slm arkadaşlar ben bu bölümü uzun zamandır bulamıodum gebelik bölümünden çıkarılmış artık kaldıırıldı die düşünmüştüm çok sevindim prensesimle hayat çok güzel devam edio herşey yolunda hiç yerinde durmuo sürekli dans edio bebişim akları eşim 1 saat karnımı izlio müthiş bi duyguymuş hamileliğin en güzel aylarındayız sanırım arada kasılmalar sancılar oluyo korkutuo beni ama olabiliomuş bu haftalarda sizdede oluyo henüz geçmiş yazılara bakamadım şimdi başlıcam okumaya toplamda 4 kilo almışım 23. haftada doktora gitmiştim bebişte iyiymiş 670 grdı maşallah 4 gün kadar önde gidiomuş bu arada geçmiş bayramınızda kutlu olsun öptümmm hepinizi bebişleride
slm arkadaşlar ben bu bölümü uzun zamandır bulamıodum gebelik bölümünden çıkarılmış artık kaldıırıldı die düşünmüştüm çok sevindim prensesimle hayat çok güzel devam edio herşey yolunda hiç yerinde durmuo sürekli dans edio bebişim akları eşim 1 saat karnımı izlio müthiş bi duyguymuş hamileliğin en güzel aylarındayız sanırım arada kasılmalar sancılar oluyo korkutuo beni ama olabiliomuş bu haftalarda sizdede oluyo henüz geçmiş yazılara bakamadım şimdi başlıcam okumaya toplamda 4 kilo almışım 23. haftada doktora gitmiştim bebişte iyiymiş 670 grdı maşallah 4 gün kadar önde gidiomuş bu arada geçmiş bayramınızda kutlu olsun öptümmm hepinizi bebişleride
nşallah öyle birşey olmaz canım ya.bende bu ay sonu çantamı hazırlayayım diyorum.korkuyorum.kanama olursa erken doğum olabilirmiş.daha hiç bir şey almadım.yapılacak çok şey var.
bilmiyodum. benim akıbetim de belli değil tüp bebek olduğu için vara yoka doktordayız :)) artık zorlanıcam gibi geliyor.şu sıkıntıyıda atlatayım hayırlısıyla.herkese iyi geceler
kızlar sohbetleriniz harika.zaten bir girip çıkıyorum hemen sayfaları döktürüyorsunuz?ben bu aralar neden se çok çabuk yoruluyorum.kalça ağrılarımda çok fazlalaştı.yatayım ben canlarım size iyi geceler tatlı rüyalar.
aynı tarihimiz canım benimki de o kadar olmuşmudur acep en son 21 haftalıktık gittiğimizde pazartesi inşallah bidaha! benim kızım da hareketli ama bazen bütün gün hiç hareket olmuyo gece coşuyo bir dengesizlik var yaneee neyse sağlıklı olsunlar da
ayyyy imdatt yangin var diye vagircam simdi gecmisi oku oku gozume agrilar girdi hala bitmedi , afakanlar basti bir an yaa:))
naber kizlar nasilsiniz bu aradakaydirigubbakcemile3
ayyyy imdatt yangin var diye vagircam simdi gecmisi oku oku gozume agrilar girdi hala bitmedi , afakanlar basti bir an yaa:))
bocukcum aldıkların bir harika, gule gule kullansin bebegin, ben de aynı park yataktan alacagim kırmızı olanını bize de kuzen hediye edecek, kendisi kraft bayisi de soylemesi ayip:)
bu arada benim ticker bozuk sanirim iki hafta once bizim haftamiz 26+4 idi. simdi 28. haftada olmamiz lazim
ne cabuk geciyor zaman yaaa
bu gogus sıkma mevzusunu okuyordum sirayla tam ben de deneyecektim ki devamını da okudum:)
kızlar hastane cantamizi ne zaman hazirlamamiz gerekiyor dersiniz? daha cok mu erken?
soranlara 7. ayımdayım dedigimden beri ben de bir havaya girdim, acaba hazırlıklı mı olmak gerekiyor?
bu arada park yatagın kullanma kılavuzunu indirdim internet sitesinden, mutlaka icindeki yatagı kullanın, baska yatak kullanmayın, guvenli olmayabilir diyor, ne diyorsunuz???
çok sevindim canım iyi olmanıza.kendine ve miniğine çok iyi bakmışsın.maşallah.:1hug:
aaa okan basladi demi bende acayimhihoyyytiyiyiz nazanım naapalım bir yandan KK bir yandan disko kralı evde kalmaktan sıkılan tipleriz kanımca tatil bitsin de çalışalım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?