2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar ben bu bölümü uzun zamandır bulamıodum gebelik bölümünden çıkarılmış artık kaldıırıldı die düşünmüştüm çok sevindim prensesimle hayat çok güzel devam edio herşey yolunda hiç yerinde durmuo sürekli dans edio bebişim akları eşim 1 saat karnımı izlio müthiş bi duyguymuş hamileliğin en güzel aylarındayız sanırım arada kasılmalar sancılar oluyo korkutuo beni ama olabiliomuş bu haftalarda sizdede oluyo henüz geçmiş yazılara bakamadım şimdi başlıcam okumaya toplamda 4 kilo almışım 23. haftada doktora gitmiştim bebişte iyiymiş 670 grdı maşallah 4 gün kadar önde gidiomuş bu arada geçmiş bayramınızda kutlu olsun öptümmm hepinizi bebişleride

kızlar sohbetleriniz harika.zaten bir girip çıkıyorum hemen sayfaları döktürüyorsunuz?ben bu aralar neden se çok çabuk yoruluyorum.kalça ağrılarımda çok fazlalaştı.yatayım ben canlarım size iyi geceler tatlı rüyalar.

çok sevindim canım iyi olmanıza.kendine ve miniğine çok iyi bakmışsın.maşallah. :1hug:

aynı tarihimiz canım benimki de o kadar olmuşmudur acep en son 21 haftalıktık gittiğimizde pazartesi inşallah bidaha! benim kızım da hareketli ama bazen bütün gün hiç hareket olmuyo gece coşuyo bir dengesizlik var yaneee neyse sağlıklı olsunlar da

nşallah öyle birşey olmaz canım ya.bende bu ay sonu çantamı hazırlayayım diyorum.korkuyorum.kanama olursa erken doğum olabilirmiş.daha hiç bir şey almadım.yapılacak çok şey var.

Allah korusun canım ama tedbirli olmakda fayda var, biz hazırlıklı olalım da kızlar yine zamanında gelsin inşallah.

bilmiyodum. benim akıbetim de belli değil tüp bebek olduğu için vara yoka doktordayız :)) artık zorlanıcam gibi geliyor.şu sıkıntıyıda atlatayım hayırlısıyla.herkese iyi geceler

seni çok iyi anlıyorum bizim de tüp bebek, aynı endişeleri yaşıyoruz.

sana da iyi geceler canım, rüyanda ayliz'i gör.

ayyyy imdatt yangin var diye vagircam simdi gecmisi oku oku gozume agrilar girdi hala bitmedi , afakanlar basti bir an yaa:))
naber kizlar nasilsiniz bu aradakaydirigubbakcemile3

cnm benimkide aynı gündüz uyuyo akşam bi başlıo sabaha kadar gece uykudan uyandırıyo yaramaz kızım ayrıca senin bebişde olmuştur o kdar hatta baya büyümüştür ben gideli 20 gün olmuş nerdeyse hadi öğrenelim pazartesi günü nasıl bebişin

ayyyy imdatt yangin var diye vagircam simdi gecmisi oku oku gozume agrilar girdi hala bitmedi , afakanlar basti bir an yaa:))

iyiyiz nazanım naapalım bir yandan KK bir yandan disko kralı evde kalmaktan sıkılan tipleriz kanımca tatil bitsin de çalışalım :lepi:

al bendende o kadar...bende yoruldum bıraktım geçmişi...bundan sonra geleceğe bakacağım...sırnaşık şey iyiyiz iyi olmaya çalışıyoruz....sırnaşık şeyben kendi adıma öyle diyim...

canım ben hamile eğitimine gidiyorum çanta için 32. hafta uygun diyorlar.Park yatağın içine başka yatak koymazsan da çok sert olur yatırılmazki..

bende iyiyim canimcim, 1saattir gecmisi okuyorum baktim olcak diye biraktim artik, karnim acikti birseyler atistiriyorum bende

çok sevindim canım iyi olmanıza.kendine ve miniğine çok iyi bakmışsın.maşallah. :1hug:

enelcim özlemişm valla teşekkür edrim senin bebişnde iyiydir inşalah erken doğum olma ihtimalinmi var allah hayırlısı versin inşallah herşey gönlünce olurrrr sağlılı olsunda varsın erken gelsinnnnn dikkat et kendine

selam herkese...

masallah kalabaligiz..bu saatte genelde bu kadar olmazdik..iyisinizdir insallah...ben nedense kendimi cok iyi hissetmiyorum bugün,icim sikildi durdu bütün gün...neyin nesiyse hayirdir insallah...

bu aradas seker testini yaptirdim sali günü alacagim insallah ama ilk ölcülen degerin 100´ün altnda oldgunu söyledi doktor..sanirim ve insallah digerleri de yüksek cikmaz degil mi kizlar...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…