2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.maşallah gece muhabbet harika olmuş.oku oku bitiremedim.denizcim aldıkların nerde göremedim.
bende teyzemle kahvaltı yaptım,akşam yemeğimi yaptım ve size yazıyorum.birazdan da yeni ev sahibi gelicek.günlerim nedense çok yoğun geçiyor.
adacyo,selence kızlar size özelden bir link atıcam bakıp bana fikirlerinizi söyleyin tamam mı canlarım?

ben geçmişi okuyana kadar herkes kaçmış ama haksızlık bu, görümcemler sabah gitti haliyle benimde yatakta laptop keyfi de azcık oturuyım PC'nin başına dedim bu da F klavye çıldırmak üzereyim, her harf için 5 dk. aranıyorum. bir de kimsecikler de kalmamış oooooooooof ooooooooooooof senağlamasenağlama

evi biraz toparlayim dedim belim ortadan ayriliyor , cok isim var yapasimda var ama gucum yok ne gicik yabenneyaptımki daha yemek yapmam lazim , kizlar sizin gucunuz kuvvetiniz yerindemi, yoksa benmi yaslaniyorumsenağlama

Kızlar sizden de pek ses seda çıkmadı... Ben biraz yatıp kestireyim, gece gündüz otur otur benim popom da ağrıdı valla... Sonra yine girerim...Öptüm....

cnm bebiş için aldıklarınız süper ban hediye gelenler dışında henüz bişey almadık başlarız artık yavaş yavaş gerçi sizleri görünce gaza geliorum hemen herşeyi alasım gelio eşim frenliyo biraz daha bekleyelim dio neyse gülü güle kullansın cicilerini
kız<lar d&r dan bizlere göre güzel bi kitap aldım gerçi daha bi kaç sayfasını okudum ama çok beğendim merak edenler içn adını yazayım TAVUK SUYU ÇORBASI 'Yeni anne için' çok güzel hikayeler var fiyatınıda uygun tanıtım amaclı 5 ytl bence kaçırmayın derim

evi biraz toparlayim dedim belim ortadan ayriliyor , cok isim var yapasimda var ama gucum yok ne gicik yabenneyaptımki daha yemek yapmam lazim , kizlar sizin gucunuz kuvvetiniz yerindemi, yoksa benmi yaslaniyorumsenağlama
walla canım benim de işim hiç bitmiyo ben de düşünüyorum acaba herkes bütün işleri bitirip oturabiliyo mu diye
bir de hamile olduğumuz için daha çabuk yoruluyoruz... iki ütü yaptım belim ayrıldı valla...mirmirmirmir

selam kızlar nasılsınız..geçmiş bayramınız mübarek olsun..daha yeni girdik eve..11 gündür yoktuk..ay o kadar işim varki yavaş yvaş halledeceğim artık bugün yarın..annecim herşeyini almış zaten torununun..bize bişey kalmamış..onları yıkayıp ütüleyeceğim bu hafta..çantamda hazır dursun...
başım çatlıyor yaa...çok yoruldum..bayramdı gelendi gidendi...kilomuda çok merak ediyorum yarın sabah çıkacağım hemen ama çok ta korkuyorum yaw kavurmları götürdüm...2 dilim baklava yedim sadece..oda ayrı ayrı günlerde...bu arada kalça ağrılarım kalsiyum eksikliğindenmiş.tablet verdi dr..bide o kadar süt yoğurt tüketiyorum anlamadım gitti valla...neyse az ayaklarımı dinlendireyim de çokkk işim var beni bekleyen..geçmişi okumaya zamanım yetmez herhalde

Enelcim,
Gönderdiğin özel mesaja şimdi baktım ama bence çok kullanışlı değil gibi... Ana kucağı kumaş olduğu için taşıması rahat değil.. Alt açma midneri muşambalı olmadığından kirlenmeye müsait gibi geldi bana.. Ama ben bu ürünleri kullanırım diyosan fiyatı iyi... Cevabı özelden gönderemiyorum, posta kutun dolmuş, yeni mesaj almak için boşaltman gerekliymiş...

kızlar benim kociş PCden laptop yaptı bana, aşkım benim. ekranı yatağın yanına sehpaya koydu klavye ve mouse kablosuz zaten bi de q klavye taktı yaşasın KK, oh be öbür türlü yat yat zamn geçmiyor.

adacyo kızının cicilerinin hepsi birbirinden güzel, Allah sağ salim iyi günlerde kullandığını giydiğini görmeyi nasip etsin inşallah.

Canım benim aldıklarımı mı kastettin? Benimkiler profile albümde duruyor, bakabilirsin...

merhabalar güzel arkadaslarim nasilsiniz bugun ben daha yeni yeni kendime geliyorum

Şehnazcım merhaba... Ben de sabahtan biraz baktım ama pek tadı yoktu buraların... Gerçi benim de tadım yok bugün canım sıkkın ama biraz kafa dağıtmaya kafamdakileri unutmaya gelsim. Sen niye yeni yeni geliyosun kendine, bişi mi oldu?

kızlar benim kociş PCden laptop yaptı bana, aşkım benim. ekranı yatağın yanına sehpaya koydu klavye ve mouse kablosuz zaten bi de q klavye taktı yaşasın KK, oh be öbür türlü yat yat zamn geçmiyor.

adacyo kızının cicilerinin hepsi birbirinden güzel, Allah sağ salim iyi günlerde kullandığını giydiğini görmeyi nasip etsin inşallah.

Canım benim çok sevindim, yeni laptopun hayırlı olsun. Kocan seni seviyor... Aramızdan ayrılmak zorunda kalmadığına çok sevindim... :1hug:
Cicilerimize baktığın için de teşekkür ederim, çok incesin. Hepimizin evladı sağ salim, mutlulukla eskitsinler inşallah cicilerini.

senin nedn tadin yok cnm ins önemli bisi yoktur gec yattim erken kalktim uyukuluym hala ondn bu arada cnm arda kaanin bi kac parcasini cekip koydum digerlerini cekemedim bavullarda yada kolilerdeler ev tam bitisin hepsini cekip koyucam bebek arabasiyla maxi coside garajdaydi üsendim inip cekmeye hepsini ayni zamn da koyucm okgamyoncuiremsu

bugün pazar diye herhalde pek kimse yok bi ara ne kadar kalabalık oluyorduk kızların çoğu artık çok uğramıyor, ya da beller artık fazla oturtturmuyor ondan.

Yaaa annemle baya bi kötü kapıştık... Ama tek bir mevzudan değil.. Evlendiğim günden beri gerek benimle gerek kocamla ilgili ne kadar çok şey atmış içine.. Kurmuş kurmuş, kustu bugün... O da menapozda herhalde... Bu kız da hamile demek gelmiyor aklıma... Valla ağlattı saatlerce beni telefonda. Allahtan bir işi çıktı da sonra konuşalım deyip kapattı, yoksa valla konuşmanın gidişatı; doğuma da gelme o zaman dedirtecekti bana... senağlama
Cicilere şimdi bakıyorum.

ben geldim herkes gitmiş, camlar bitti perdeler de tamam yoruldum ama. akşam yemeğimizi de yedik
kalan işleri sonra yapcam. yığınla ütü var bi bayram tatilim vardı o da gitti boşa evde olmayınca tüm işler kaldı. neyse yapcam yavaş yavaş. öpüyorum herkesi byee

Bizi kimseden saymıyor musun Damlacım... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…