2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım işte ucunu sıkmak tehlikeli zaten doğum sütü süt doğumu tetikliyor.Ucunun sıkılması adayadayı arkadaşımızın dediği gibi hormon salgısına neden oluyor

kızlar şu göğüs ve süt işine birde benden uyarı.
geçtiğimiz günlerde sabah uyandığımda göğsümden süt gelmişti .doktoruma söyledim doktor dedi ki sakın göğüslerini sıkmayı deneme. rahat bırak onları dedi.
2.si süt gelmesi bol süt olacağına işarettir dedi.
klava:ellemeyin sakıııınnna.s

selam guzel anneler,

bebisleriyle acık gorusten guzel haberlerle donmus arkadaslara tebrikler ve

suhendancım uzulme cok sukur cozumu olmayan birsey degil

adacyo canım guzel gececektir kontrolun sakın kendini sıkma, en son bizim hastanedeki seminerde doktor kendisine basından beri gelen hamişlerin, sonradan gelenlere oranla dogumda daha az sancı cektigini soyledi, bunun bu hamislerin daha az guvenmesinden kaynaklandıgını dusundugunu soyledi.

ben de sonradan maddi durumlar yuzunden doktorumu degistirdim, eski doktorumun soyledigi bazı seylerin tam tersini soyluyor yeni doktorum, ilk onceleri arastırıyordum acaba yenisinin soyledikleri dogru mu diye, sonra baktım boyle olmayacak, her dedigini dogru kabul ediyorum, sorgulamıyorum, sonucta bu insanlara dogumda canlarımızı ve canlarımızdan ote bebislerimizi emanet edecegiz.

hic onceki doktorunu dusunme, onemli olan bundan sonrasi, sen bu doktora referansla gidiyorsun hem, eminim işinin ehli uzman bir doktordur, guzel duygularla git ki guzel olsun hersey.

benim de kontrolum 1 hafta sonra, artık kontroller 3 haftada bir olmaya basladi, ne zaman 2 haftada bire dusecek kızlar??

en son gordugumde iceride ne var ne yoksa kucaklamıs paket yapmıstı oglum, pek goremedik guzel yuzunu, insallah bu sefer gosterir

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun canım. sibser ve ben de aynı dertten muzdarip yatıyoruz. kendi dr.una gidenekadar ne olur ne olmaz yat sen. peki neden başka bir dr. a gittin? başka bir şikayetin var mıydı?

yok canım ya 3 boyutta yüzünü görcem diye meraktan gittim.bana yat demedi sana doktorun mu yat dedi.sende bi sıkıntı var mı.benim kızım gayet hareketli bende bi ağrı yok.

kendi dr aradım 28 haftadan önce suyu az olabilir,o anda idrarını yapmıştır vs pek çok sebep söyledi.eğer suyunda azalma olsaydı gelişimi gerilerdi dedi kilosu haftasına uyumlu.sağolsun doktorum içimi rahatlattı.yoksa ağlıyodum zırıl zırıl.

Canım çok sağol... Ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum. Umarım hepimiz için iyi olur... Ben 32. haftadan sonra 2 haftada bire düşecek diye biliyorum... İnşallah oğluşun yüzünü gösterir ilk kontrolde.

kızlar bebişimin park yatağı ve bebek arabasını aldık.:asigim:
park yatak içine yatağı yaptırıyoruz pamuktan siparişini verdik.bebek arabası almayacaktık ama halam alıyor bunları parasını gönderdi siz alın benim torunuma dedi.kullanmasa bile dursun dedi.
bizde aldık.
işte size fotoları gönderiyorum.
nasıllar.

Saruböceq çok güzelmiş canım. yatağımız aynı, benimki farklı renk sadece... Güzel kızın iyi günlerde kullansın inşallah... Ben yatağın içine hazır şilte yataklardan alıp koydum...

benim kendi dr.um baktığında söyledi, ama benim o sırada sancım da vardı kasılma gibi doğum sancısıymış meğer. üni. hast. ne gittik, sancı da olunca yatırdılar 1 hafta ama sancım 2. günde tamamen geçti çok şükür daha da olmadı. nedenini belli değil azalmanın dediler. en son çıkmadan önce has.den tekrar bakıldı biraz artış vardı. viziteye gelen prof. dedi aman kızım eve gidince yat dinlen çok güzel suyunda artış var demek ki kesen kendini tamire bşlamış diye. ama bana hiç senin dr.unun yaptığı açıklamayı yapmadılar, bana da umut oldu dedikleri çünkü benim kızımında tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu. gelişme geriliği olmadığını söylediler, olmaz da inşallah. sağ salim zamanında alırız kuzular kucağımıza.

bende viscon alacaktımama halam araştırmış daha sağlıklıymış pamuk yataklar bebek için dedi.
yatağı,yorganı,yastığını yaptırıyoruz bizde.

simdi biz 7.aydayız di mi kızlar?

Allah korusun erken dogum da olsa bebislerimiz yasayabilecek kadar buyuduler di mi?

gülşahçım güle güle kulansın kızın inşallah :) ben de bi yandan fiyat araştırması yapıyorum. sanırım araba koltuğu ve araba takım olanlardan alacağız ama bi yerde birinin fiyatı ucuz diğer yerde bi başkasının. yarın görümcemler evlerine dönüyor benim laptop sefası da bitiyor bugün bol bol araştırayım.

sağol enelim.sohbeti böldüm yırtık dondan çıkar gibi çıktım bi an..kaydirigubbakcemile3
napim o kadar heyecanlandımki anlatamam

bende viscon alacaktımama halam araştırmış daha sağlıklıymış pamuk yataklar bebek için dedi.
yatağı,yorganı,yastığını yaptırıyoruz bizde.

Ohh ne güzel, ne güzel!!! İmkan varken yaptır tabii, en iyisi hangisiyse onda uyusun minik kızın... :1hug:

adayadayı canım çok iyi araştır inan o kadar farklılık doğuyorki fiyatlar arasında ok olduk biz gezdiğimiz yerlerdeki rakamları görünce.hemen pat diye almayın kızlar.
esnafın hali kötü hemen hemen dip fiyata düşüyorlar pazarlıkla..
adacyo canım inan pamuk yatak ve diğerleri o kadar uygunki senin yatak fiyatında filandır ancak..:a.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…