hoşçakal gülşahcım kendinize iyi bakın.
aslıcım hoşgeldin.
bende çıkıyorum eşime lazımmış bilgisayar belki geç vakitte girerim.öpüyorum kocaman.
benim kendi dr.um baktığında söyledi, ama benim o sırada sancım da vardı kasılma gibi doğum sancısıymış meğer. üni. hast. ne gittik, sancı da olunca yatırdılar 1 hafta ama sancım 2. günde tamamen geçti çok şükür daha da olmadı. nedenini belli değil azalmanın dediler. en son çıkmadan önce has.den tekrar bakıldı biraz artış vardı. viziteye gelen prof. dedi aman kızım eve gidince yat dinlen çok güzel suyunda artış var demek ki kesen kendini tamire bşlamış diye. ama bana hiç senin dr.unun yaptığı açıklamayı yapmadılar, bana da umut oldu dedikleri çünkü benim kızımında tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu. gelişme geriliği olmadığını söylediler, olmaz da inşallah. sağ salim zamanında alırız kuzular kucağımıza.
Adacyo bu ninnlier çok güsel yaa... tanıdıklarımızın arkadaşlarımızın isimlerinin ninnilerini dinliyoruz acayip komik oluyokaydirigubbakcemile3
arkadaşlar altın takmak östrojen hormonu salgılamamızı arttırırmış.
canım sende ki artışda bana moral oldu.senin kesede yırtık veya bi sorun tespit etmişlermiydi.inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi
arkadaşım valla Allah ta seni güldürsün nerden duydun bunları :roflol:
fizik hocamın bi çalışması sonucu öğrenmiştim canım
bocukcum aldıkların bir harika, gule gule kullansin bebegin, ben de aynı park yataktan alacagim kırmızı olanını bize de kuzen hediye edecek, kendisi kraft bayisi de soylemesi ayip:)
bu arada benim ticker bozuk sanirim iki hafta once bizim haftamiz 26+4 idi. simdi 28. haftada olmamiz lazim
ne cabuk geciyor zaman yaaa
bu gogus sıkma mevzusunu okuyordum sirayla tam ben de deneyecektim ki devamını da okudum:)
kızlar hastane cantamizi ne zaman hazirlamamiz gerekiyor dersiniz? daha cok mu erken?
soranlara 7. ayımdayım dedigimden beri ben de bir havaya girdim, acaba hazırlıklı mı olmak gerekiyor?
bu arada park yatagın kullanma kılavuzunu indirdim internet sitesinden, mutlaka icindeki yatagı kullanın, baska yatak kullanmayın, guvenli olmayabilir diyor, ne diyorsunuz???
Canım benim yatak da aynısından... Ama içinden yatağı çıkmıyor ki... :sm_confused:
Ayrıca birşey alıp koymak gerekiyor... Zaten o kılavuza göre evde kurmaya kalkmak da pek akıl işi değil... Biz Türkçe bildiğimizden şüphe duyduk kurarken, ama nihayet kurduk yani... :roflol:
hehehhe:) ben de uyarılara takıldım, nerdeyse bu yatagı bence kullanmayın diyor
ben yakından gormedim hic park yatagı canım, kılavuzda gorunce, siz de yatak muhabbeti yapınca belki gozunuzden kacmıstır diye soyleyeyim dedim. siz oyle diyorsaniz dogrudur. simdi bir de yatak masrafı cıktı o zaman battık ki ne battıkk:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?