2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar!!
sbahtan beri çok iş gördüm çalışkan kadınım vesselam gece 3,5 a kadar disko kralı takılınca sabah geç kalktım pazara gttik umpa lumpayla sonra ben pide içi hazırladım o yaptırmaya gtii çayı demledim portakal sıktım oturdum sünger bob kare şortu seyrediyorumhihoyyyt

heyyy maşallahhhhh!
Biri cam siler, biri pazara bile gidip gelmiş... Kızlar bu ne hamaratlık, aman dikkat edin bebişlere bişey olmasın... Damlacım keşke sen silmesen camları canım....

damlacım kolay gelsin bişey sorcam sana drum bana 28. hafta iğne yapacaz dedi rh uyumsuzluğu için sana ne dediler???CADIARZU

gunaydinnn,

1de uyanmayali cook uzun zaman olmustur herhalde,nasıl uyumusuz bir de cam acık, bu nasıl kış ya hiç de üsümedik.
dun kocacim hadi gel yanima diye dirdir yapinca veda edemeden kapamak zorunda kaldim cok pardon
fencid ve lazanyayi alkislamak istiyorum bu durumda, arı mayalar sizi
adacyocum mevlut kıyafetini gordukten sonra 2.cocuk icin de tarih dusunmeye basladim, ya prenses anneleri, ne guzel seyler yapıyorlar sizinkiler icin oyle
bu arada oglumun cicilerine de bakan, onlari begenen ve de yorum yapan herkese de cok tesekkur ederim insan bir hos hissediyor.

günaydın kızlar.ne güzel uyumuşum ya.ama maşallah ne hamaratlar var öle pazar yapanlar,perde yıkayanlar.hey maşşallah.4 günden sonra güneşlibi havaya uyandık ya bugün bebişe oyuncak almaya gitcez.çok mutluyum.dünde bebefon aldık.oğlan gelene kadar eşimle birbirimizi izleyeceğiz heralde:)

gunaydin kizlarrrr, hepinize masallah diyorum hamaratsiniz vesselam, ya ben 12 de yattim 12 de kalktim ne olcak benim bu halim, bebek dogunca gorurum hanyayi konyayi:roflol: anca ogluslarimi doyurdum ustumde pijamalar size selam vereyim dedim, simdide oglusuma biraz rabbenayi calistirip camiye yollayim , islerime koyulayim bari, kiskandim sizden:roflol:

Ohhh gece muhabbet kaynatılmış sabah kalkıp işler yapılmış, şimdide herkes dışarı çıkıyorr.. Benim yerime de gezin kızlar mucks

Valla ben de bedava konuşma günü vesilesiyle kankalarımı arayıp biraz çene çaldım kahvaltı sonrası... Şimdi yine çöktüm PC başına. Gribimi kocama da bulaştırdığım için o da uyukluyup duruyo yanımda, yazık baya hasta... Benim hiçiş yapasım yok ama ben de bişiler yapsam iyi olacak.. Gerçi bayramdan evvel kocacım bütün evi dip köşe temizlemişti ama kapıları mı silsem acaba... Şİmdi silsem yine kirlencek, doğuma doğru silsem diye pasaklı bir düşünce geçiyor aklımdan... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bence de ya.yorma kendini cnm

aman ne işi eskiden iş mi varmış dimi ama :))
zaten bayramda ev temizlendi şimdi kalkıp yapmanın bi anlamı yok
sonra şuram ağrıyor buram ağrıyor diye sızlanıp bir de panikleyeceğiz en iyisi oturmak :))
ayy inanamıyorum çok tembelleştim yaa
ama hayırlısıyla bi doğurayım nasıl işlere girişeceğim evin altını üstüne getireceğim görün siz

bebişin zırıltılarından vakit kalırsa tabii..... :CüvCüv:

KK nın muhtarı valla kızının cicilerine bayıldım. Bende en azından şu 1 ayı atlatsam çıksam alışverişe diyorum.

aşkolsun deniz ya şurda bi hayal kuruyoduk ne güzel :))

Canım pardon yaaa... Amaan boşver, hizmetçi ruhlu olmayalım, daha güzel hayaller kur... mesela dünyanın en iyi temizlik şirketinin, evine gelip dev muhar makineleri ile her tarafı sterilize ettiğini ve senin dergini okuyup kahveni içerken onlara teşekkür ettiğini... :sm_cool::sm_cool:

KK nın muhtarı valla kızının cicilerine bayıldım. Bende en azından şu 1 ayı atlatsam çıksam alışverişe diyorum.

Canım çok teşekkür ederim güzel yorumların için... Snin bu lafını kocama söyledim, evde bazen bana muhtar hanım diyo....:roflol:
Bu arada pompa için sorduğun soruya, yorumunun altına cevap verdim, gördün mü?
Hem pilli hem elektirkli...

Kızlar sizden de pek ses seda çıkmadı... Ben biraz yatıp kestireyim, gece gündüz otur otur benim popom da ağrıdı valla... Sonra yine girerim...Öptüm....

ev işlerine koyulanlara kolay gelsin,dışarıya çıkanlara iyi gezmeler.bende çamaşır yıkadım astım akşama balık yapıcam o yüzden balık tavası almak için çıkıyorum.yarın kontrolum var inşallah iyi haberlerle dönerim.güzel bir haftasonu geçirin emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…