kizlar cok ama cok isim var anlatamm..bugun adam geldi bakti eve yerleri laminat yaptircaz bakalim fiyat ne cikaricak off biran önce bitsede kurtulsam yerlessem daha yerlesemdm evimin heryeri heryerde
sehnazcim ben iki sene oldu bu eve geceli daha bende yerlesemedim ha bire yeni bisey cikiyo :)
Ayy, hakaten ne zor yaaa? SEn oraya yeni mi taşındın? Almanya'ya yani? Yoksa sadece ev mi yeni?
sehnaza katiliyorum ama soyle bisey var turkiyeye gittigimde buranin sakinligini rahatligini ozluyorum burdaykende turkiyeyi cok ozluyorum yani iki tarafinda iyi ve kotu yonleri var ..
yok cnm iki senelik evliyim almnyaya gelin geldim.ilk geldimde kayinvalidemler altda ben üstde oturuyodum fakat anlasamadik biz ev aldik tasindik bi kac ay oluyo tasinali ama evin yerleri berbatti mecbur yaptirmamiz lazimdi adam cagirdik bakti hesap cikaricak bakalim anlascaz mecbur yerler bitse yerlesilirde iste ama bazen kafayi yicek gibi oluyorum
adacim sen kacta yatiyon kacta kalkiyon saat 2 bucuk oldu orda. yarin cok isim var aslinda ben yatsam iyi olcak arkadaslara gitcez tabi gitmeden once benim acik bi yer bulup cikolata almam lazim :))) ayy midem cok kotu yaa, kizimda hic durmuyor o kadar cikolataya nasil dursun tabi yavrum uyuyamiycak simdi annesinin acgozlulugu yuzunden
Allah yardımcın olsun, gurbetlik de zor, kaynanayla yakın oturmak da... Şimdi biraz uzaklaşmışsındır inşallah... Bu gurbetteki kocaları nerden buluyonuz merak ettim... Önce burada başlıyo da sonra y.dışına gitm efırsatı mı oluyo, yoksa zaten gurbetçi olanlarla burada tanışıyor ya da görücü usulü mü evleniyorsunuz? Ben niye kaldım burada acep... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kizlar bu arada kizimin turkce olan ismini yine degistirdik eger bi daha degistirmezsek asya koyucaz sizce nasil?
kizlar bu arada kizimin turkce olan ismini yine degistirdik eger bi daha degistirmezsek asya koyucaz sizce nasil?
evet cnm simdi baya uzaktayiz ve rahatiz kari koca.cnm bizi bi tanidigimiz tanistirdi ben ilk baslarda hic istemedim ama benim kocis takti kafayi bana allem etti kallem etti asik etti kendine ve evlendik iyikide evlenmisim hic pimn degilim esimle evlendigim icin ondan gurbetlikte cok koymuyo bana esimden allh razi olsun hep arkamda hic kimseye ezdirmedi beni ailesine bile herzamn arkamda oldu ondn yani sansliyim
evet cnm simdi baya uzaktayiz ve rahatiz kari koca.cnm bizi bi tanidigimiz tanistirdi ben ilk baslarda hic istemedim ama benim kocis takti kafayi bana allem etti kallem etti asik etti kendine ve evlendik iyikide evlenmisim hic pimn degilim esimle evlendigim icin ondan gurbetlikte cok koymuyo bana esimden allh razi olsun hep arkamda hic kimseye ezdirmedi beni ailesine bile herzamn arkamda oldu ondn yani sansliyim
Allah bozmasin mutlulugunuzu bebekle beraber dahada cogaltsin. bende hic pisman degilim zaten obur turlu gurbet hic cekilmez :1no2:
ewet cano esim burali 3 isim koycaz esiminde 3 ismi var su anki niyetimiz asya kathleen michelle ama siralamadan emin deilim. soyadimiza bu siralama daha cok uyuyo bakcaz artik yine degistirebiliriz.
ewet cano esim burali 3 isim koycaz esiminde 3 ismi var su anki niyetimiz asya kathleen michelle ama siralamadan emin deilim. soyadimiza bu siralama daha cok uyuyo bakcaz artik yine degistirebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?