suzycm nefismiş şeker ağacı bayıldım:lepi:
yok canım bi rakam söylemediler.inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırız.sen de eğitimcisin rapor verdilermi,pazartesi iş başımı
ben bu sene hiç başlamadım başta düşük riskim vardı sonra erken doğuma çevirdi, heyet raporuyla geçiyor bu sene doğuma kadar.
Hoşgeldin Şehnazcım. Neler aldın bakiim?
oglusuma bi kac tene oyuncak aldik,mutfak alisverisi yaptik malum yarin pazarya burada heryer kapali bi kac tanede playstation oyun aldik gezdik tozduk geldik
Ohhh, sefan olsunnnn!!! Siz de, oğluşunuz da iyi günlerde oynayın inşallah... hihoyyyt
saol cnm benim hani benimki erkk ya artk hic kiz bebek reyonlarina bakmiyorum bile yoksa icim gidiyo o pembislere ayy ne tatli seyler var erkkler icin falan pantolon gömlek süveter alicaktim ama 3 4 aylik icin ee bizimkilerde 3 4 aylikken havalar isinmis oluyo ...cok skür herseyini aldik tammladik ama cok ac gözlüyüm hala gözüm kaliyo bisilerde:roflol:
saol cnm benim hani benimki erkk ya artk hic kiz bebek reyonlarina bakmiyorum bile yoksa icim gidiyo o pembislere ayy ne tatli seyler var erkkler icin falan pantolon gömlek süveter alicaktim ama 3 4 aylik icin ee bizimkilerde 3 4 aylikken havalar isinmis oluyo ...cok skür herseyini aldik tammladik ama cok ac gözlüyüm hala gözüm kaliyo bisilerde:roflol:
he walla suyz tam willie wonka kıvamında benim herif zaten umpa lumpalara benziyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay koptum zaten ben herşeyi vur dedin mi öldürürüm bir de şeker ağacı yaparsam çok gülerler banabudur lazanyacim ya olay, cok havali oluruz bunu yaparsak, bir willie wonka bir biz yani:) o dallardan satiyorlar pazarda, bir tane vazo uydururuz, 1 top kurdela sekerlerin etrafına sarmak icin olur bu iş olur.
zaten o firfirli sepetlere cok kıl oluyorum ben, sonra isimiz bitince nereye sokacagimizi bilemeyecegiz o sepetleri.
ama bunu sonradan salona koy, dekoratif birsey.
bu aralar yilbasi susleri de var her yerde, onlarla da suslenebilir degisik sekillerde:içelim:
ayy ne güzel herşeyini almışsınız.ben ne alsam nerden başlasam diye düşünüyorum hala.
adacyo doğru bildin canım.uyuklamışım bugün erken kalktım.ondan bu kadar geç kaldım yoksa eşimden alırdım.aldım da.
aslıcım kokoreçi yemedin dimi?çok sakıncalı.içinde çok yüksek sıcaklıkta bile ölmeyen kapsüllü bakteriler olabilir diye doktor asla dedi bana.bende nasıl özledim anlatamam.ama doğumdan 3 ay sonra yiyeceğim.emzirdiğim dönemdede ilk başta yemeyeceğim.
betülcüm maşallah bebişin çok iyi nazar deymesin.
ben bu sene hiç başlamadım başta düşük riskim vardı sonra erken doğuma çevirdi, heyet raporuyla geçiyor bu sene doğuma kadar.
Valla aynen ben de öyle... Ahh bi de cebimde param olsa neler alıcam... Bazen diyom, Allah biliyo da bu dönemde bizi böyle işsiz bırakıyo... Yoksa dünyanın israfını yapmaya hazır bir bünye haline geldim...
he walla suyz tam willie wonka kıvamında benim herif zaten umpa lumpalara benziyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay koptum zaten ben herşeyi vur dedin mi öldürürüm bir de şeker ağacı yaparsam çok gülerler bana
alirsin cnm sende daha var zaten ama ben ve esim pek bi sabirsizizda ondan herbiseyi aliverdik odasi haftaya geliyomus oglumun normalde burada ismarladiktan 6 yada 8 hafta sonra geliyo haftaya geliyo dediklerinde havalara uctm hatta bizim odamiza koyucagimiz sepet gibi yataklar varya ondn aldik süsledim onu icine kendi oyuncak bebgimi koydum sanki oglum onun icindeymis gibi arada bakiyorum oksuyorum offff cok sabbirsizlaniyorumya biran önce kucagima alip koklamak istiyorum bak yine duygulandimsenağlama
Ben bu mesajda adı geçenlerin hiç birini tanımıyorum, ben cahil miyim yaaa? kafamçokkarıştı
Ne güzel anlatmışsın duygularını... ben de kızımın yatağına hemen başucuma kurdum yatıp kalkıp bakıyorum, arada sallıyorum yatağı... Ben de kendimi deli sanıyodum... Yaşasın bütün hamişler birlikte deliymişiz....hihoyyythihoyyythihoyyyt
Canım Allah razı olsun valla... Kendimden şüphe etmeye başladıydım... Cahallığım gitti accıkın... Bu arada senin herifin benzediği şeyleri (umpa lumpa mıydı neydi) merak ettim. neden dersen, adamcağızın, hiç adam gibi bir adı yok. Vitaminsizden kastını hadi anladım da umpa lumpalara bakıcam şimdi netten... :roflol::roflol:denizcim ismi geçenler charlie nin çikileta faprikası filminin oyuncuları!!!
ayy cok tatlisin ya cok sevdim ben seni gercekten azcik sendede benim gibi catlaklik varya ondn heraldeŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?