2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya menepozdan dedin ya ondandır sıkma canını desem de sıkmamak elde dğil sanırım sen yine de düşünmemeye çalış, tamam senin bu döneminde destek olması gerekir ama oda özel bir dönem geçiriyormuş baksana. ağlama sen sakın, kıyamam ben sana da bebişine de bak ne güzel ciciler de almışsın onları sev rahatlarsın annesi.

şehnazcım bebişin herşeyi çok güzel çok şirin hele kulaklı hırkaya bittim. güzel, mutlu, huzurlu, sağlıklı günlerde kullansın canım benim

üzme sen o tatli canini cnm benim anneler iste hep evlatlarinin iyi olmalarini isterler demkki bazi seyler ona ters geldi oda bekledi bugünü buldu..sakin deme öyle bisi hem ona yazik hem sana halledersiniz herseyi üzülme sen cnm

anne kız arasında olur böyle şeyler sn genede kızgınlıkla kötü şeyler söyleme güzelim. ters bi anına denk gelmiştir.
minik prensesin kıyafetlerine özellikle mevlüt kıyafetine hayran kaldım. eşyeları da çok güzel. eminönünden almıştın demi yatakla, arabayı.

Kızlar tabii annemin menapozda olduğuna dair bir delil yok ama 48 yaşında ve mizacına aykırı davranışlar srgiliyor...Ben de öyle tahmin ediyorum... Siz bana bakmayın,,, ben unuturum birzdan... Sağolun desteğiniz için...
Sizi seviyorummmm.

şehnazcım iyi günlerde giysin Arda Kaan inşallah, o kulaklıklı montu görünce sanki içinde pamuk pamık bebiş yatıyor gibi deldi. inşallah o fotolarını da görürüz paşanın.

kendi adima söylim bende seni cok sevirim cnm..unut gitsin tabi o senin annen

Canım teşekkürler, ben de bayıldım o elbiseye. Oyuncak bebeklerin giysileri gibi di mi?? :))) Daha iyileri daha güzelleri senin bebişine olsun inşallah.
Arabayı, yatağı ve resmini gördüğün hemen herşeyi eminönünden aldım...

a.s.TATLIIIIMMMM GÖRMEDİM SENİ BEN YAZDIĞIMDA TEK BEN VARDIM OY OY SENİ KİMSEDEN SAYMAM MI HEEÇÇÇ SEN KKNIN MUHTARISIN BİDENEM. HEM OYALAMA BENİ PRENSESİNİN KIYAFETLERİNE BAKIYORUM

Heee bak ona göre... Bana yüz vermeden geçersen hemen yakalarım...
Bak bakalım, cicilerimizi beğencen mi tyzesi... Benim kızımın gerçek teyzesinin adı da Damla biliyo musun? hihoyyyt

kizlar eee baska baska cnm slklliyo benimde kocis gitti yilbasi yemegine is yerindekilerle ben kaldim tek basima evde

adayadayi cnm senin ismin neydi isminle hitap edersem daha iyi olur..belki söylemisindir ama ben unutmus olabilirim kusura bakma

Şehnazcım biz muhabbet açmayınca kızlar susuyo yaaa!!!! ben de anca bitirdim senin bebişin cicilerine bakmayı, ondan yazmıyordum... Burger King'in bir çekilişi var, onun için kuponum var, o kuponları kayıt ettireyim internetten, ayın 17 sinde araba çekilişi var.. Çok değil ama 24.000 eurolu bir audı veriyo... belki bize çıkar. Valla son paracıklarımla birkaç çeyrek bilet aldım yılbaşı çekilişine... Hani yani, rabbim mucize göndermek isterse bana; ben bana düşen kısmını yapmış olayım diye... hihoyyythihoyyyt

iyi akşamlar kızlar...

adacyo kızının cicileri çoook tatlı inşallah üzerinde eskir... miniğini üzme annesi emi...:ecrin_bebek:

sen yarın doktora mı gidecektin...

yemin ederim cnm cok icten süylüyorum ins o minik meleginin ugruna hem audi hemde ii bi para tutturabilirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar...

adacyo kızının cicileri çoook tatlı inşallah üzerinde eskir... miniğini üzme annesi emi...:ecrin_bebek:

sen yarın doktora mı gidecektin...

Canım teşekkürler, bilmukabele...
Sen esas bu minik annenin, annesine söyle de, üzmesin miniğin anesini... kafamçokkarıştı
Yarın sabah doktora gidicem evet... Yaa acaba vajinal bakacak bir durum var mı kızlar? Bu haftalarda alttan bakıyorlar mı? Ben bu gece banyo yapıcam, hazır girmişken biraz temizlik yapsam diyom ama hiç keyfim yok, canım da yapmak istemiyooo... Zaten çok zorlanıyorum.. Ama ya doktor vajinal bakmak isterse, ona da temiz gitmek lazım... Napsam sizce? Valla braz ayıp oldu belki bunu sormak ama napıyım çok uyuşuk hissediyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…