Valla böyle şeyleri akla getirmemek lazım belki ama düşünmeden de olmuyor. Ben de aynı şeyi sık sık düşünüyorum. Sen de 1 gün farkla 7. aya irmiş bulunuyorsun, 26+5 te 7. aya geçiyordu takvim... :))) Bilen varsa söylesin hakkaten.simdi biz 7.aydayız di mi kızlar?
Allah korusun erken dogum da olsa bebislerimiz yasayabilecek kadar buyuduler di mi?
gülşahçım güle güle kulansın kızın inşallah :) ben de bi yandan fiyat araştırması yapıyorum. sanırım araba koltuğu ve araba takım olanlardan alacağız ama bi yerde birinin fiyatı ucuz diğer yerde bi başkasının. yarın görümcemler evlerine dönüyor benim laptop sefası da bitiyor bugün bol bol araştırayım.
sağol enelim.sohbeti böldüm yırtık dondan çıkar gibi çıktım bi an..kaydirigubbakcemile3
napim o kadar heyecanlandımki anlatamam
Ben 30 ytl ye almıştım... Bir de benim bebeklik yorganımı annem saklamış, bana verdi... Yün yorgan sanırım ya da elyaf... Üstü saten... Çeyizlik yorganların küçüğünden... Ben de kızımı annesinin yorganıyla uyutmayı planlıyorum. Şu anki durumumuzda hem ekonomik hem de nostaljik bir sürpriz oldu bizim için... a.sadacyo canım inan pamuk yatak ve diğerleri o kadar uygunki senin yatak fiyatında filandır ancak..:a.s.:
olsun canım heyecanını,sevincini paylaşacaksın tabii.biz ne günler için budayız.arkadaşlarda bizim iyiliğimiz için konuşuyorlardı.iyide oldu sağolsunlar.
kızlar kiloyla mı ilgili bilmiyorum benim arkadaşım gebelik zehirlemesinden 32.haftada doğum yaptı.bebek 1100 grmdı.
15 gün küvözde kaldı sonra evine alındı.
sanırım 7.aydan sonra şans yüksek.
kızlar kiloyla mı ilgili bilmiyorum benim arkadaşım gebelik zehirlemesinden 32.haftada doğum yaptı.bebek 1100 grmdı.
15 gün küvözde kaldı sonra evine alındı.
sanırım 7.aydan sonra şans yüksek.
ayy tabii bir yandan da Gülşah sayesinde papara yerken, ucuz kurtulduk di mi enel? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaşasın Gülşah, yaşasın Gülşah... hihoyyythihoyyythihoyyyt
herşeyi düzgündü sadece kilosu düşüktü.Bu arada 32. haftada bebeğin hala 1100 gr. olması biraz garip değil mi? Gelişim geriliği sınıfına girer değil mi bu kilo? Çünkü 30 lu haftalarda olmamamıza rağmen bizim bebişler bile bu civarlarda hatta bazıları daha da üstünde diye biliyorum ben... :uhm:
ayy kıyamam iyilermi şimdi.bebekte çok küçükmüş.benim kızım şimdi 1.100 gr.
Evet Enel ve ben; özellikle bugün, Gülşah'ı daha bi çok seviyoruz. Kahramanımız bizim.... ŞenizŞeniz
hadi hadi sayemde yırttınız..kaydirigubbakcemile3
yırtık dondan fırlamak işe yarıyor böyle dönemlerde demekki:lepi:
bende sizi seviyorum laaŞeniz
hadi bakalım bu seferlik gülşahın hatrına sustum ama bir daha memelerinilze uğraştığınızı duymayayım ona göre kötükedihüsoklava:
ya o kremi bende duydum bitkisel bi krem ama soğan sürünce yara bile olmuyormuş.sodayıda deneyen arkadaşlarımın bebişleri sarılık olmadı.denemeyenlerinki oldu.bende deneyeceğim heralde.ama ilk önce anneye ve bebeğe zemzem ve hurma vermek uygunmuş.hurma ve zemzemin ardından da maden suyu vericem heralde
kızlar ben kaçarkaydirigubbakcemile
sizi çok seviğyorum öpüyorum yanacıklardan..Şeniz
gelemezsem merak etmeyin kayınvalidemdeym hala,şimdi babamdayımda girdim nete..
sanırım bir kaç gün daha buralarda olurum..aslıda yarın gitmek istiyorum evime ama bakalım..kader kısmet:lepi:
özleyin beni anacım:1hug:
ya arkadaşlar arabistan çölünde yaşamıyruz Allah aşkına yeni doğan bebeğe sterilliği bile şüpheli su ve büyük halimizle bizim zor hazmettiğimiz hurma verilir mi?oldu olacak 1,5acılı adana söyleyeylim oturup yeriz karşılıklı bebeklecokacimcoook yeni doğan bebeğe o kadar çk yabancı besin verilmez elbette yiycekler ama 6. aydan! sonra !sodayı da göğsüne sürebilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?