Yaaa annemle baya bi kötü kapıştık... Ama tek bir mevzudan değil.. Evlendiğim günden beri gerek benimle gerek kocamla ilgili ne kadar çok şey atmış içine.. Kurmuş kurmuş, kustu bugün... O da menapozda herhalde... Bu kız da hamile demek gelmiyor aklıma... Valla ağlattı saatlerce beni telefonda. Allahtan bir işi çıktı da sonra konuşalım deyip kapattı, yoksa valla konuşmanın gidişatı; doğuma da gelme o zaman dedirtecekti bana... senağlama
Cicilere şimdi bakıyorum.
Yaaa annemle baya bi kötü kapıştık... Ama tek bir mevzudan değil.. Evlendiğim günden beri gerek benimle gerek kocamla ilgili ne kadar çok şey atmış içine.. Kurmuş kurmuş, kustu bugün... O da menapozda herhalde... Bu kız da hamile demek gelmiyor aklıma... Valla ağlattı saatlerce beni telefonda. Allahtan bir işi çıktı da sonra konuşalım deyip kapattı, yoksa valla konuşmanın gidişatı; doğuma da gelme o zaman dedirtecekti bana... senağlama
Bizi kimseden saymıyor musun Damlacım... :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şehnazcım bebişin herşeyi çok güzel çok şirin hele kulaklı hırkaya bittim. güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerde kullansın canım benim
Kızlar tabii annemin menapozda olduğuna dair bir delil yok ama 48 yaşında ve mizacına aykırı davranışlar srgiliyor...Ben de öyle tahmin ediyorum... Siz bana bakmayın,,, ben unuturum birzdan... Sağolun desteğiniz için...
Sizi seviyorummmm.
şehnazcım iyi günlerde giysin Arda Kaan inşallah, o kulaklıklı montu görünce sanki içinde pamuk pamık bebiş yatıyor gibi deldi. inşallah o fotolarını da görürüz paşanın.
anne kız arasında olur böyle şeyler sn genede kızgınlıkla kötü şeyler söyleme güzelim. ters bi anına denk gelmiştir.
minik prensesin kıyafetlerine özellikle mevlüt kıyafetine hayran kaldım. eşyeları da çok güzel. eminönünden almıştın demi yatakla, arabayı.
a.s.TATLIIIIMMMM GÖRMEDİM SENİ BEN YAZDIĞIMDA TEK BEN VARDIM OY OY SENİ KİMSEDEN SAYMAM MI HEEÇÇÇ SEN KKNIN MUHTARISIN BİDENEM. HEM OYALAMA BENİ PRENSESİNİN KIYAFETLERİNE BAKIYORUM
adayadayi cnm senin ismin neydi isminle hitap edersem daha iyi olur..belki söylemisindir ama ben unutmus olabilirim kusura bakma
Şehnazcım biz muhabbet açmayınca kızlar susuyo yaaa!!!! ben de anca bitirdim senin bebişin cicilerine bakmayı, ondan yazmıyordum... Burger King'in bir çekilişi var, onun için kuponum var, o kuponları kayıt ettireyim internetten, ayın 17 sinde araba çekilişi var.. Çok değil ama 24.000 eurolu bir audı veriyo... belki bize çıkar. Valla son paracıklarımla birkaç çeyrek bilet aldım yılbaşı çekilişine... Hani yani, rabbim mucize göndermek isterse bana; ben bana düşen kısmını yapmış olayım diye... hihoyyythihoyyyt
iyi akşamlar kızlar...
adacyo kızının cicileri çoook tatlı inşallah üzerinde eskir... miniğini üzme annesi emi...:ecrin_bebek:
sen yarın doktora mı gidecektin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?