Canım sorarım tabii ne demek...adacyo çatı muayenesi normal doğum için yapılıyor...benim akıntım var biraz geçen sayfalarda da bu konudan bahsedilmişti, ben de doktora gittiğimde akıntım var dedim oda vajinal muayene etti malesef mantar olmuşum bana nizoral diye bi fitil ve aynı isimli bi krem verdi, ama ben korkuyorum kullanmaya, doktoruna sorabilir misin canım kullanmam bi zarar verir mi bebeğime çünkü ilacın reçetesinde doktor çok gerekli görmedikçe kullanılmamalı diye yazıyor...ya da kullanmazsam mantar devam ederse bebeğe ve doğuma bi zararı olur mu...sorarsan çok sevinirim canım
kızlar sizce napıyım?kafamçokkarıştı
aboooo sizi yalnız bırakmaya gelmiyor valla döşemişiniz yine sayfaları...
bende bu hafta randevu alayım diyorum en geç haftaya pazartesi..çok özledim kızımı canım yavrum benim....
kızlar size bişey anlatacağım..biz bugün yolda gelirken yürümek için biryerde durduk...2 satte bir yürüdüm ayaklarım şişmesin diye...benim herifte cami avlusunda oturan bir amcaya bişey sormak için gitti yolla ilgili..bende girdim avluya..amca çok yaşlıydı ama görseniz resmen nur akıyordu yüzünden..bende tebessüm ederek bakıyordum adama..eşim gel işareti yaptı,amca beni çağırmış..cebinden bir dua çıkardı.onu verdi...kendisi yazmış ama çok güzel bir dua..neyse sonra cebinden şeker çıkardı 2 tane biri sana biri kızına dedi:1shok:biz tabi şok nerden bildi kız olduğunu diye çok şaşırdık..eşimle baktık birbirimize..amca haramdan kaçmamız gerektiğinden falan uzun uzun bahsetti...sonra eşim elini öptü,normalde öptürmem dedi..nefsimin hoşuna gider bak elini öpüyorlar büyük adamsın der diye öptürmem dedi..ama sizde bişeyler gördüm ben,özellikle kızımızda dedi...hayırlı salih bir evlat olacak o inşallah dedi...biz tabi gözler dolu dolu ayrıldık...ay hala etkisinden kurtulamadım ben.orada durup onu görecekmişiz meğer...
adacyo bana niye cevap vermiyosun yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ilginç olmuş gerçekten ama çok güzel bişey bence böyle birisiyle karşılaşmak... hele el öptürme konusunda söyledikleri müthiş arkadaşım...aboooo sizi yalnız bırakmaya gelmiyor valla döşemişiniz yine sayfaları...
bende bu hafta randevu alayım diyorum en geç haftaya pazartesi..çok özledim kızımı canım yavrum benim....
kızlar size bişey anlatacağım..biz bugün yolda gelirken yürümek için biryerde durduk...2 satte bir yürüdüm ayaklarım şişmesin diye...benim herifte cami avlusunda oturan bir amcaya bişey sormak için gitti yolla ilgili..bende girdim avluya..amca çok yaşlıydı ama görseniz resmen nur akıyordu yüzünden..bende tebessüm ederek bakıyordum adama..eşim gel işareti yaptı,amca beni çağırmış..cebinden bir dua çıkardı.onu verdi...kendisi yazmış ama çok güzel bir dua..neyse sonra cebinden şeker çıkardı 2 tane biri sana biri kızına dedi:1shok:biz tabi şok nerden bildi kız olduğunu diye çok şaşırdık..eşimle baktık birbirimize..amca haramdan kaçmamız gerektiğinden falan uzun uzun bahsetti...sonra eşim elini öptü,normalde öptürmem dedi..nefsimin hoşuna gider bak elini öpüyorlar büyük adamsın der diye öptürmem dedi..ama sizde bişeyler gördüm ben,özellikle kızımızda dedi...hayırlı salih bir evlat olacak o inşallah dedi...biz tabi gözler dolu dolu ayrıldık...ay hala etkisinden kurtulamadım ben.orada durup onu görecekmişiz meğer...
adacyo bana niye cevap vermiyosun yaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Canım süper bir şey bu, çok sevindim adınıza. İnşallah amcanın dediği gibi hayırlı bir evlat olur. Bizimle paylaştığın için teşekkürler.aboooo sizi yalnız bırakmaya gelmiyor valla döşemişiniz yine sayfaları...
ya kızlar banyoda bende temizlenemiyorum doğru dürüst göbeğimden nasıl yapacağım doktora giderken bilmiyorum güzellk merkezine gitmeye de korkuyorum birşey kaparım diye
ay ne güzel olmusta peki adamcagiz nerdn bildi acep kiz olucagini CADIARZU
ayna ayna ayna:içelim::teytey::teytey::teytey:
işte canım bizde ona şaştık yaa..amcanın kalp gözü açıkmıdır nedir...bide ben 2010 kpss için çalışıp bankalarda uzman yardımcılığına girmek istiyordum..2 haftadır falan onun planını yapıyordum kafamda...
amca zaten haram muhabbetine ordan girdi....aman kızım dedi sakın bankayla falan işin olmasın..oralarda çok haram paralar dönüyor,evinize haram girmesin dedi...eşim dedi amca nerden çıkardın bankayı...amcada eşin anladı ona sorarsın sonra..ay resmen beynimden vurulmuşa döndüm diyebilirim..çünkü iyiden iyiye kafaya koymuştum...kpss den yakın puan alıyorum çalışmadan,yabancı dilimde iyi çıkıyor sınavlarda,biraz asılırsam olur diyordum...tabi şimdi vazgeçmiş bulunmaktayım
Heee bak ona göre... Bana yüz vermeden geçersen hemen yakalarım...
Bak bakalım, cicilerimizi beğencen mi tyzesi... Benim kızımın gerçek teyzesinin adı da Damla biliyo musun? hihoyyyt
ÖĞRETMEN HAMİŞLER BİZ YAZILI TARİHİNİ GİRDİKTEN KAÇ GÜN SONRA notları sisteme girmeliyiz_
ya bu 6.aydan sonra nöbet tutmama hangi yönetmelikte yazıyo?
üffffffffffff hiç yazılı okuyasım yok da ...herkese iyi pazarlar...
ayyy kızlar yoruldum valla..bi yorgunluk çayı içiyom şimdi....bugün tatiln son günü yarın iş başı....günün tatil olması nedeniyle geç kalktım bende..biraz evi toparladım bir duşaldım ütüye giriştim..eşimin yarın giyecek hiçbişeyi yoktu..sürekli takım elbise giydiği için bi dünya gömlek ve pantolon beni bekliyordu biraz yattım yoruldum bugün acayip bel ağrısı yaşıyorum kızımda maşallah bazen aşağıya bi iniyo iki büklüm kalıyom valla...bişeyler yedik çayımıda içeyim ütüye devam bitireyimde hafta içine kalmasın daha zor oluyor....sizler yine döktürmüşsünüz hepsini okuyamadım..bir yandanda griple boğuşuyom valla yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayaım şimdilik...
ya normalde kemiği ben de hissetmiyorum ama acıyınca anlıyosun o olduğunu.bu çatı kemiğini ben hissedemiyorum canım sen nasıl hissettin...
olsa kesin farkederdin canım.Valla canım bana olmadı herhalde... Olsaydı farkederdim sanırım... Ayy bi de o var di mi... Allah yardım etsin hepimize vallahi...
15 gün içerisine girmen lazım. nöbet işini bilmiyorum çünkü bu sene toptan raporla geçiyor benim.ÖĞRETMEN HAMİŞLER BİZ YAZILI TARİHİNİ GİRDİKTEN KAÇ GÜN SONRA notları sisteme girmeliyiz_
ya bu 6.aydan sonra nöbet tutmama hangi yönetmelikte yazıyo?
üffffffffffff hiç yazılı okuyasım yok da ...herkese iyi pazarlar...
15 gün içinde girmen gerekiyor bitmedi mi daha sınavlar. ben arefe günü okudum hepsini bitrdim şimdi gircem e-okula notları. bi kızlara bakayım dedim. yönetmeliğe hiç bakmadım nöbetle ilgili çünkü ben 5. ayımdan beri tutmuyorum nöbet .sildiler beni nöbetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?