ben de yatıyorum kızlar, sırtım ağrıdı çok. hepinize iyi geceler, Allah rahatlık versin, öptüm hepinizi.
canım ben hamile eğitimine gidiyorum çanta için 32. hafta uygun diyorlar.Park yatağın içine başka yatak koymazsan da çok sert olur yatırılmazki..
bende iyiyim canimcim, 1saattir gecmisi okuyorum baktim olcak diye biraktim artik, karnim acikti birseyler atistiriyorum bende
ayyyy imdatt yangin var diye vagircam simdi gecmisi oku oku gozume agrilar girdi hala bitmedi , afakanlar basti bir an yaa:))
naber kizlar nasilsiniz bu aradakaydirigubbakcemile3
h.geldin nazancigim biz iyiyiz sen nasilsin?
bende iyiyim canim, bel agrim disinda, dogal bir krem aldim esime onunla masaj yaptirdim , sirtimada sicak su torbasi koydum oturuyorum, bu aksam is yemegimiz vardi, kibarlik yapcam diye hic karnim doymadi, simdi goturuyorum yemekleri:roflol:
kızlar bende kaçayım...biraz üşütmüşüm nezle grip karışımı bişey başım ağrıdı..yatıp dinleneyim...bu akşam sinemaya gittim A.R.O.G. ayy izlerken başım çatladı hem nefes alamadım hemde artık uzun süre oturamıyom kaburgalarım batıyor sanki....birde sıcaktan bunaldım artık evde rahata geçeyim.....
bende iyiyim canim, bel agrim disinda, dogal bir krem aldim esime onunla masaj yaptirdim , sirtimada sicak su torbasi koydum oturuyorum, bu aksam is yemegimiz vardi, kibarlik yapcam diye hic karnim doymadi, simdi goturuyorum yemekleri:roflol:
cnm benimkide aynı gündüz uyuyo akşam bi başlıo sabaha kadar gece uykudan uyandırıyo yaramaz kızım ayrıca senin bebişde olmuştur o kdar hatta baya büyümüştür ben gideli 20 gün olmuş nerdeyse hadi öğrenelim pazartesi günü nasıl bebişin
kızlar bende kaçayım...biraz üşütmüşüm nezle grip karışımı bişey başım ağrıdı..yatıp dinleneyim...bu akşam sinemaya gittim A.R.O.G. ayy izlerken başım çatladı hem nefes alamadım hemde artık uzun süre oturamıyom kaburgalarım batıyor sanki....birde sıcaktan bunaldım artık evde rahata geçeyim.....
ohh iyi yaptirmisin masaj iyi gelir cnm
ay allah iyiligini versin nazancigim koptum gülmekten kibarlik yapicm diye az yedim simdi götürüyorum yemekleri demisinya
cnm ayni sikayet bendede var sag tarafimda var ama kime sorduysam bebgin ayagi batiyodur dedi doktorayda gittim hicbisi bulamadi
bendede var, ama benim sirtimda bir agri var fizik tedavici kulunc dedi, gogus altimdada bir yer var sanki morarmista aciyo gibi kuluncun agrisi oraya vuruyo dedi, ne kuluncmus be kardesim 1 aydir cekiyorum, sanki bicak sapliyolar sirtima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?