ayyy kızlar yoruldum valla..bi yorgunluk çayı içiyom şimdi....bugün tatiln son günü yarın iş başı....günün tatil olması nedeniyle geç kalktım bende..biraz evi toparladım bir duşaldım ütüye giriştim..eşimin yarın giyecek hiçbişeyi yoktu..sürekli takım elbise giydiği için bi dünya gömlek ve pantolon beni bekliyordu biraz yattım yoruldum bugün acayip bel ağrısı yaşıyorum kızımda maşallah bazen aşağıya bi iniyo iki büklüm kalıyom valla...bişeyler yedik çayımıda içeyim ütüye devam bitireyimde hafta içine kalmasın daha zor oluyor....sizler yine döktürmüşsünüz hepsini okuyamadım..bir yandanda griple boğuşuyom valla yıkılmadım ayaktayım dertlerimle başbaşayaım şimdilik...
selam kızlar, nasılsınız bakalım, yahu bende de acayip ağrılar başladı. bugun de baya bi yürüdük. neyse dinlenme vakti:)
ya adaşım nasıl gidiyo? sen bayramın 2. günü tepe homa e gittin mi?
eşimle gezerken bi baktım sana benzeyen göbüşü şişik bi kızalla alla dedim.. eşim de git konuş dedi.. ama konuşsam sanırım baygınlık geçirirdim çok fena wc sorunum vardı:)))))
..
ayshince kasık ağrısı değil canım,resmen kemik ağrısı nasıl anlatsam işaretle gösterdiğim yer acıyor
[/IMG]
Kızlarrrr ben geldim, tertemiz oldum... banyodan çıktım, kociş de çay demlemiş sağolsun, şimdi sıcak sıcak içiyom söylemesi ayıp. Siz neler yaptınız ben yokken?
ohhhh sıhhatler olsun, öbür işini de hallettin mi? afiyet olsun, banyodan sonra çay da iyi gider ha. bizde değişen bişey yok aynen devam.Kızlarrrr ben geldim, tertemiz oldum... banyodan çıktım, kociş de çay demlemiş sağolsun, şimdi sıcak sıcak içiyom söylemesi ayıp. Siz neler yaptınız ben yokken?
geçmiş olsun .... yinede kaslardan filan kaynaklanıyo olabilir....hani hep diyorlar ya kaslar gevşiyo vucut kendini doğuma hazırlıyor diye....benimki biraz daha kasıklara doğru ama benimde kemiklerde ağrı oluyor.....atlatıcaz hepsini inşallah....
hımm, canım kolay gelsin:)baya yoğunlaşmışsın. ben de ablamı annemi bekliyorum eşim pek yanaşmıyo bi bayramın 4. günü maskoya gittik. yatak beğendik ama annemleri bekliyoruz işte. bir de erken yerleştirmek gerekiyo kokusu falan gitsin mobilyanın diye. hayırlı olsun canım, güzel gezsin uyusun içinde inşallah bebişin. bizde de bi araba kararı kaldı. fiyaltları genel itibariyle nasıl? chiccoda var bi beğendiğimiz ama bakalım.
denizzzzzzzz sen hala burdamisin kiz hani banyoya giriyodun
üseniyosun dimi
ohhh ne güzel temizlendin geldin...benimde gözlerim yollarda kaldi ne zamn gelcn diye
ohhhh sıhhatler olsun, öbür işini de hallettin mi? afiyet olsun, banyodan sonra çay da iyi gider ha. bizde değişen bişey yok aynen devam.
inşallah canım, acaba diyorum bebek baskı mı yapıyor, hızlı büyümeye başladılar ya. dr.a gidince soracağım ama daha 15 gün var.
evet canım baston tipler daha kullanışlı imiş. kuzenim de büyük bi araba almıştı. çok ağır gelmiş ve kullanışı zormuş. o da 5 aydan sonra baston tipine döndü. benim ev zaten küçük. en iyisni yapmışsın güle güle kullanmak nasip olsun...
bakalım hafta sonu araba işini de halledebilirsek sevinirim....
adacyo sıhatler olsun. bu sorun sanırım doğuma yaklaştıkça daha çok sıkacak canımızı.
teşekkür ederim, evet diğer işi de hallettim ama topoğrafya haritası gibi oldu.... kafamçokkarıştı:roflol:[/QUOTE
o konuda ben de dertliyim kendi evimdeyken gittiğim bir yer vardı hem temiz hem de hiç canımı acıtmadan yapıyordu, şimdi ne yapacağım bilmiyorum, jilet olayından nefret ediyorum ama el mahkum bundan sonrası öyle olacak. eşimden yardım isteyeceğim artık çok zorlanırsam ne yapayım.
aslı hoşgeldin, balık tutmayı ben de çok severim ne güzel dinlenmişsindir sen şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?