2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada albüme mevlüt kıayfetini ve hastane çıkış setini de ekledim. Bi bakar mısınız?

Nasıl tanıştınız merak ettim, sakıncası yoksa?

sehnazcim 2 gundur asya diye seviyoruz bebisi ben asya derim ama esim ve ailesi diger isimleri kullanabilirler zaten asya yi asiya diye telaffuz ediyolar :) kizimda kendi belirler ilerde hangi ismi kullancagini.

adacim hikaye uzun ama ozetle ikimizinde ortak arkadasi vardi ogrenci olarak geldim arkadasimin vasitasiyla bi muddet evinde kalicaktim duzenimi oturtana kadar o gun bugundur evindeyim:roflol::roflol: ask nerde nasil cikacagi belli degil ama o hissetmis aramizda ciddi biseyler olacagini :roflol:

güzel isim ama gercekten cnm

ne güzel allh agzinizin tadini bozmasin ins hep mutlu olun

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım...
Baya bi düzen oturtnuşsun anladığım kadarıyla ama çocuğun evinde.... :roflol:
Kızının isimleri de çok güzel, isimleriyle yaşasın inşallah...

sen bilirsin ada ama zaten yaticaksin biliyosun yatis pozisyonunda mide daha cok yaniyor bence dayan yeme 2 dakkalik zevk icin degmez bacim :)) tabi yinede son karar senin sekerim:)

ac gözlüüüüüüüüü bu saatte nutellmi yicen

ama ama hiç de bile. Hem bi kere ben bayramda aldığım 3 kilonun 2 sini vermeyi başardım, biliyo musuuuuunnnnn, yaaaaa???? Ama doğru yatıcam şimdi yemeyim boşuna... sabah kahvaltıda yerim, hala canım çekiyosa....
Kızlar ben artık yatayım, malum şehnaz; senden bir kat, ezgicim; senden 2 kat fazla uykum geldi... :) mirmirmirmir

aynn kizlar bende yatiyorum agzim esnemekten yirtili verecek hepinizi öpüyorum kocmn kendinize ve yigenlerime cok iyi bakin yarin görüsürüz ins

Kızlar, tükanı ben kapattım yine ben açtım... Günaydın! Haydin kalkın, kalkın!!!! :teytey::teytey:

günaydınlarrr herkese
gece muhabbetiniz güzelmiş yine kaynatmışsınız ancak okuyup bitirdim :)
bugün pazar sakin olur buralar sanırım
ama ben evdeyim çok soğuk dışarısı hiç çıkamam valla buz tutmuş heryer

günaydın kızlar,
bayram bitti ben temizlik yapıyorum biraz ters bir durum ama neysee.:roflol:
perdeleri makineye attım camları siliyorum şimdi de. a.s.öpüyorum sizi
naniknanikyaa çok kaynatıyonuz okuyamıyorum bende.

denizcim bebişinin eşyalarını çok beğendim güle güle sağlıklı günlerde kullansın inşallah

Çok teşekkür ederim canım... Gece vakti bi de o işlerle uğraştım işte... Herhalde yavaş yavaş deliriyorum.... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…