2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kz deniz mart annelerinde herkesin ismini biliyosun bilemdigin yok bende yeni yeni ögrenmeye calsiyorum

evet bende cok zorlaniyorum koca göbegimden egilemiyorum :roflol:
bence temizle cnm bide altdan bakacagi tutarsaşakkıdı

yemin ederim cnm cok icten süylüyorum ins o minik meleginin ugruna hem audi hemde ii bi para tutturabilirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aminnn canım inşallah. Rabbim istedikten sonra olur tabii. Evde oturup Allahım yardım et derken; eee dedim kendime nerden gelecek, gökten düşecek hali yok yaa!!! Ben de o nedenle bilet falan aldım. hem umut, fakirin ekmeği işte.... kaydirigubbakcemile3

ters bi durum yoksa alttan bakmaz ama bence tedbiri elden bırakma sen temizlen.

eylemcim kizinin ismini sezin mi koymayi düsünüyosun?gercekten cok güzel bi isim ...begendigim isimler arasinda sezin

Allah kısmet ederse Sezin olacak teyzesi. beğendiğin için teşekkürler.

adacyo ben sana bişey sorsam doktoruna sorabilir misin canım... eğer sen istemiyorsan vajinal muayene yaptıracak bi durum da yoksa bakmaz... ben çatı muayenesi yapabilir misiniz diye sormuştum en son gittiğimde o da şu an için bi anlamı yok demişti...

kz deniz mart annelerinde herkesin ismini biliyosun bilemdigin yok bende yeni yeni ögrenmeye calsiyorum

evet bende cok zorlaniyorum koca göbegimden egilemiyorum :roflol:
bence temizle cnm bide altdan bakacagi tutarsaşakkıdı

Yok yaaa! Hala bilmediğim bir sürü kişi var..Bazen kenara not etsem diyorum... kaydirigubbakcemile3
Temizleme konusunda verdiğin cevap hiç işime gelmedi ama yapacaz artık; haklısın çünkü... Üffff, nefes nefese kalıcam ama napalım artık.... :1closedeyes:

ay koptum gülmekten ya nefes nefese kalcam demisin :roflol::roflol:

Sorarım canım... Zaten şu serviks ölçümünü sorcam... Onu da sorarım, inşallah unutmam.. Ne işe yarıyor çatı muayenesi, herkese yapılıyor mu? Yani normal doğum için önemli bir ölçüm olduğunu tahmin ediyorum da, nasıl ölçüyorlarmış?

kızlar çatı kemiği acıyan var mı aranızda? dönerken, adım adarken falan. dün gece ağrıdı benim, amanın dedim bu ne.

ay koptum gülmekten ya nefes nefese kalcam demisin :roflol::roflol:

E yanlış mı diyorum ama öyle olmuyor mu? Göremiyom, eğilemiyom, elim de uzanmıyo... kanter içinde kalıyom vallahi... Acaba çok geçe bırakmadan, sizler buralardayken bir girip çıksam mı banyoya... :uhm:
Hem muhabbete yetişecem derken gereksiz oyalanmam hızlı hızlı hareket eder, gelirim... :uhm:

adacyo çatı muayenesi normal doğum için yapılıyor...benim akıntım var biraz geçen sayfalarda da bu konudan bahsedilmişti, ben de doktora gittiğimde akıntım var dedim oda vajinal muayene etti malesef mantar olmuşum bana nizoral diye bi fitil ve aynı isimli bi krem verdi, ama ben korkuyorum kullanmaya, doktoruna sorabilir misin canım kullanmam bi zarar verir mi bebeğime çünkü ilacın reçetesinde doktor çok gerekli görmedikçe kullanılmamalı diye yazıyor...ya da kullanmazsam mantar devam ederse bebeğe ve doğuma bi zararı olur mu...sorarsan çok sevinirim canım

kızlar sizce napıyım? kafamçokkarıştı

ben de yemeğe gidiyorum kızlar,
adacyo hadi sen de yıkan da gel.yukarıdaki soruma da cevap verin hadi merak ettim.

hadi bi kosu git hallet isinide gel

canım benimde çok akıntım var bende ya yarın yada yarından sonra gideceğim fitil işini bende soracağım eğer mantar varsa

canım benimde çok akıntım var bende ya yarın yada yarından sonra gideceğim fitil işini bende soracağım eğer mantar varsa
canım eğer sorarsanız çok sevinirim.. çünkü ben doktora bir ay sonra gidecem rahatsız da oluyorum ama bebeğime ilaçlar zarar falan vericek olursa kullanmam dayanırım... sizlerin doktorlarınız ne diyecek bakalım ...

kızlar çatı kemiği acıyan var mı aranızda? dönerken, adım adarken falan. dün gece ağrıdı benim, amanın dedim bu ne.

Valla canım bana olmadı herhalde... Olsaydı farkederdim sanırım... Ayy bi de o var di mi... Allah yardım etsin hepimize vallahi...

aboooo sizi yalnız bırakmaya gelmiyor valla döşemişiniz yine sayfaları...
bende bu hafta randevu alayım diyorum en geç haftaya pazartesi..çok özledim kızımı canım yavrum benim....

kızlar size bişey anlatacağım..biz bugün yolda gelirken yürümek için biryerde durduk...2 satte bir yürüdüm ayaklarım şişmesin diye...benim herifte cami avlusunda oturan bir amcaya bişey sormak için gitti yolla ilgili..bende girdim avluya..amca çok yaşlıydı ama görseniz resmen nur akıyordu yüzünden..bende tebessüm ederek bakıyordum adama..eşim gel işareti yaptı,amca beni çağırmış..cebinden bir dua çıkardı.onu verdi...kendisi yazmış ama çok güzel bir dua..neyse sonra cebinden şeker çıkardı 2 tane biri sana biri kızına dedi:1shok:biz tabi şok nerden bildi kız olduğunu diye çok şaşırdık..eşimle baktık birbirimize..amca haramdan kaçmamız gerektiğinden falan uzun uzun bahsetti...sonra eşim elini öptü,normalde öptürmem dedi..nefsimin hoşuna gider bak elini öpüyorlar büyük adamsın der diye öptürmem dedi..ama sizde bişeyler gördüm ben,özellikle kızımızda dedi...hayırlı salih bir evlat olacak o inşallah dedi...biz tabi gözler dolu dolu ayrıldık...ay hala etkisinden kurtulamadım ben.orada durup onu görecekmişiz meğer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…