2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

simdi biz 7.aydayız di mi kızlar?

Allah korusun erken dogum da olsa bebislerimiz yasayabilecek kadar buyuduler di mi?
Valla böyle şeyleri akla getirmemek lazım belki ama düşünmeden de olmuyor. Ben de aynı şeyi sık sık düşünüyorum. Sen de 1 gün farkla 7. aya irmiş bulunuyorsun, 26+5 te 7. aya geçiyordu takvim... :))) Bilen varsa söylesin hakkaten.
Ben hafta hafta hamileliğiniz kitabında 28. haftadan sonra ve bebeğin kilosu 1500 gr. ın üstüne çıktıkça, bebeğin yaşama şansının %70 lerden yukarılara doğru çıktığını okudum dün gece...

Ben irembebenin sitesine bir bak derim... Ben öyle ikili bir set aldım ordan. valla bu konu her açıldığında tekrarlıyorum, sana da belki daha önce söylemişimdir, sıkılmış olabilirsiniz ama napıyım, uygun diye hepinizle paylaşmaya çalışıyorum...

sağol enelim.sohbeti böldüm yırtık dondan çıkar gibi çıktım bi an..kaydirigubbakcemile3
napim o kadar heyecanlandımki anlatamam

olsun canım heyecanını,sevincini paylaşacaksın tabii.biz ne günler için budayız.arkadaşlarda bizim iyiliğimiz için konuşuyorlardı.iyide oldu sağolsunlar.

kızlar kiloyla mı ilgili bilmiyorum benim arkadaşım gebelik zehirlemesinden 32.haftada doğum yaptı.bebek 1100 grmdı.
15 gün küvözde kaldı sonra evine alındı.
sanırım 7.aydan sonra şans yüksek.

adacyo canım inan pamuk yatak ve diğerleri o kadar uygunki senin yatak fiyatında filandır ancak..:a.s.:
Ben 30 ytl ye almıştım... Bir de benim bebeklik yorganımı annem saklamış, bana verdi... Yün yorgan sanırım ya da elyaf... Üstü saten... Çeyizlik yorganların küçüğünden... Ben de kızımı annesinin yorganıyla uyutmayı planlıyorum. Şu anki durumumuzda hem ekonomik hem de nostaljik bir sürpriz oldu bizim için... a.s

olsun canım heyecanını,sevincini paylaşacaksın tabii.biz ne günler için budayız.arkadaşlarda bizim iyiliğimiz için konuşuyorlardı.iyide oldu sağolsunlar.

ayy tabii bir yandan da Gülşah sayesinde papara yerken, ucuz kurtulduk di mi enel? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşasın Gülşah, yaşasın Gülşah... hihoyyythihoyyythihoyyyt

benim kayınvalidemde görümceme yaptı o jesti..içim gitti.bayıldım..bir o kadar da kırıldım bana neden yapılmadı diye..senağlama
ne kadar şanslısın..herşeye bedel anneciğinin şu zamanda destek olması..:çok üzgünüm:

kızlar kiloyla mı ilgili bilmiyorum benim arkadaşım gebelik zehirlemesinden 32.haftada doğum yaptı.bebek 1100 grmdı.

Bu arada 32. haftada bebeğin hala 1100 gr. olması biraz garip değil mi? Gelişim geriliği sınıfına girer değil mi bu kilo? Çünkü 30 lu haftalarda olmamamıza rağmen bizim bebişler bile bu civarlarda hatta bazıları daha da üstünde diye biliyorum ben... :uhm:

ayy kıyamam iyilermi şimdi.bebekte çok küçükmüş.benim kızım şimdi 1.100 gr.

Evet Enel ve ben; özellikle bugün, Gülşah'ı daha bi çok seviyoruz. Kahramanımız bizim.... ŞenizŞeniz

herşeyi düzgündü sadece kilosu düşüktü.
tansiyon problemi olan annelerde sıklıkla karşılaşılan bir durummuş bu.
akabinde de tansiyonu 19 ile hemen sezeryana alındı düşün.
Allahım korusun..:Saruboceq:

ayy kıyamam iyilermi şimdi.bebekte çok küçükmüş.benim kızım şimdi 1.100 gr.

iyiler canım çok iyiler.yiğit ağa dedik biz ona..kaydirigubbakcemile3
ben şu an ki halini görmedim ama herşey yolunda şükür..

hadi bakalım bu seferlik gülşahın hatrına sustum ama bir daha memelerinilze uğraştığınızı duymayayım ona göre kötükedihüsoklava:

hadi bakalım bu seferlik gülşahın hatrına sustum ama bir daha memelerinilze uğraştığınızı duymayayım ona göre kötükedihüsoklava:

Vallahi de biliyordum, billahi de biliyordum bu kadar sataşmanın üzerine, senin altta kalmayacağını; böyle bir cevap yazacağını. Hatta senden önce yazacaktım, kızlar susalım eylem şimdi oklavayla gelir; "MEMELERİNİZİ SIKMAYIIIIIINNNN" der diye ama hadi yazmayım dedim.
Tamam bi daha duymayacaksın söz.... Yaparsam da söylemeyecem çünkü.... :roflol::roflol::roflol:

kızlar ben kaçarkaydirigubbakcemile
sizi çok seviğyorum öpüyorum yanacıklardan..Şeniz
gelemezsem merak etmeyin kayınvalidemdeym hala,şimdi babamdayımda girdim nete..
sanırım bir kaç gün daha buralarda olurum..aslıda yarın gitmek istiyorum evime ama bakalım..kader kısmet:lepi:
özleyin beni anacım:1hug:

ya arkadaşlar arabistan çölünde yaşamıyruz Allah aşkına yeni doğan bebeğe sterilliği bile şüpheli su ve büyük halimizle bizim zor hazmettiğimiz hurma verilir mi?oldu olacak 1,5acılı adana söyleyeylim oturup yeriz karşılıklı bebeklecokacimcoook yeni doğan bebeğe o kadar çk yabancı besin verilmez elbette yiycekler ama 6. aydan! sonra !sodayı da göğsüne sürebilrsin

Güle güle canım. Bak bizi burda böyle bırakıyon hemen oklavalar inmeye başladı tepemize... Sen yokken kim koruyup kollayacak bizi buralarda.... En kısa sürede evinden rahat rahat girersin inşallah. Kızına ve kendine iyi bak.

Ayy ne komiksin Aslı yaaa!!!! :roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğini versin, geldiğin nasıl da belli oluyo? sırnaşık şey
Vitaminsiz napıyo, üzüyo mu seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…