2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lazanyacim makyaj malzemesi iyi fikir unutulmamaliki orda ceklen fotolara yillarca bakilacak cocuklar buyuduklerinde arkadaslarina gostericek iyi gorunmemeiz lazim ben hatta sac duzlestiricimide alicam :)))

saol cnm ama ben daha almadim gecelik falan kactane almm gerekli acaba hem gecelik hem pijamami alsam

Kızlari resimlerin tamamını yükleyip bitirdim bu arada. Şehnazcım cici yorumların için teşekkür derim canım.

Kızlari resimlerin tamamını yükleyip bitirdim bu arada. Şehnazcım cici yorumların için teşekkür derim canım.

ricaederim cnm ne demek elbette yapicam yorum..ayrica herbiri birbirindn seker seyler özellikle o cilekli takima ve ineklimiydi neydi bayildim yaa hepsi cok güzeller

adacyoo bende baktim cok guzeller bebisin saglikli ve mutlu bi sekilde eskitsin cicilerini..
bu arada midem berbaaaattt demir hapi alicagim icin gavisconda alamiyorum. neyse artik kendim kasindim cekicem bu gece

bence 1 tane cunku 1 kere cikcaz hastaneden:) duz mantik. sen bana bakma bacim ben hic anlamiyom bu hastane girisiydi cikisiydi zaten bana bebek icin hicbisey getirmeyin dedi ebeler kendim icinde zaten var olan geceligimle pijamami goturcem.

ben aldim türkiyedeyken 1 tane hastane cikisi..onu sadece hastanedn cikarken giyiyo heralde adi üstünde hastane cikisiya peki hastanedeyken ne giyiyo bebekler ay cok cahilim bu konularda kusura bakmayin hem yasim geregi hemde ilk hamileligim mazur görün beni lütfen

peki bebege kac tane hastane cikisi koymak gerek

Ben 2 tane hastane çıkış seti veya muadili (sette ne var, zıbın, patikli alt, tulum, eldiven ve battaniye) bulunsa iyi olur diyolar. ezgicim düz mantık işletme bence, çünkü onlar bi giydiklerini yarım saat giyiyorlar bazen. Tam giydi, hemen de kustu ya da pisledi napçan? :sm_confused: Onun için her zaman yedekli çalışmak lazım diye düşünüyorum.
Ben 2 gecelik bir sabahlık almayı dşünüyorum yanıma. Gerçi daha bunları alıp da çarşıdan eve getiren olmadı ama alınınca valize de girerler artık... kaydirigubbakcemile3

olurmu canim tabiki sorcaz ama ben bu konuda soru sormak icin dogru insan degilim bana hemsireler hicbisey getirme bebek icin dediler ya o noktada ben dahada gamsizlastim o konuda ama bicok kisi biliyo bizim arkadaslardan listesi olanlar da var yarin yazarlar buyuk ihtimal.

iyi geceler lazanyacigim bu arada ismin neydi sormmda bi mahsur yok sanirim

Lazanya'nın ismi Aslı...

denizcim kiskandim valla yarin bende cekicem koyucam bebisimin esyalarinin resimlerini

Valla hemen sen de koy ama koyunca haber vermeyi unutma...

Benim de ilk hamileliğim, sora sora öğreniyoruz işte...Benim bildiğim hastane kendisi kıyafet vermiyorsa, hastanede de, çıkarken de hastane çıkış seti kullanılıyor. bazı hastaneler kendisi veriyomuş orada giyilecekleri ama benim hastanemde var mı bilmiyorum?

cok tesekkür ederm cnm söyledigin icin ögrenmis oldum kazanyann isminide

tmm cnm koyucam yarin kesin.esimin yarin is yeriyle yilbasi yemegi var oraya gidicek bende burada olurum kesin o zamn koyarim muhtemelen almanya saati 5 tr saati 6 olur haber verrim zaten cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…