Kız Aslı düğme açmaya gerek yok, lohusa geceliklerinde meme deliği diye bişi var, gördün mü? :roflol::roflol: Ayy çok rezil bişi yaaa, çok büyük kolaylık ama, erkek pijama ve donlarında rahat işesinler diye bir açıklık olur ya önde, aynı öyle bişi... benim pek bi garibime gitti.... :roflol:
zaten adı lohusa ile basliyorsa goruntu offside
ben de kocişle kardeş olduğumuza kesin kanaat getirdigimizden beri lohusa kulotlarindan giyiyorum, o boyutlarda tshirtlerim var benim, battı balık yan gider, acınca birsey olmuyor madem kapatalim da gobekler usumesin:1rolleyes:
ama dogumdan sonra oyle aseksuel seyler almamak lazim, zaten ayakli biberon gozuyle bakacaklar bize, o havadan cikmak lazim.
bu arada senin park yatak rengin de benim 2. secenegimseve seve degisiriz
ahh ahh oyle bir krem yapsak bizim kocislere kullanmaya gerek kalmaz, yok satacagi icin para basariz evde:dance:
bu arada gobek deligimin solunda bir anda bir sertlik oldu yuvarlak, poposunu mu kafasini mi dayadı nedir
Yok anam yok, değil satenden gecelik, ipekten ikinci bir ten diktirsem yine bakmaz benimki, yine bakmaz..... :mymeka:ayol ben saten gecelik diktirecektim lohusalık için zaten vaginismus olcam bu gidişle baayaandan az kullanılmış :dance::lepi:
oh ne güsel en azından siz aldırıyonus ben tek taşımı aldığım gibin çatlak kremimi de kendim aldım ve benim vitaminsiz duysa neeee 65 ytl mi sen delimisin diye kıyameti kopartırdı o yüzden o kremleri promosyon sanıyor kaydirigubbakcemile3:lepi:
hakkaten iyiymis:) bizimki de niye aliyorsun ki ben seni catlasan da seviyorum patlasan da diyor, aklınca yicem ben bu numaralari...
ben calismadigim icin ve kredi karti ekstreleri onun mailine de gittigi icin onu yapamiyorum,
bu arada her gittigim yerde hamileligi kullaniyorum kızlar; alısverislerde hamileyim diye kasalarda one geciyorum, et alırken kasaba hamileyim diyorum baska et cıkarıyor, hicbir yerde sıraya girmiyorum. bu donem okulu bitiyorum bitirme tezimi hazirliyorum su an, kurula giricem 8 aylıkken, soru bile sormayacaklar direkt A alıcam tezden, girilmesi yasak otoparklara giriyorum, e bugunler uzun zaman geri gelmeyecek di mi:) somurun kizlar
hamişler bugün drye gfittik.bebeğimi gördüm 620 gr olmuş 32 cm maşallah...nasıl kilosu iyi mi?parmağını emiyodu.burnu da aynen annesi.küçücüktü.bacaklarını başının aRASINA ALMIŞTI.HİHİHİ.jimnastik mi yapıyodu neydi.sonra indirdi bacaklarını .ama öyleyken kafa ile bacak yan yana çok ilginç görünüyodu.parmağını emdi.Allah herkese nasip etsin.sevinçten dr amcasını öpesim geldi.(tabiki öpmedim)
Hayırrrrrrrrrrrrrr!! Sakın yeme zararlı!kokoreç yesem olur mu kızlar bişey olmaz dimi?????çabuk cvp verin vitaminsiz gidiyo yptırmayacokacimcoook
Hayırrrrrrrrrrrrrr!! Sakın yeme zararlı!
niye zararlı???çok canım istedi yawffff
yok canım herhangi bi sorun, sadece azalma var dediler. hiç rakam söylediler mi sana? benimilk ölçüldüğünde 76 mm di sanırım ikincisinde 106 mm. inşallah canım sağ salim kavuşuruz bebeklerimize.
sebamedin yüz yıkama jeli,toniği ve gündüz kremin kullanıyorum .sizce bebeğe zararı olur mu?siz kullanıyor musunuz?
ADOÇYA çok teşekkürler ya parmak emerken bacaklarını da kafasının arasına almışken çok tatlıydı.çok sevindik.
hamişler bugün drye gfittik.bebeğimi gördüm 620 gr olmuş 32 cm maşallah...nasıl kilosu iyi mi?parmağını emiyodu.burnu da aynen annesi.küçücüktü.bacaklarını başının aRASINA ALMIŞTI.HİHİHİ.jimnastik mi yapıyodu neydi.sonra indirdi bacaklarını .ama öyleyken kafa ile bacak yan yana çok ilginç görünüyodu.parmağını emdi.Allah herkese nasip etsin.sevinçten dr amcasını öpesim geldi.(tabiki öpmedim)
x41 canım bebisine, cok guzel duygular yaa bunlar, simdiden bu kadar eglendiriyorlar bizi, dogunca neler olacak artik:dance:
bu arada lazanya satılık el emeklerinde bunu buldum ve fikre bayıldım, kanatları bulamazsam bunu yaparim cok orjinal, helal
merhabalar güzell anneler ben geldim tekrardan
kocisle gezdik alisveris yaptik hemn girdim bakim napiyo cadilar dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?