Kızlar sizden de pek ses seda çıkmadı... Ben biraz yatıp kestireyim, gece gündüz otur otur benim popom da ağrıdı valla... Sonra yine girerim...Öptüm....
walla canım benim de işim hiç bitmiyo ben de düşünüyorum acaba herkes bütün işleri bitirip oturabiliyo mu diyeevi biraz toparlayim dedim belim ortadan ayriliyor , cok isim var yapasimda var ama gucum yok ne gicik yabenneyaptımki daha yemek yapmam lazim , kizlar sizin gucunuz kuvvetiniz yerindemi, yoksa benmi yaslaniyorumsenağlama
füsunum ben dokuz doğururum 32. haftaya kadar çantayı hazırlamazsamkaydirigubbakcemile3
selam kızlar.maşallah gece muhabbet harika olmuş.oku oku bitiremedim.denizcim aldıkların nerde göremedim.
bende teyzemle kahvaltı yaptım,akşam yemeğimi yaptım ve size yazıyorum.birazdan da yeni ev sahibi gelicek.günlerim nedense çok yoğun geçiyor.
adacyo,selence kızlar size özelden bir link atıcam bakıp bana fikirlerinizi söyleyin tamam mı canlarım?
merhabalar güzel arkadaslarim nasilsiniz bugun ben daha yeni yeni kendime geliyorum
damlacım kolay gelsin bişey sorcam sana drum bana 28. hafta iğne yapacaz dedi rh uyumsuzluğu için sana ne dediler???CADIARZU
kızlar benim kociş PCden laptop yaptı bana, aşkım benim. ekranı yatağın yanına sehpaya koydu klavye ve mouse kablosuz zaten bi de q klavye taktı yaşasın KK, oh be öbür türlü yat yat zamn geçmiyor.
adacyo kızının cicilerinin hepsi birbirinden güzel, Allah sağ salim iyi günlerde kullandığını giydiğini görmeyi nasip etsin inşallah.
Canım benim aldıklarımı mı kastettin? Benimkiler profile albümde duruyor, bakabilirsin...
Şehnazcım merhaba... Ben de sabahtan biraz baktım ama pek tadı yoktu buraların... Gerçi benim de tadım yok bugün canım sıkkın ama biraz kafa dağıtmaya kafamdakileri unutmaya gelsim. Sen niye yeni yeni geliyosun kendine, bişi mi oldu?
senin nedn tadin yok cnm ins önemli bisi yoktur gec yattim erken kalktim uyukuluym hala ondn bu arada cnm arda kaanin bi kac parcasini cekip koydum digerlerini cekemedim bavullarda yada kolilerdeler ev tam bitisin hepsini cekip koyucam bebek arabasiyla maxi coside garajdaydi üsendim inip cekmeye hepsini ayni zamn da koyucm okgamyoncuiremsu
ben geldim herkes gitmiş, camlar bitti perdeler de tamam yoruldum ama. akşam yemeğimizi de yedik
kalan işleri sonra yapcam. yığınla ütü var bi bayram tatilim vardı o da gitti boşa evde olmayınca tüm işler kaldı. neyse yapcam yavaş yavaş. öpüyorum herkesi byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?