2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sorarım tabii ne demek...
Kızlar ben yıkanıp geleyim hemen... Aman sakın hepiniz birden kaçıp gitmeyin emi... Size yetişmeyi kendime hedef koydum, geldiğimde sizler olmazsanız ödülümü kaybetmiş olurum... senağlama
Valla çok ağlama krizine girdim ben; kociş de üzülüyo ben ağlaynca... Yıkanırken bolca ağlarım o görmeden; sonra da bitirip gelirim buraya temiz temiz... Ben yarım saate kadar gelirim inşallah. Öptüm sizi, beni bekleyin anacımm, bayyyy!!!

ay ne güzel olmusta peki adamcagiz nerdn bildi acep kiz olucagini CADIARZU

adacyo bana niye cevap vermiyosun yaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

İnternet bağlantım iğrenç canım şu ara... cevapla diyorum saatlerce sayfa gelmiyor. Ondan cevabım geç ulşatı sana kusura bakma. Bak şimdi banyoya giriyom, sakın sana yazmıyom sanma. Ben hızlıyımdır normalde, bekletmem. Banyo çıkışı da hızlı olcam görürsün... :)))

ya kızlar banyoda bende temizlenemiyorum doğru dürüst göbeğimden nasıl yapacağım doktora giderken bilmiyorum güzellk merkezine gitmeye de korkuyorum birşey kaparım diye

ilginç olmuş gerçekten ama çok güzel bişey bence böyle birisiyle karşılaşmak... hele el öptürme konusunda söyledikleri müthiş arkadaşım...

adacyo bana niye cevap vermiyosun yaaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Canım süper bir şey bu, çok sevindim adınıza. İnşallah amcanın dediği gibi hayırlı bir evlat olur. Bizimle paylaştığın için teşekkürler.

ay ne güzel olmusta peki adamcagiz nerdn bildi acep kiz olucagini CADIARZU

işte canım bizde ona şaştık yaa..amcanın kalp gözü açıkmıdır nedir...bide ben 2010 kpss için çalışıp bankalarda uzman yardımcılığına girmek istiyordum..2 haftadır falan onun planını yapıyordum kafamda...
amca zaten haram muhabbetine ordan girdi....aman kızım dedi sakın bankayla falan işin olmasın..oralarda çok haram paralar dönüyor,evinize haram girmesin dedi...eşim dedi amca nerden çıkardın bankayı...amcada dediki eşin anladı ona sorarsın sonra..ay resmen beynimden vurulmuşa döndüm diyebilirim..çünkü iyiden iyiye kafaya koymuştum...kpss den yakın puan alıyorum çalışmadan,yabancı dilimde iyi çıkıyor sınavlarda,biraz asılırsam olur diyordum...tabi şimdi vazgeçmiş bulunmaktayım

Son düzenleme:

aman tanrim sok oldum amcama bak nasilbilmis ya soklardayim ama cok güzel seyler söylemis cnm amcannda dedigi gibi evladin hayirli bi evlat olur ins

Heee bak ona göre... Bana yüz vermeden geçersen hemen yakalarım...
Bak bakalım, cicilerimizi beğencen mi tyzesi... Benim kızımın gerçek teyzesinin adı da Damla biliyo musun? hihoyyyt

cicilere bayıldım canım. gerçek teyzesiyle adaş olduğuma sevindim ne güzel benim yerime o ısırır minik kızının yanaklarınıa.s.

ÖĞRETMEN HAMİŞLER BİZ YAZILI TARİHİNİ GİRDİKTEN KAÇ GÜN SONRA notları sisteme girmeliyiz_
ya bu 6.aydan sonra nöbet tutmama hangi yönetmelikte yazıyo?
üffffffffffff hiç yazılı okuyasım yok da ...herkese iyi pazarlar...

15 gün içinde girmen gerekiyor bitmedi mi daha sınavlar. ben arefe günü okudum hepsini bitrdim şimdi gircem e-okula notları. bi kızlara bakayım dedim. yönetmeliğe hiç bakmadım nöbetle ilgili çünkü ben 5. ayımdan beri tutmuyorum nöbet .sildiler beni nöbetten.

rehavetcim ne güzel şeyler söylemiş amca. insan şaşırıyor.bende çok yaşarım olacak dediğim çoğu şey olur. rüyalarım birebir çıkar ama insan çok etkisinde kalıyor. umarım amcanın dediği gibi hayırlı bir prenses olur.

ayyy kızlar yoruldum valla..bi yorgunluk çayı içiyom şimdi....bugün tatiln son günü yarın iş başı....günün tatil olması nedeniyle geç kalktım bende..biraz evi toparladım bir duşaldım ütüye giriştim..eşimin yarın giyecek hiçbişeyi yoktu..sürekli takım elbise giydiği için bi dünya gömlek ve pantolon beni bekliyordu biraz yattım yoruldum bugün acayip bel ağrısı yaşıyorum kızımda maşallah bazen aşağıya bi iniyo iki büklüm kalıyom valla...bişeyler yedik çayımıda içeyim ütüye devam bitireyimde hafta içine kalmasın daha zor oluyor....sizler yine döktürmüşsünüz hepsini okuyamadım..bir yandanda griple boğuşuyom valla yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayaım şimdilik...

geçmiş olsun canım benim ütüde baya var. hayatta en nefret ettiğim iş pantolon ütülmek ıyyyyy gıcık oluyorum benim eşimde sürekli takım giydiği için bıktım bende bu ütü işinden. kolay gelsin canım

bu çatı kemiğini ben hissedemiyorum canım sen nasıl hissettin...
ya normalde kemiği ben de hissetmiyorum ama acıyınca anlıyosun o olduğunu.

Valla canım bana olmadı herhalde... Olsaydı farkederdim sanırım... Ayy bi de o var di mi... Allah yardım etsin hepimize vallahi...
olsa kesin farkederdin canım.

15 gün içerisine girmen lazım. nöbet işini bilmiyorum çünkü bu sene toptan raporla geçiyor benim.

2.yazılıları 1-2 aralıkt yaptım ama okumadım 2 yazılı var ama okuyamıyacağım sanırım 2 günüm kaldı sanırım. sizin idare iyiymiş.bizimkisi de aslında iyi ama bu zamana kadar bahçe nöbeti tuttum düşün.teşekkürler acayip uykum geldi.hayret ya.bu saatte olur mu hiç.fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…