kızlar ya benim akıntımda artış var su gibi ve süt kesiği gibi normal midir çok korktum
park yatağın içine yatak aldım ben little_suzy bi de annem yünden ince yorgan gibi bişey yapıcak...bebekler 4. aydan itibaren yattıkları yerde dönebiliyorlarmış daha önce hareket edemiyolar, o zamandan sonra da daha dikkatli oluruz...
kızlar ya benim akıntımda artış var su gibi ve süt kesiği gibi normal midir çok korktum
hehehhe:) ben de uyarılara takıldım, nerdeyse bu yatagı bence kullanmayın diyor
ben yakından gormedim hic park yatagı canım, kılavuzda gorunce, siz de yatak muhabbeti yapınca belki gozunuzden kacmıstır diye soyleyeyim dedim. siz oyle diyorsaniz dogrudur. simdi bir de yatak masrafı cıktı o zaman battık ki ne battıkk:teytey:
ya benim de gozum pembede kaldi sekerimm ama bizim oglana biraz feminen kacar diye alamiyorum:) olmazsa arada degistiririz sekerim
dogru soyluyorsun canım, bir de o ust katın kaldırabilecegi bir agırlık var sanırım, yatagı koyunca onun da agırlıgını gozonune almak lazim galiba
lazanyacim hazirlanalim di mi ya, ben de operim seni gıdıgından seks ikonamizdedigin gibi dilerim hicbir mart bebeginin acelesi yoktur, hepsinin keyfi yerindedir
benim bir sorum daha olacak, simdi benim sezeryan olacak, pijama mi almam lazim yanima gecelik mi???
Yok bee, 30 lira bişi... Ben de öyle zannettim, içinde şiltesi olmadığını ilk duyduğumda ama büyüklerin yatağı gibi değil neyseki fiyatlar... hihoyyyt
hem gecelik hem pijama almak lazımış her iki doğum durumunda da gecelik bir tane mutlaka olsun dediler sonda falan takılınca rahat oluyormuş mümkünse iki yandan düğmeyle açılan geceliklerden ön kısmı düğmeli olcak açacaz emzirecez bebeciklerimizi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sen her ihtimale karşı 1 tane de gecelik koy çantana ben de öyle yapacağım sezeryandan hemen sonra giyinmeyebilirz kanama kontrolü falan yapıyorlarmış çünkü.benim bir sorum daha olacak, simdi benim sezeryan olacak, pijama mi almam lazim yanima gecelik mi???
sositososito ohh yaa, bence de iyiymis,
kocişe de okuyorum arada, iyi dedim yatak 30 ytl falanmis, hadi ya pahaliymis dedi, yazik ya bugun catlak kremi aldi bana hala etkisinden kurtulamadi sefil
:sm_confused:
ya arkadaşlar bizde 27+1 olduk ama ben hastane çantası hazırlamak için erken die düşünüyodum.sizde öle yazınca heyecan yaptım.son 10 a bari girseydik...
ya arkadaşlar bizde 27+1 olduk ama ben hastane çantası hazırlamak için erken die düşünüyodum.sizde öle yazınca heyecan yaptım.son 10 a bari girseydik...
Şu çatlak kremlerinin; kocaların kafasındakilere iyi gelenini de yapsalar ya, di mi? :roflol:
oh ne güsel en azından siz aldırıyonus ben tek taşımı aldığım gibin çatlak kremimi de kendim aldım ve benim vitaminsiz duysa neeee 65 ytl mi sen delimisin diye kıyameti kopartırdı o yüzden o kremleri promosyon sanıyor kaydirigubbakcemile3:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?