ezgicim sen bayağı sıkılmışsın yıwwrrruuummm keşke yemeseydin çikiletayı neyse barsaklarının bozulmasına hazır ol derim ben sağa!!!hihoyyyt
arada benim ankete de oy verin emikaydirigubbakcemile5
cano mide bozulmasini birak nasil midem yaniyor ve bulaniyor off diyim yani. hayir sanki hayatimda cikolata gormedim nasil saldirdim gorsen nerdeyse mutlu bile oldum eridiklerine gece gece yaptigima bak ya benneyaptımki
cnm kusura bakma ben kacirdim galiba senin ne anketin vardi hemncek bende verem oyumu
cano mide bozulmasini birak nasil midem yaniyor ve bulaniyor off diyim yani. hayir sanki hayatimda cikolata gormedim nasil saldirdim gorsen nerdeyse mutlu bile oldum eridiklerine gece gece yaptigima bak ya benneyaptımki
Ayy kızlarrr, ikiniz de beni komaya soktunuz, gülmekten doğurucam şimdi vallaa!!! Allah da sizi güldürsün emi!!! Ezgicim afiyet olsun sana.. Bu arada mide yanması problemin olacak büyük ihtimal, onun çözümünü de bayramda Sapanca'da köyde öğrendim... Büyük sırrı açıkılıyorum, mide yanmalarını derhal geçiren mucize çözümmmmmmm:............ELMAAA! evet elma, hemen geçiriyomuş, eğer bir tane kafi gelmezse 2. yi yiyormuşsunuz, 2. kesinlikle deva oluyomuş.
senağlamasenağlamasenağlama evde elma yoooookkkkkksenağlamasenağlama
Ayy kızlarrr, ikiniz de beni komaya soktunuz, gülmekten doğurucam şimdi vallaa!!! Allah da sizi güldürsün emi!!! Ezgicim afiyet olsun sana.. Bu arada mide yanması problemin olacak büyük ihtimal, onun çözümünü de bayramda Sapanca'da köyde öğrendim... Büyük sırrı açıkılıyorum, mide yanmalarını derhal geçiren mucize çözümmmmmmm:............ELMAAA! evet elma, hemen geçiriyomuş, eğer bir tane kafi gelmezse 2. yi yiyormuşsunuz, 2. kesinlikle deva oluyomuş.
senağlamasenağlamasenağlama evde elma yoooookkkkkksenağlamasenağlama
Ahh yavrum kıyamam yaaa!!! Keşke biraz daha erken bir saatte yeseydin, elma bulurduk bari.. :))
Ayy canımı çektirdiniz ben de gidip nutella kavanozunda kaldıysa, onu kaşıklayım...
benim canimda elma cekti simcik
lazanyacim findigi bilmiyomda fistik ezmesi bana yasak benim esimde astim var o yuzden fistik yememeliymisim bebekte varsa zararli olabiliyormus. belki bilmeyen arkadaslar vardir bide bugun ogrendim bilmiyordum bebeklerin ilk 6 ay yastik kullanmasi coook zararliymis cok ince bile olsa.!!
1 elma icin yapamayacigim sey yok su anda acaba bunu kocise soylesem durumumdan faydalanmaya kalkip ahlaksiz bir teklif sunar mi bana:roflol::roflol: amaann bu saatte nerden bulcakki hic onuda heveslendirmiyim:roflol:
kizlar unuttunuz galiba bi soru sormustum ben neden 28 haftalik olunca canta hazirlaniyo o canta ne cantasi ve icine ne koyuyorsunuz
1 elma icin yapamayacigim sey yok su anda acaba bunu kocise soylesem durumumdan faydalanmaya kalkip ahlaksiz bir teklif sunar mi bana:roflol::roflol: amaann bu saatte nerden bulcakki hic onuda heveslendirmiyim:roflol:
kizlar unuttunuz galiba bi soru sormustum ben neden 28 haftalik olunca canta hazirlaniyo o canta ne cantasi ve icine ne koyuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?