Yaaa ama ama ama..... Ben göğsümün tamamını sıkıp bakmadım yaaa. Sadece göğüs ucundaki cilt derisini tutup sıkınca geliyor zaten. Zaten korkumdan bir iki bakıp bıraktım....
Kızmayın hemen.... Bir de benim bildiğim doğum sütü tetikliyor, süt doğumu tetiklemiyor arkadaşlar... Yani yaptığımı mazur göstermek için demiyom ama yeri gelmişken söyleyim dedim... ben böyle biliyorum...
geçmiş olsun canım. sibser ve ben de aynı dertten muzdarip yatıyoruz. kendi dr.una gidenekadar ne olur ne olmaz yat sen. peki neden başka bir dr. a gittin? başka bir şikayetin var mıydı?
selam guzel anneler,
bebisleriyle acık gorusten guzel haberlerle donmus arkadaslara tebrikler ve
suhendancım uzulme cok sukur cozumu olmayan birsey degil
adacyo canım guzel gececektir kontrolun sakın kendini sıkma, en son bizim hastanedeki seminerde doktor kendisine basından beri gelen hamişlerin, sonradan gelenlere oranla dogumda daha az sancı cektigini soyledi, bunun bu hamislerin daha az guvenmesinden kaynaklandıgını dusundugunu soyledi.
ben de sonradan maddi durumlar yuzunden doktorumu degistirdim, eski doktorumun soyledigi bazı seylerin tam tersini soyluyor yeni doktorum, ilk onceleri arastırıyordum acaba yenisinin soyledikleri dogru mu diye, sonra baktım boyle olmayacak, her dedigini dogru kabul ediyorum, sorgulamıyorum, sonucta bu insanlara dogumda canlarımızı ve canlarımızdan ote bebislerimizi emanet edecegiz.
hic onceki doktorunu dusunme, onemli olan bundan sonrasi, sen bu doktora referansla gidiyorsun hem, eminim işinin ehli uzman bir doktordur, guzel duygularla git ki guzel olsun hersey.
benim de kontrolum 1 hafta sonra, artık kontroller 3 haftada bir olmaya basladi, ne zaman 2 haftada bire dusecek kızlar??
en son gordugumde iceride ne var ne yoksa kucaklamıs paket yapmıstı oglum, pek goremedik guzel yuzunu, insallah bu sefer gosterir
ADACYO ninninin ismiini söyler misin canım merak ettim şimdi CADIARZU
yok canım ya 3 boyutta yüzünü görcem diye meraktan gittim.bana yat demedi sana doktorun mu yat dedi.sende bi sıkıntı var mı.benim kızım gayet hareketli bende bi ağrı yok.
kendi dr aradım 28 haftadan önce suyu az olabilir,o anda idrarını yapmıştır vs pek çok sebep söyledi.eğer suyunda azalma olsaydı gelişimi gerilerdi dedi kilosu haftasına uyumlu.sağolsun doktorum içimi rahatlattı.yoksa ağlıyodum zırıl zırıl.
bende viscon alacaktımama halam araştırmış daha sağlıklıymış pamuk yataklar bebek için dedi.
yatağı,yorganı,yastığını yaptırıyoruz bizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?