2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adayadayı canım eğer hani dönerken filan yatakta kasıklarda oluşan ağrı ise ben çok yaşıyorum...birde tek ayak üstünde filan kalınca acayip ağrıyor..bugün biraz egzersiz yapayım dedim rahatlamak için ama yarım bıraktım kasık ağrısından yapamadım bu ağrı oturduğum yerden kalkıncada oluyor..biraz yürüyünce açılıyo rahatlıyo...dr.lar hep normal diyorlar inşallah öyledir...

cnm gecmis olsun
ütünde baya varmis gercekten allah yardimcin olsun
ben hic sevmm su ütü isini

selam kızlar, nasılsınız bakalım, yahu bende de acayip ağrılar başladı. bugun de baya bi yürüdük. neyse dinlenme vakti:)

ya adaşım nasıl gidiyo? sen bayramın 2. günü tepe homa e gittin mi?
eşimle gezerken bi baktım sana benzeyen göbüşü şişik bi kız alla alla dedim.. eşim de git konuş dedi.. ama konuşsam sanırım baygınlık geçirirdim çok fena wc sorunum vardı:)))))

damlacım nasılsın? ya öğrencilerine ii davran olur mu:)))) ya da boşver bizim zamanımızda hiç de kolay değildi takdr teşekkür almak şimdi maşallah hepsinde bir belge:)))

bu arada tebessüm girmiyo sanırım yarın türkiyeye gelcekti. neyse gelince görüşürüz belki...

hamişler ben ütü işini tamamen kocişe yıktım.yemeği ben yapıyorum benim pek ütülük bişeyim de olmuyo napıyım o da yapıversin.tabi o da toplu ütü yapmadığı için ütüler birikti.bugün maşallah saatlerce ütü yaptı.ütüden rahatsız olmamak için de evde bir dolaba koydum adam sabah birer parça ütüleyip giyodu bugün tak etti.ütüledi.allah razı olsun

ayshince kasık ağrısı değil canım,resmen kemik ağrısı nasıl anlatsam işaretle gösterdiğim yer acıyor
[/IMG]

Son düzenleme:

ne olsun adaşım ya ağır aksak idare ediyoz şimdilik...Allah elden ayaktan düşürmesin zor valla...yok canım biz o günü kurban işiyle uğraştık ancak...cuma günü çıktım alışverişe ama o zamanda unkapanına gittim...yatakla araba işini hallettim..dünde imç den bordür aldık odayı bi boyayalım bordürümüzüde yapıştırıcaz inşallah...biraz sıkı tutmamız gerekecek çünkü ay sonu gibi mobilyamız gelecek....oda hazır olsun bitsin..kafamçokkarıştı iş çok bende daha çıkıp bi hafta sonu alışveriş yapıcam bebişe ve kendime...Allah yardımcımız olsun....

hımm, canım kolay gelsin:)baya yoğunlaşmışsın. ben de ablamı annemi bekliyorum eşim pek yanaşmıyo bi bayramın 4. günü maskoya gittik. yatak beğendik ama annemleri bekliyoruz işte. bir de erken yerleştirmek gerekiyo kokusu falan gitsin mobilyanın diye. hayırlı olsun canım, güzel gezsin uyusun içinde inşallah bebişin. bizde de bi araba kararı kaldı. fiyaltları genel itibariyle nasıl? chiccoda var bi beğendiğimiz ama bakalım.

Kızlarrrr ben geldim, tertemiz oldum... banyodan çıktım, kociş de çay demlemiş sağolsun, şimdi sıcak sıcak içiyom söylemesi ayıp. Siz neler yaptınız ben yokken?

ayshince kasık ağrısı değil canım,resmen kemik ağrısı nasıl anlatsam işaretle gösterdiğim yer acıyor
[/IMG]

geçmiş olsun .... yinede kaslardan filan kaynaklanıyo olabilir....hani hep diyorlar ya kaslar gevşiyo vucut kendini doğuma hazırlıyor diye....benimki biraz daha kasıklara doğru ama benimde kemiklerde ağrı oluyor.....atlatıcaz hepsini inşallah....

Kızlarrrr ben geldim, tertemiz oldum... banyodan çıktım, kociş de çay demlemiş sağolsun, şimdi sıcak sıcak içiyom söylemesi ayıp. Siz neler yaptınız ben yokken?
ohhhh sıhhatler olsun, öbür işini de hallettin mi? afiyet olsun, banyodan sonra çay da iyi gider ha. bizde değişen bişey yok aynen devam.

inşallah canım, acaba diyorum bebek baskı mı yapıyor, hızlı büyümeye başladılar ya. dr.a gidince soracağım ama daha 15 gün var.

canım bende pierre cardın almak için gittim ama oraya gidip çeşitleri görünce vazgeçtim...sanki daha ağırdı beğendiğim model..şimdi baston tarzı bi araba aldım..yeni doğandan itibaren 4-5 yaşına kadar kullanabilir dediler...maclaren aldım..aslında ladığım model travel sistemdi yani pustiyle beraberdi ama ben tek arabayı aldım..biraz pahalıya geldi ama ..çoğu arkadaştanda şeyi duydum belli bir aya geldikten sonra normal araba ağır geliyo hem çocukta sığmıyor tekrar bastona dönüyoz dediler..yani iki defa masraf olmaktansa bir kere yapayım dedim o masrafı...bende o yüzden ilk aydan itibaren kullanabileceğim bir araba aldım...

evet canım baston tipler daha kullanışlı imiş. kuzenim de büyük bi araba almıştı. çok ağır gelmiş ve kullanışı zormuş. o da 5 aydan sonra baston tipine döndü. benim ev zaten küçük. en iyisni yapmışsın güle güle kullanmak nasip olsun...
bakalım hafta sonu araba işini de halledebilirsek sevinirim....

adacyo sıhatler olsun. bu sorun sanırım doğuma yaklaştıkça daha çok sıkacak canımızı.

denizzzzzzzz sen hala burdamisin kiz hani banyoya giriyodun
üseniyosun dimi

Yok canım yıkandım geldim bile...

ohhh ne güzel temizlendin geldin...benimde gözlerim yollarda kaldi ne zamn gelcn diye

Canım ben de sizi özledim koştum geldim...

teşekkür ederim, evet diğer işi de hallettim ama topoğrafya haritası gibi oldu.... kafamçokkarıştı:roflol:

selam ben geldim hiç balık tutamadım ama dert etmedim balık ekmek yedimhihoyyyt hava çok güzeldi ! eve geldim bulaşık yarın ofise götüreceğim yemek derken meyve tabağımı hazırlayıp oturdum pc karşısına şimdi geçmişi okuycam mucuks

teşekkürler... Evet yaa, ben hayatımda bu iş için başkasına gitmiş biri değilim...Nasıl olacak bilmiyorum yaaaa!!! Normal doğum da istiyorum üstelik... Ayy zor valla.. Hatta bana şu anda biri manikür yapsa nasıl hoşuma gider.. Uzadı tırnaklarım valla dermanım yok maniküre... :sm_confused:

Son düzenleme:
slm kızlar biz geldik sayfalar dolmuş henuz okuyamadım.uzun zaman dır giremedim bende ...virüs bulaşmış leptopa hala gitmedi ama siteye girebildim.
kızlar dun gece ben nobetciydım dışım çok ağrıdı hiç uyuyamadım jnm kocam da uyumadı onu çok seviyorum değerini iiice anladım jnm benim onu çok seviyorum 2 den sabah ezanına kadar hast ye gittik dr gittik ağrı kesici verdiler hap tabi eee ben hap içemiyorum midem butun içimi dışarı attı çok afedersiniz bu sefer hem dışım hem midem başladı.oldum oldum dırıldım yani bebiş gayet iii ama anası azraıle teslim dedi artık.sonra minolsatın şurubunu verdi.içtim geçti .sızlıyo ama şurubu içince geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…