2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse kizlar benim hic keyfim yok,basim agriyor...sizin de keyfinizi kacirmayayim. hadi kendinize iyi bakin...meleklerinizle birlikte Allaha emanetsiniz...kendinize iyi bakin...byesss...

h.geldin nazancigim biz iyiyiz sen nasilsin?

bende iyiyim canim, bel agrim disinda, dogal bir krem aldim esime onunla masaj yaptirdim , sirtimada sicak su torbasi koydum oturuyorum, bu aksam is yemegimiz vardi, kibarlik yapcam diye hic karnim doymadi, simdi goturuyorum yemekleri:roflol:

bende bu ay sonun da yani 28 .hafta da falan hazırlarım çantamı diodum ne olur ne olmaz ama hal bebiş içn alış verş yapamıorum her halde yıl başından sonra hepsini bir yapıcam buarda karnım çook çatladı pul pul dökülüo kullanmadım krem yağ kalmıo ama işte bi tek johnson's vazelin biraz rahatlatıo o kadar o da kısa bi süre nemli tutuyo cildim çok kuru ve çatlama müsaitmiş çatlağından geçtim kaşıntıdn ölüyorum kaşıntısı için önerecerğeniz bi şey varmı

kızlar bende kaçayım...biraz üşütmüşüm nezle grip karışımı bişey başım ağrıdı..yatıp dinleneyim...bu akşam sinemaya gittim A.R.O.G. ayy izlerken başım çatladı hem nefes alamadım hemde artık uzun süre oturamıyom kaburgalarım batıyor sanki....birde sıcaktan bunaldım artık evde rahata geçeyim.....

madem artik 28. hafta donum noktasina geldik ben ceyizi sereyim:)

albumler kısmına bizim oglanin cicilerinden secmeler yaptim kızlar bakalim begenecek misinizyerimseniben

benim nickime tikladiktan sonra sagda albumler var, album adı mirzanin cicileri

bende iyiyim canim, bel agrim disinda, dogal bir krem aldim esime onunla masaj yaptirdim , sirtimada sicak su torbasi koydum oturuyorum, bu aksam is yemegimiz vardi, kibarlik yapcam diye hic karnim doymadi, simdi goturuyorum yemekleri:roflol:

özendim valla benimde karnım acıktı az önce eşim imdat yeter diye bağırdı gündüz pek biş ey yiyemiorum ama akşam bi açılıo iştahım yatana kadar deli gibi yiyorum sonum ne olur bilmiorum birde bi yazı okudum hamileler uyumadan 4 saat önce yemek yeme işini bırakmaları geriomuş nerdeeeeeeee afiyet olsun arkadaşım

iyi geceler canım. Sonra filmle ilgili kritik yaparsın artık...

Özgüüüüüü, hoşgeldinnn! Geçmişi mi okuyorsun? Okuma boşuna bu gece bitiremezsin, baksana kaç kişi online kaydirigubbakcemile3
nabersin?

ohh iyi yaptirmisin masaj iyi gelir cnm

ay allah iyiligini versin nazancigim koptum gülmekten kibarlik yapicm diye az yedim simdi götürüyorum yemekleri demisinya

bu hareketler gun gectikce belirginlesiyor kızlar cok degisik haller alıyor, gobegin uzerinde dalgalanmalar oluyor bazen dans edio sanki sıpa arada

bebeklerin gece hareketli olmalarinin sebebi, tum gun su icinde biz hareket ettikce sallana sallana uykulari gelirmis, yatinca sallayan eden yok diye uyanirlarmis, hep aklıma bak su konusana filmi geliyor bu durumda cok keyifleniyorum ya

cnm ayni sikayet bendede var sag tarafimda var ama kime sorduysam bebgin ayagi batiyodur dedi doktorayda gittim hicbisi bulamadi

ohh iyi yaptirmisin masaj iyi gelir cnm

ay allah iyiligini versin nazancigim koptum gülmekten kibarlik yapicm diye az yedim simdi götürüyorum yemekleri demisinya

valla oyle utandim fazla yemeye, eve zor attim kendimi:roflol:ama bugun tartildim kilo almiyorum ne zamandir nedense, 8 kilo almistim toplamda hala ayniyim, bebis buyumuyomu aceba diye korkuyorum kilo almayinca, gobusumde hep ayni duruyo gibi geliyo sanki hic buyumuyo

cnm ayni sikayet bendede var sag tarafimda var ama kime sorduysam bebgin ayagi batiyodur dedi doktorayda gittim hicbisi bulamadi

bendede var, ama benim sirtimda bir agri var fizik tedavici kulunc dedi, gogus altimdada bir yer var sanki morarmista aciyo gibi kuluncun agrisi oraya vuruyo dedi, ne kuluncmus be kardesim 1 aydir cekiyorum, sanki bicak sapliyolar sirtima

bendede var, ama benim sirtimda bir agri var fizik tedavici kulunc dedi, gogus altimdada bir yer var sanki morarmista aciyo gibi kuluncun agrisi oraya vuruyo dedi, ne kuluncmus be kardesim 1 aydir cekiyorum, sanki bicak sapliyolar sirtima

ahh cnm ya insann neresi agrisa cani orasi oluyo demi bende bir aydir cekiyorum bazen agliyorum agridan napcaz dayancaz bebislerimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…