canım hastane çantası havlu pijama iç .çamaşırı ve bebeğin zıbınlarını koyuyorsun ve tabiki ben makyaj malz. koyvcamhihoyyyt hastanede gerekli olacak şeyleri koyup her an kapıyı çalabilecek bebişi bekliyos
Kızlari resimlerin tamamını yükleyip bitirdim bu arada. Şehnazcım cici yorumların için teşekkür derim canım.
peki bebege kac tane hastane cikisi koymak gerek
bence 1 tane cunku 1 kere cikcaz hastaneden:) duz mantik. sen bana bakma bacim ben hic anlamiyom bu hastane girisiydi cikisiydi zaten bana bebek icin hicbisey getirmeyin dedi ebeler kendim icinde zaten var olan geceligimle pijamami goturcem.
peki bebege kac tane hastane cikisi koymak gerek
ben aldim türkiyedeyken 1 tane hastane cikisi..onu sadece hastanedn cikarken giyiyo heralde adi üstünde hastane cikisiya peki hastanedeyken ne giyiyo bebekler ay cok cahilim bu konularda kusura bakmayin hem yasim geregi hemde ilk hamileligim mazur görün beni lütfen
iyi geceler lazanyacigim bu arada ismin neydi sormmda bi mahsur yok sanirim
denizcim kiskandim valla yarin bende cekicem koyucam bebisimin esyalarinin resimlerini
ben aldim türkiyedeyken 1 tane hastane cikisi..onu sadece hastanedn cikarken giyiyo heralde adi üstünde hastane cikisiya peki hastanedeyken ne giyiyo bebekler ay cok cahilim bu konularda kusura bakmayin hem yasim geregi hemde ilk hamileligim mazur görün beni lütfen
Ben 2 tane hastane çıkış seti veya muadili (sette ne var, zıbın, patikli alt, tulum, eldiven ve battaniye) bulunsa iyi olur diyolar. ezgicim düz mantık işletme bence, çünkü onlar bi giydiklerini yarım saat giyiyorlar bazen. Tam giydi, hemen de kustu ya da pisledi napçan? :sm_confused: Onun için her zaman yedekli çalışmak lazım diye düşünüyorum.
Ben 2 gecelik bir sabahlık almayı dşünüyorum yanıma. Gerçi daha bunları alıp da çarşıdan eve getiren olmadı ama alınınca valize de girerler artık...
VALIZ MI?:1shok::1shok: ya bi bebek dogurup gelcez ne valizi yaw. :1shok:
Ben 2 tane hastane çıkış seti veya muadili (sette ne var, zıbın, patikli alt, tulum, eldiven ve battaniye) bulunsa iyi olur diyolar. ezgicim düz mantık işletme bence, çünkü onlar bi giydiklerini yarım saat giyiyorlar bazen. Tam giydi, hemen de kustu ya da pisledi napçan? :sm_confused: Onun için her zaman yedekli çalışmak lazım diye düşünüyorum.
Ben 2 gecelik bir sabahlık almayı dşünüyorum yanıma. Gerçi daha bunları alıp da çarşıdan eve getiren olmadı ama alınınca valize de girerler artık...
VALIZ MI?:1shok::1shok: ya bi bebek dogurup gelcez ne valizi yaw. :1shok:
Valiz dediysem kısa seyahatler için olan fermuarlı çantaları kastediyorum. Ama düşünün bi... gecelik, sabahlık, terlik, çamaşır, ped, birkaç havlu, sabun, krem, makyaj malzemesi, saç fırçası, saç düzleştirici, bebek kıyafetleri, battaniye, bebişin kıçına bez, süt pompası, çıkarken giymek için temiz kıyafet... Bunların hepsi el çantasına sığmaz ya diye düşünüyorum...
Lazanya'nın ismi Aslı...
Valla hemen sen de koy ama koyunca haber vermeyi unutma...
Benim de ilk hamileliğim, sora sora öğreniyoruz işte...Benim bildiğim hastane kendisi kıyafet vermiyorsa, hastanede de, çıkarken de hastane çıkış seti kullanılıyor. bazı hastaneler kendisi veriyomuş orada giyilecekleri ama benim hastanemde var mı bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?