2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sen merak etme annesi bebisin hergecen gün dahada büyüyo sana öyle geliyordur bence iyi kilo almisin bende 8 kilo aldim

Kızlar bu arada ben de kocişi yatırdım, kapısını kapattım. bebişin cicilerini dizdim, birbir fotolarını çekiyorum. yarıladım sayılır, birazdan yükleyecem albüme. haber veririm bitince. Arada da nefes nefese kalıyom, neler yazıyosunuz diye size bakıyorum...

bu bebisler anamizi aglatti vallahi:roflol: korkutmak gibi olmasin kizlar ama daha zor gunler onumuzde , ben buyuk ogluma hamileligimin son ayini unutamiyorum, geceleri yatmak iskenceydi, bir tarafinda yatiyosun agirligindan kolun bacagin heryerin agriyo, donmeye calisiyosun donemiyorsun yatagin icinde debelenip duruyordum , yeter dogsun artikkk diye sabaha kadar sizlaniyordumkaydirigubbakcemile3

sabirsizlikla bekliyorum cicilerin resimlerini

en yakin arkadasim 9 aylik hamisken , beli agriyinca yere yatmis, az durduktan sonra kalkayim demis , imkani yok kalkamadim, kaplumbaga gibi debelendim durdum, evdede kimse yok kaldirsin, esim isten gelene kadar 2 saat rahat yattim yerde, hem agliyorum hem debeleniyorum imdatttt diyorum kimse duymuyor diye anlatmisti gulmekten olmustum, sakin oyle birsey yapayim demeyin aklinizda olsun:roflol:

cnm bende cok seviyorum disko kralini ama bugun izleyemiyorum cünkü esim tvde playstation oynuyo bende pc basinda cvp yetistiriyorum..kimler var konuk olarak

canım hakan peker,yoncimik,burak kut,tayfun,rüya ersavcı ,bizimkiler dizisinin oyuncuları çok eğlenceli keşke izleyebilsen:lepi:

ahh cnm yazik beli dahada cok agrimistir yerde yatmaktan

canım hakan peker,yoncimik,burak kut,tayfun,rüya ersavcı ,bizimkiler dizisinin oyuncuları çok eğlenceli keşke izleyebilsen:lepi:

kacirdik desene bu haftalikta böyle olsun napalim ama zaten ben burada cene callamayi daha cok seviyorum buradayken nednse kopuyorum bisilerdn buraya odaklaniyorum heralde fazla görüstügüm kisi yokya hatta hic yok ondan olsa gerek konusucak insan bulunca arkadas edinince buradan bi sevindirik oluyorumki anlatamm:dance:

hellooooooo bacilar... dunyanin en salak hamilesi yaziyor nedenmi salak soyliyim ayiptir solemesi bi kac cikolata almistim yarin gorecegimiz arkadaslara vericektim yeni yil kartlariyla birlikte neyse salak ezgi yani ben, koy onlari kaloriferin yanina olmuslarmi sana cikolata corbasi e simdi atmak olmaz e oylede verilmez 1 tane 2 tane mideye indirmeye basladim baktim biraz midem bulanmaya basladi gittim mutfaktan ekmek aldim buseferde ekmegi batirarak yedim ayyy kusucaaaammmmmm. ya cok salagim yaaa.

herkese selam nasılsınız bende bu gün annemin evinden geldim sizleri çok özledim Şenizarkadaşlar bağımlılık yaptınız bende hergün yazamasamda okuyordum hepinizden haberdardım bir hafta okuyamayınca zorgeçti bebişime alışveriş yaptım biraz çıtçıtlı badi tulum ve battaniye aldım ve ablasından kalan kıyafetleri çıkarttım yıkadım resmen bebişim geliyor :sm_cool:artık inanmaya başladım allahım hepimizin tamamına erdirir inş :Saruboceq:kucağımıza almak nasip olur:ecrin_bebek:

ezgicim sen bayağı sıkılmışsın yıwwrrruuummm keşke yemeseydin çikiletayı neyse barsaklarının bozulmasına hazır ol derim ben sağa!!!hihoyyyt

Ayy kızlarrr, ikiniz de beni komaya soktunuz, gülmekten doğurucam şimdi vallaa!!! Allah da sizi güldürsün emi!!! Ezgicim afiyet olsun sana.. Bu arada mide yanması problemin olacak büyük ihtimal, onun çözümünü de bayramda Sapanca'da köyde öğrendim... Büyük sırrı açıkılıyorum, mide yanmalarını derhal geçiren mucize çözümmmmmmm:............ELMAAA! evet elma, hemen geçiriyomuş, eğer bir tane kafi gelmezse 2. yi yiyormuşsunuz, 2. kesinlikle deva oluyomuş.
Bu arada ben de çekim işini bitirdim hemen PC ye atayım da albüme yükleyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

iyi yapmisin cnm..gercektende insan buraya baglandimi kopamiyo ins bebislerimiz dogduktan sonrada bu kadar slk olmasada görüsürüz yoksa ben cok özlerim hepinizi yaa
bebisin güle güle güzel günlerde saglikli sihatli kullansin ins aldiklarini annesi

Özgüüüüüü, hoşgeldinnn! Geçmişi mi okuyorsun? Okuma boşuna bu gece bitiremezsin, baksana kaç kişi online kaydirigubbakcemile3
nabersin?

hosbulduk canim.evet gecmisi okudum.masallahiniz var.simdi yatmaya gidiyorum okuyup bitirene kadar belim koptu.hadi muhabbetiniz bol olsun.herkese iyigeceler.öptüm

cok güldüm:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…