2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok be denizcim beni üzemez o dizi izliyo kuzu kuzu hihoyyyt kızımız bana benzeyecekmiş öyle dedi hahahah ben de geçmiş olsun o zaman sana dedimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

hoşçakal gülşahcım kendinize iyi bakın.
aslıcım hoşgeldin.
bende çıkıyorum eşime lazımmış bilgisayar belki geç vakitte girerim.öpüyorum kocaman.

canım sende ki artışda bana moral oldu.senin kesede yırtık veya bi sorun tespit etmişlermiydi suyun artması için bişey önerdiler mi?senin su nasıl arttı?.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi

Son düzenleme:
Adacyo bu ninnlier çok güsel yaa... tanıdıklarımızın arkadaşlarımızın isimlerinin ninnilerini dinliyoruz acayip komik oluyokaydirigubbakcemile3

Adacyo bu ninnlier çok güsel yaa... tanıdıklarımızın arkadaşlarımızın isimlerinin ninnilerini dinliyoruz acayip komik oluyokaydirigubbakcemile3

Çok sevindim canım... Ben çok duygulanmıştım ilk dinlediğimde... Hala da bazen ağlıyorum...

canım sende ki artışda bana moral oldu.senin kesede yırtık veya bi sorun tespit etmişlermiydi.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi

yok canım herhangi bi sorun, sadece azalma var dediler. hiç rakam söylediler mi sana? benimilk ölçüldüğünde 76 mm di sanırım ikincisinde 106 mm. inşallah canım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.

ay evet ya bu ninniyi vitaminsize uyarladım dinletim koptum yaa süperdiiiikaydirigubbakcemile3 kızımınkini de dinledim çok güzeldi

bocukcum aldıkların bir harika, gule gule kullansin bebegin, ben de aynı park yataktan alacagim kırmızı olanını bize de kuzen hediye edecek, kendisi kraft bayisi de soylemesi ayip:)

bu arada benim ticker bozuk sanirim iki hafta once bizim haftamiz 26+4 idi. simdi 28. haftada olmamiz lazim

ne cabuk geciyor zaman yaaa

bu gogus sıkma mevzusunu okuyordum sirayla tam ben de deneyecektim ki devamını da okudum:)

kızlar hastane cantamizi ne zaman hazirlamamiz gerekiyor dersiniz? daha cok mu erken?

soranlara 7. ayımdayım dedigimden beri ben de bir havaya girdim, acaba hazırlıklı mı olmak gerekiyor?

bu arada park yatagın kullanma kılavuzunu indirdim internet sitesinden, mutlaka icindeki yatagı kullanın, baska yatak kullanmayın, guvenli olmayabilir diyor, ne diyorsunuz???

bende sürekli dinliyorum kızımın ninnisini. onun adıyla dinleyince güzel de başka tadıkların falan dinleyince çok komik oluyor gerçekten.
littlesuzy biz bugün hazırladık bebişin çantasını, görümcem gitmeden sağolsun yıkadı ütüledi yerleştirdik çantayı.ne olur ne olmaz bi kenarda hazır dursun.

Son düzenleme:
park yatağın içine yatak aldım ben little_suzy bi de annem yünden ince yorgan gibi bişey yapıcak...bebekler 4. aydan itibaren yattıkları yerde dönebiliyorlarmış daha önce hareket edemiyolar, o zamandan sonra da daha dikkatli oluruz...

Canım benim yatak da aynısından... Ama içinden yatağı çıkmıyor ki... :sm_confused:
Ayrıca birşey alıp koymak gerekiyor... Zaten o kılavuza göre evde kurmaya kalkmak da pek akıl işi değil... Biz Türkçe bildiğimizden şüphe duyduk kurarken, ama nihayet kurduk yani... :roflol:
Bu arada ben de yatağın kırmız olanını beğenip aldım, eve gelince bize verdikleri kutudan albümde yer alan rengi çıktı... ( Biz de, neyse bu da güzelmiş deyip geri götürmedik... Ama kırmızı yatak deme bana, aklım kaldı....

Son düzenleyen: Moderatör:
küççük miniminnacık suzycim haklısın ne olduğumuzu bilemez durumdayız tecrübesizlkten ben de senin gibi düşünüp druyorum ne zaman hazır olmak lazım diye mantık çerçevesinde 28. hafta itibariyle doğum olması yüzdelik dilimlerinde büyükçe bir payda sahibi olduğu için 28. hafta itibaiyle herşeyim hazır bekleyeceğim gönülden geçen zamanında ve sağlıklı doğum yapmak tabi ki ama sizler hami$likte benden kıdemli olduğunuzdan hazırlanın diyor gözlerinden öpüyorumhihoyyyt:lepi:

hehehhe:) ben de uyarılara takıldım, nerdeyse bu yatagı bence kullanmayın diyor

ben yakından gormedim hic park yatagı canım, kılavuzda gorunce, siz de yatak muhabbeti yapınca belki gozunuzden kacmıstır diye soyleyeyim dedim. siz oyle diyorsaniz dogrudur. simdi bir de yatak masrafı cıktı o zaman battık ki ne battıkk:teytey:

ya benim de gozum pembede kaldi sekerimm ama bizim oglana biraz feminen kacar diye alamiyorum:) olmazsa arada degistiririz sekerim

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok bee, 30 lira bişi... Ben de öyle zannettim, içinde şiltesi olmadığını ilk duyduğumda ama büyüklerin yatağı gibi değil neyseki fiyatlar... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…