2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh bu gurbetlik yedi beni bitirdi valla bak yine duygulandim anamm bende ikidebir duygulani veriyorum gözyaslarim hazir bekliyo galiba

kizlar cok ama cok isim var anlatamm..bugun adam geldi bakti eve yerleri laminat yaptircaz bakalim fiyat ne cikaricak off biran önce bitsede kurtulsam yerlessem daha yerlesemdm evimin heryeri heryerde

Ayy, hakaten ne zor yaaa? SEn oraya yeni mi taşındın? Almanya'ya yani? Yoksa sadece ev mi yeni?

sehnazcim ben iki sene oldu bu eve geceli daha bende yerlesemedim ha bire yeni bisey cikiyo :)

off biktim valla ya biran önce yerlessemde temizligimi yapsam sonrada anacigim gelecek ins dogumuma cünkü bana bakicak hayirli bi kayinvalidem yokda anam gelecek ondn cok mutluyum herseyin hemncek bitmesini istiyorum

sehnaza katiliyorum ama soyle bisey var turkiyeye gittigimde buranin sakinligini rahatligini ozluyorum burdaykende turkiyeyi cok ozluyorum yani iki tarafinda iyi ve kotu yonleri var ..

Ayy, hakaten ne zor yaaa? SEn oraya yeni mi taşındın? Almanya'ya yani? Yoksa sadece ev mi yeni?

yok cnm iki senelik evliyim almnyaya gelin geldim.ilk geldimde kayinvalidemler altda ben üstde oturuyodum fakat anlasamadik biz ev aldik tasindik bi kac ay oluyo tasinali ama evin yerleri berbatti mecbur yaptirmamiz lazimdi adam cagirdik bakti hesap cikaricak bakalim anlascaz mecbur yerler bitse yerlesilirde iste ama bazen kafayi yicek gibi oluyorum

sehnaza katiliyorum ama soyle bisey var turkiyeye gittigimde buranin sakinligini rahatligini ozluyorum burdaykende turkiyeyi cok ozluyorum yani iki tarafinda iyi ve kotu yonleri var ..

aynn cnm zaten ben yeni yeni alismaya basladim ama buralarin sakinligi cok güzel istanbul curcuna

Allah yardımcın olsun, gurbetlik de zor, kaynanayla yakın oturmak da... Şimdi biraz uzaklaşmışsındır inşallah... Bu gurbetteki kocaları nerden buluyonuz merak ettim... Önce burada başlıyo da sonra y.dışına gitm efırsatı mı oluyo, yoksa zaten gurbetçi olanlarla burada tanışıyor ya da görücü usulü mü evleniyorsunuz? Ben niye kaldım burada acep... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adacim sen kacta yatiyon kacta kalkiyon saat 2 bucuk oldu orda. yarin cok isim var aslinda ben yatsam iyi olcak arkadaslara gitcez tabi gitmeden once benim acik bi yer bulup cikolata almam lazim :))) ayy midem cok kotu yaa, kizimda hic durmuyor o kadar cikolataya nasil dursun tabi yavrum uyuyamiycak simdi annesinin acgozlulugu yuzunden

genelde 1,5-2 gibi yatıp, 10-11 gibi kalkıyorummm. Bugün biraz geç kaldım. Ben de yavaş yavaş yatarım zaten. Sen yatıyor musun şimdi?

evet cnm simdi baya uzaktayiz ve rahatiz kari koca.cnm bizi bi tanidigimiz tanistirdi ben ilk baslarda hic istemedim ama benim kocis takti kafayi bana allem etti kallem etti asik etti kendine ve evlendik iyikide evlenmisim hic pimn degilim esimle evlendigim icin ondan gurbetlikte cok koymuyo bana esimden allh razi olsun hep arkamda hic kimseye ezdirmedi beni ailesine bile herzamn arkamda oldu ondn yani sansliyim

kizlar bu arada kizimin turkce olan ismini yine degistirdik eger bi daha degistirmezsek asya koyucaz sizce nasil?

Bence çok güzel... Eşin yabancı mı ezgicim? diğer isim o nedenle mi yabancı olacak? diğer isim ne bu arada?

Senin adına çok sevindim canım...

BU arada mevlüt kıyafetini albüme koymamışım,little_suzy farketti... Hemen çekip ekliyorum, ona da bakın lütfen...

Allah bozmasin mutlulugunuzu bebekle beraber dahada cogaltsin. bende hic pisman degilim zaten obur turlu gurbet hic cekilmez :1no2:

ewet cano esim burali 3 isim koycaz esiminde 3 ismi var su anki niyetimiz asya kathleen michelle ama siralamadan emin deilim. soyadimiza bu siralama daha cok uyuyo bakcaz artik yine degistirebiliriz.

ewet cano esim burali 3 isim koycaz esiminde 3 ismi var su anki niyetimiz asya kathleen michelle ama siralamadan emin deilim. soyadimiza bu siralama daha cok uyuyo bakcaz artik yine degistirebiliriz.

o cok güzel cnm allah mutlulugunuzu daim etsin
bebisinizin isimleride cok güzel peki isim ücünü birmi kullancaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…