2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu hafta gideyim de denizliye size piyasadan haber vereyim pijama vs. için çantamı hazrlayacam ya az kaldı 28 ehihoyyyt

dogru soyluyorsun canım, bir de o ust katın kaldırabilecegi bir agırlık var sanırım, yatagı koyunca onun da agırlıgını gozonune almak lazim galiba

lazanyacim hazirlanalim di mi ya, ben de operim seni gıdıgından seks ikonamiz dedigin gibi dilerim hicbir mart bebeginin acelesi yoktur, hepsinin keyfi yerindedir

benim bir sorum daha olacak, simdi benim sezeryan olacak, pijama mi almam lazim yanima gecelik mi???

kızlar ya benim akıntımda artış var su gibi ve süt kesiği gibi normal midir çok korktum

canım biraz takip et bakalım devam edecekmi eğer ederse dr.unu ara arayabiliyorsan, ya da en geç sabah ararsın.bizide haberdar et, inşallah bişey yoktur. enfeksiyon falan mı acaba? kaşıntın falan var mı?

Hayat dediğin..
"DÜNYADA ölümden başkası yalan.
Yaşamsa ağrıyan dişini çektirmek gibi,
Hangimiz öldükten sonra geriye dönük yaşamımızın muhasebesini yapabileceğiz ki?..
- Ben çok iyi yaşadım.
- Ben çok sağlıklı yaşadım.
- Ben çok uzun yaşadım.
- Ben çok dürüst yaşadım.
- Bunları ancak GhostHayalet filminde söyleyebilirsiniz. Gerçek hayatta değil.
O zaman.. Bakın keyfinize..
Ortalaması 70 yıllık yaşam denen bu büyülü tesadüfün tadını çıkarmaya bakın..
Yaşarken.."

diyor ve hepinize iyi geceler diliyorum kızlar hoşuma gitti sizle de paylaşıyım dedim...:içelim:

hem gecelik hem pijama almak lazımış her iki doğum durumunda da gecelik bir tane mutlaka olsun dediler sonda falan takılınca rahat oluyormuş mümkünse iki yandan düğmeyle açılan geceliklerden ön kısmı düğmeli olcak açacaz emzirecez bebeciklerimizi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Pembe olan Gülşah'ın ki... Bak bizim yatak benim albümde var... Bej ve turuncu olan benimki... Onu beğenirsen değişiriz tabii sıkılınca.... ::))

Sezeryan olanlar pijama almalıymış canım, akşamüstü konuşurken öyle dedi kızlar... Normal doğumlar da gecelik...

Yok bee, 30 lira bişi... Ben de öyle zannettim, içinde şiltesi olmadığını ilk duyduğumda ama büyüklerin yatağı gibi değil neyseki fiyatlar... hihoyyyt

sositososito ohh yaa, bence de iyiymis,

kocişe de okuyorum arada, iyi dedim yatak 30 ytl falanmis, hadi ya pahaliymis dedi, yazik ya bugun catlak kremi aldi bana hala etkisinden kurtulamadi sefil
:sm_confused:

Kız Aslı düğme açmaya gerek yok, lohusa geceliklerinde meme deliği diye bişi var, gördün mü? :roflol::roflol: Ayy çok rezil bişi yaaa, çok büyük kolaylık ama, erkek pijama ve donlarında rahat işesinler diye bir açıklık olur ya önde, aynı öyle bişi... benim pek bi garibime gitti.... :roflol:

ya arkadaşlar bizde 27+1 olduk ama ben hastane çantası hazırlamak için erken die düşünüyodum.sizde öle yazınca heyecan yaptım.son 10 a bari girseydik...

sositososito ohh yaa, bence de iyiymis,

kocişe de okuyorum arada, iyi dedim yatak 30 ytl falanmis, hadi ya pahaliymis dedi, yazik ya bugun catlak kremi aldi bana hala etkisinden kurtulamadi sefil
:sm_confused:

Şu çatlak kremlerinin; kocaların kafasındakilere iyi gelenini de yapsalar ya, di mi? :roflol:

oykubebek canım tarif ettigin vajinal mantar akıntısı, hamilelikte bu tarz enfeksiyonlar cok normal, vajinanın florası hormonlardan dolayı cok cabuk bozuluyormus korkma, ama sakın ihmal etme, en kısa zamanda doktoruna git, zaten bir fitil veriyor geciyor hemen

hastanenin son seminerinde doktor ozellikle altına basa basa soyledi

aman akıntılarınızı ihmal etmeyin, muhakkak doktorunuza bildirin diye, yoksa bebek icin zararli olabiliyormus.

ya arkadaşlar bizde 27+1 olduk ama ben hastane çantası hazırlamak için erken die düşünüyodum.sizde öle yazınca heyecan yaptım.son 10 a bari girseydik...

canım öyle ama hazırlıklı olmak lazım herşeye ne olu ne olmaz ben apar topar bişeyler yapmak istemiyorum

olmayi neden açılmayi çıldırazaaammmmm benim park yatağım çıkmayiiiiiiiikötükedihüso-tatlicadiarzu-

valla ben de kararsız kaldım ama 28. haftada doğuranlar falan nasıl oluyor di mi, onlar da belki bizim gibi normal normal otururlarken pat diye doğurdular... Böyle düşününce de hazırlamak lazım gibi geliyo.... Offf offff!!!!kafamçokkarıştı

Şu çatlak kremlerinin; kocaların kafasındakilere iyi gelenini de yapsalar ya, di mi? :roflol:

oh ne güsel en azından siz aldırıyonus ben tek taşımı aldığım gibin çatlak kremimi de kendim aldım ve benim vitaminsiz duysa neeee 65 ytl mi sen delimisin diye kıyameti kopartırdı o yüzden o kremleri promosyon sanıyor kaydirigubbakcemile3:lepi:

Sen var ya, delisin!!! Süper yaaa çok yaşa emi, güldürdün beni... :roflol:
promosyon haaa!!! sizin telsiz, buhar makinesi falan da promosyon olacak bu gidişle... Aslında güzel fikir de benimki yemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…