eylem canım adımhihoyyythihoyyyt
Canım teşekkürler, bilmukabele...
Sen esas bu minik annenin, annesine söyle de, üzmesin miniğin anesini... kafamçokkarıştı
Yarın sabah doktora gidicem evet... Yaa acaba vajinal bakacak bir durum var mı kızlar? Bu haftalarda alttan bakıyorlar mı? Ben bu gece banyo yapıcam, hazır girmişken biraz temizlik yapsam diyom ama hiç keyfim yok, canım da yapmak istemiyooo... Zaten çok zorlanıyorum.. Ama ya doktor vajinal bakmak isterse, ona da temiz gitmek lazım... Napsam sizce? Valla braz ayıp oldu belki bunu sormak ama napıyım çok uyuşuk hissediyorum kendimi...
yemin ederim cnm cok icten süylüyorum ins o minik meleginin ugruna hem audi hemde ii bi para tutturabilirsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Canım teşekkürler, bilmukabele...
Sen esas bu minik annenin, annesine söyle de, üzmesin miniğin anesini... kafamçokkarıştı
Yarın sabah doktora gidicem evet... Yaa acaba vajinal bakacak bir durum var mı kızlar? Bu haftalarda alttan bakıyorlar mı? Ben bu gece banyo yapıcam, hazır girmişken biraz temizlik yapsam diyom ama hiç keyfim yok, canım da yapmak istemiyooo... Zaten çok zorlanıyorum.. Ama ya doktor vajinal bakmak isterse, ona da temiz gitmek lazım... Napsam sizce? Valla braz ayıp oldu belki bunu sormak ama napıyım çok uyuşuk hissediyorum kendimi...
eylemcim kizinin ismini sezin mi koymayi düsünüyosun?gercekten cok güzel bi isim ...begendigim isimler arasinda sezin
kz deniz mart annelerinde herkesin ismini biliyosun bilemdigin yok bende yeni yeni ögrenmeye calsiyorum
evet bende cok zorlaniyorum koca göbegimden egilemiyorum :roflol:
bence temizle cnm bide altdan bakacagi tutarsaşakkıdı
Yok yaaa! Hala bilmediğim bir sürü kişi var..Bazen kenara not etsem diyorum... kaydirigubbakcemile3
Temizleme konusunda verdiğin cevap hiç işime gelmedi ama yapacaz artık; haklısın çünkü... Üffff, nefes nefese kalıcam ama napalım artık.... :1closedeyes:
adacyo ben sana bişey sorsam doktoruna sorabilir misin canım... eğer sen istemiyorsan vajinal muayene yaptıracak bi durum da yoksa bakmaz... ben çatı muayenesi yapabilir misiniz diye sormuştum en son gittiğimde o da şu an için bi anlamı yok demişti...
ay koptum gülmekten ya nefes nefese kalcam demisin :roflol::roflol:
bu çatı kemiğini ben hissedemiyorum canım sen nasıl hissettin...kızlar çatı kemiği acıyan var mı aranızda? dönerken, adım adarken falan. dün gece ağrıdı benim, amanın dedim bu ne.
E yanlış mı diyorum ama öyle olmuyor mu? Göremiyom, eğilemiyom, elim de uzanmıyo... kanter içinde kalıyom vallahi... Acaba çok geçe bırakmadan, sizler buralardayken bir girip çıksam mı banyoya... :uhm:
Hem muhabbete yetişecem derken gereksiz oyalanmam hızlı hızlı hareket eder, gelirim... :uhm:
adacyo çatı muayenesi normal doğum için yapılıyor...benim akıntım var biraz geçen sayfalarda da bu konudan bahsedilmişti, ben de doktora gittiğimde akıntım var dedim oda vajinal muayene etti malesef mantar olmuşum bana nizoral diye bi fitil ve aynı isimli bi krem verdi, ama ben korkuyorum kullanmaya, doktoruna sorabilir misin canım kullanmam bi zarar verir mi bebeğime çünkü ilacın reçetesinde doktor çok gerekli görmedikçe kullanılmamalı diye yazıyor...ya da kullanmazsam mantar devam ederse bebeğe ve doğuma bi zararı olur mu...sorarsan çok sevinirim canım
kızlar sizce napıyım?kafamçokkarıştı
canım eğer sorarsanız çok sevinirim.. çünkü ben doktora bir ay sonra gidecem rahatsız da oluyorum ama bebeğime ilaçlar zarar falan vericek olursa kullanmam dayanırım... sizlerin doktorlarınız ne diyecek bakalım ...canım benimde çok akıntım var bende ya yarın yada yarından sonra gideceğim fitil işini bende soracağım eğer mantar varsa
kızlar çatı kemiği acıyan var mı aranızda? dönerken, adım adarken falan. dün gece ağrıdı benim, amanın dedim bu ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?