Kızlar bu arada albüme mevlüt kıayfetini ve hastane çıkış setini de ekledim. Bi bakar mısınız?
Nasıl tanıştınız merak ettim, sakıncası yoksa?
sehnazcim 2 gundur asya diye seviyoruz bebisi ben asya derim ama esim ve ailesi diger isimleri kullanabilirler zaten asya yi asiya diye telaffuz ediyolar :) kizimda kendi belirler ilerde hangi ismi kullancagini.
adacim hikaye uzun ama ozetle ikimizinde ortak arkadasi vardi ogrenci olarak geldim arkadasimin vasitasiyla bi muddet evinde kalicaktim duzenimi oturtana kadar o gun bugundur evindeyim:roflol::roflol: ask nerde nasil cikacagi belli degil ama o hissetmis aramizda ciddi biseyler olacagini :roflol:
sehnazcim 2 gundur asya diye seviyoruz bebisi ben asya derim ama esim ve ailesi diger isimleri kullanabilirler zaten asya yi asiya diye telaffuz ediyolar :) kizimda kendi belirler ilerde hangi ismi kullancagini.
adacim hikaye uzun ama ozetle ikimizinde ortak arkadasi vardi ogrenci olarak geldim arkadasimin vasitasiyla bi muddet evinde kalicaktim duzenimi oturtana kadar o gun bugundur evindeyim:roflol::roflol: ask nerde nasil cikacagi belli degil ama o hissetmis aramizda ciddi biseyler olacagini :roflol:
ac gözlüüüüüüüüü bu saatte nutellmi yicen
hehehe ayni anda uyku krizine girmisiz IYI GECELER TURKIYE IYI GECELER ALMANYA. :))
denizcim bebişinin eşyalarını çok beğendim güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?