2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay bilenler tam olarak ne götrülmesi gerekiyo yassinlar bende bi kagida yazimde unutmiyim alim hepsini haztirlim cantami rezil olmm sonra

ben makyaj malzememi alirim:)) zaten giderken giydigimi cikarkende giyerim 1 gecelik 1 pijama tamamdir bide bebisimin battaniyesi.

Belki yolda giderken suyun falan gelir, bence sen kendine yedek bişiler al yine de... Düz mantık işletme, ben de bu sebepten alayım diye düşünüyorum, yoksa giderken ya da dönerken değişik giyinip giyinmediğimi gözümün göreceğini sanmıyorum... kaydirigubbakcemile3

adacyo album nasil yapiliyo bacim bende yapiyim bari bi ara yardimci olursan.

Canım, kullanıcı panelinde sol tarafta ağ ortamım yazan yerde resimler ve albümler var, oradan önce albüme isim veriyon, sonra da resim ekle diyorsun...
Albümün içinde resim düzenle dersen, resimlerin isimlerini değiştiriyor ya da silebiliyorsun. Albüm düzenle seçeneğini kullanırsan albüm herkese görünsün mü yoksa sadece arkadaş listende olanlar mı görsün ona karar verebiliyorsun...

Ben elimden geldiğince anlattım, istersen bu linkten de bakabilirsin, resimli anlatmışlar...Ama farklı yoldan...

http://www.kadinlarkulubu.com/sik-s...mler-amp-albume-ekleme-yapmak-nasil-olur.html

kizlar cok ama cok isim var anlatamm..bugun adam geldi bakti eve yerleri laminat yaptircaz bakalim fiyat ne cikaricak off biran önce bitsede kurtulsam yerlessem daha yerlesemdm evimin heryeri heryerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…