördü oğluşum gene

şimdi doktordan geldim.bebeğimin suyu azalmış dedi. (

canım bol su iç. benim arkadaşımın da azalmıştı hamileyken bi ilaç vermişti doktoru. sonra suyu normale dönmüştü canım benim. vardır verecekleri ilaç canını sıkma tatlım. düzelecek herşey olumlu düşünelim olumlu olsun.

kızlarrr ben geldim doktora gittim yeni geldim. oğluşum çooook sağlıklı. serviks boyum 4.07 cm. suyumuz normal ayyy çok sevinçliyim yaaa. kocacım geldi. beraber gittik babasını da gördü oğluşum gene

canım çok sevindim maşallah oğluşuna ve annesine. Benim serviks boyu 2.70 cm dedi bakalım Salı günü kaç çıkacak? 2.50 cm altı tehlikeee..Ve zamanla kısalabilirmiş rahmin baskısından dolayı. O yüzden arada bir baksın doktorunuz kızlar.

çok sevindim canım.haberler ve bebişin sağlığı muhteşem.nazar deymesin.ama bu suyu,serviks boyunu nasıl ölçüyorlar?bana doktorum bakmadı.

ben çıkıyorum kendinize iyi bakın. annemlerdeyiz şimdi evimize dönünce bol bol girerim artık öpüyorummm hepinizi ve meleklerinizi byeeeee

çok sevindim canım.haberler ve bebişin sağlığı muhteşem.nazar deymesin.ama bu suyu,serviks boyunu nasıl ölçüyorlar?bana doktorum bakmadı.
sormazsan söyleyecekleri yok hayatım.
tatlım suya da seviks boyuna da ultrasonla bakıyorlar benimki bakmıycaktı ben sordum yoksa söyleyeceği yoktu yani. en son hastası bendim bugün rahat rahat baktı sordum. oğlumun yüzünü de gördüm teyzeleri yaa küçücük çenesi vardııı.

kızlar bişi duydum sizlerden de duyan varmı bebişler doğunca 1 çay kaşığı asiti kaçmış maden suyu veriyorlarmış bebiş sarılık olmuyormuş böylece.bide bebişe göğsümüzü vermeden soğan sürersek göğsümüz yara olmazmış.siz ne diyorsunuz.böyl şeyler doğru mu?

Suhendan geçmiş olsun canım, inşallah çözümü vardır da en kısa sürede normale döner herşey...
tkaplancım, ben duymamıştım canım ama doğru olabilir. Büyükler bişey biliyo da söylüyo diye düşünüyorum ben bu tip şeyleri...

sağol canım anladım.benim kız bugün hiç yüzünü göstermedi.kafasını kasıklarıma saklamış eşşek kızım.doktor zor ölçttü.
maşallah canım.sağlıkla büyüsün inşallah.

Ben de Pazartesi sabah 10.30 da gidiyorum yeni doktoruma... Bakalım ne dicek... yaklaşık bir aydır görmüyorum kızımı... ne kadar olmuş büyümüş mü, suyumuz serviks boyumuz nasıl çok merak ediyorum. Ayrıca pazartesi günü tetanoz aşımın 2. dozunu vurulacam. Yalnız son haftalarda canım hiç süt içmek istemiyor... Sadece peynir ve yoğurtla idare ediyorum, o da düzenli değil.... İnşallah uzamıştır kızımın boyu.. Eski doktorum özel doktordu, ne güzel ilgileniyor, ultrason görüntülerini cd ye çekiyordu... Yeni doktor ne kadar ilgili olacak bilmiyorum ve korkuyorummmm.

bende duydum canım.ama halk arasında bence doktorlardan duymadım böyle şeyler.yapanlar işe yarıyor diyoo.ne derece bilemem.gögsüme soğan sürersem o kokudan bebişim emermiki demiştim hatta.anne kokusu yerine soğan.
ben ilk emzirmeden önce ıslak temiz bezle silicem.islak mendille değil.normal suyla ıslatılmış.yara olucak elbette.çünkü ilk başta emmeyi beceremiyorlar.canımızı yakacaklar epey bir süre.onun için doktor krem veriyor.adını bilmiyorum şu anda.öğrenince yazarım.

inşallah güzel bakar canım.sende soracaklarını unutma.içine siner inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…