2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ezgicim sen bayağı sıkılmışsın yıwwrrruuummm keşke yemeseydin çikiletayı neyse barsaklarının bozulmasına hazır ol derim ben sağa!!!hihoyyyt

cano mide bozulmasini birak nasil midem yaniyor ve bulaniyor off diyim yani. hayir sanki hayatimda cikolata gormedim nasil saldirdim gorsen nerdeyse mutlu bile oldum eridiklerine gece gece yaptigima bak ya benneyaptımki

cano mide bozulmasini birak nasil midem yaniyor ve bulaniyor off diyim yani. hayir sanki hayatimda cikolata gormedim nasil saldirdim gorsen nerdeyse mutlu bile oldum eridiklerine gece gece yaptigima bak ya benneyaptımki

sen onu diyosun ben şu saatte fındık ezmesi yiyom birazdan umpa lumpa kocama saldıracam ganımca :))):lepi:

canım okudun mu, evde varsa hemen elma ye...Mide yanman geçer...

lazanyacim findigi bilmiyomda fistik ezmesi bana yasak benim esimde astim var o yuzden fistik yememeliymisim bebekte varsa zararli olabiliyormus. belki bilmeyen arkadaslar vardir bide bugun ogrendim bilmiyordum bebeklerin ilk 6 ay yastik kullanmasi coook zararliymis cok ince bile olsa.!!

Şehnazcım yüklüyorum daha tam bitmedi. Şimdi girersen bazılarını görebilirsin. Ama arada bir sayfayı yenile ki, eklediklerim de eklensin canım. Bebiş eşyaları isimli albümümdeler...

kizlar unuttunuz galiba bi soru sormustum ben neden 28 haftalik olunca canta hazirlaniyo o canta ne cantasi ve icine ne koyuyorsunuz

tatlım saol bilgiler için ancak ben Trabzonluyum has gıdam fındık v e hamsidirhihoyyyt asla dokunmaz ama fıstık ve astım ilişkisi enteresan iyi oldu bu bilgiyi paylaşmam gerekenler var

1 elma icin yapamayacigim sey yok su anda acaba bunu kocise soylesem durumumdan faydalanmaya kalkip ahlaksiz bir teklif sunar mi bana:roflol::roflol: amaann bu saatte nerden bulcakki hic onuda heveslendirmiyim:roflol:

ahh cnm kiyamm simdi ben sana simdi heryer kapalidir bulamaski adamcagiz da
bende elma hastaligi var insan nasil sigaraya bagimlilik yapiyo bende elmaya öyleyim ondn hep bulundurum bazen olmadimmi catlarim napicam ben diye

kizlar unuttunuz galiba bi soru sormustum ben neden 28 haftalik olunca canta hazirlaniyo o canta ne cantasi ve icine ne koyuyorsunuz

canım hastane çantası havlu pijama iç .çamaşırı ve bebeğin zıbınlarını koyuyorsun ve tabiki ben makyaj malz. koyvcamhihoyyyt hastanede gerekli olacak şeyleri koyup her an kapıyı çalabilecek bebişi bekliyos

1 elma icin yapamayacigim sey yok su anda acaba bunu kocise soylesem durumumdan faydalanmaya kalkip ahlaksiz bir teklif sunar mi bana:roflol::roflol: amaann bu saatte nerden bulcakki hic onuda heveslendirmiyim:roflol:

Ben, benimkinin böyle bir teklifte bulunacağını bilsem, dünyanın bütün elmalarını getirmesini iste, sonra da ödemeyi hemen şuracıkta yapmayı teklif ederdim... :roflol:

Canım, sancı gelirse aniden hastaneye yatışiçin, senin gecelik, temizlik malzemeleri terlik havlu falan ve bebişin battaniye, hastane çıkış seti gibi eşyalarını koyacağın çantayı diyoz. hani 28. haftadan itibaren her an doğum gelebilir ya, tedbiren yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…