msjından sonrasını daha okumadım belki cevap verilmiştir arkadaşım ama 15 gün sonra giriliyo en son...ÖĞRETMEN HAMİŞLER BİZ YAZILI TARİHİNİ GİRDİKTEN KAÇ GÜN SONRA notları sisteme girmeliyiz_
ya bu 6.aydan sonra nöbet tutmama hangi yönetmelikte yazıyo?
üffffffffffff hiç yazılı okuyasım yok da ...herkese iyi pazarlar...
slm kızlar biz geldik sayfalar dolmuş henuz okuyamadım.uzun zaman dır giremedim bende ...virüs bulaşmış leptopa hala gitmedi ama siteye girebildim.
kızlar dun gece ben nobetciydım dışım çok ağrıdı hiç uyuyamadım jnm kocam da uyumadı onu çok seviyorum değerini iiice anladım jnm benim onu çok seviyorum 2 den sabah ezanına kadar hast ye gittik dr gittik ağrı kesici verdiler hap tabi eee ben hap içemiyorum midem butun içimi dışarı attı çok afedersiniz bu sefer hem dışım hem midem başladı.oldum oldum dırıldım yani bebiş gayet iii ama anası azraıle teslim dedi artık.sonra minolsatın şurubunu verdi.içtim geçti .sızlıyo ama şurubu içince geçiyor.
benim gibi birini buldum aslı benim de çok ağrıyor çatı kemiklerim özellikle akşamları, ben yattığımdan mı acaba diyodum ama o zamn senin ağrımaması gerekirdi di mi ama? ben hep yatıyom senin maşallahın var hep bi yerlere gidip geliyosun, sana da geçmiş olsun, ne diyecek bakalım dr.un bana da haber verirsin di mi?
selam kızlar.. biraz geçmişi okuyayım. bu arada iğne vuruldum akşam nedense karnım ağrıyor birazbenneyaptımki
adacyo çatı muayenesi normal doğum için yapılıyor...benim akıntım var biraz geçen sayfalarda da bu konudan bahsedilmişti, ben de doktora gittiğimde akıntım var dedim oda vajinal muayene etti malesef mantar olmuşum bana nizoral diye bi fitil ve aynı isimli bi krem verdi, ama ben korkuyorum kullanmaya, doktoruna sorabilir misin canım kullanmam bi zarar verir mi bebeğime çünkü ilacın reçetesinde doktor çok gerekli görmedikçe kullanılmamalı diye yazıyor...ya da kullanmazsam mantar devam ederse bebeğe ve doğuma bi zararı olur mu...sorarsan çok sevinirim canım
kızlar sizce napıyım?kafamçokkarıştı
gunaydinnn,
1de uyanmayali cook uzun zaman olmustur herhalde,nasıl uyumusuz bir de cam acık, bu nasıl kış ya hiç de üsümedik.
dun kocacim hadi gel yanima diye dirdir yapinca veda edemeden kapamak zorunda kaldim cok pardon
fencid ve lazanyayi alkislamak istiyorum bu durumda, arı mayalar sizi
adacyocum mevlut kıyafetini gordukten sonra 2.cocuk icin de tarih dusunmeye basladim, ya prenses anneleri, ne guzel seyler yapıyorlar sizinkiler icin oyle
bu arada oglumun cicilerine de bakan, onlari begenen ve de yorum yapan herkese de cok tesekkur ederim insan bir hos hissediyor.
little_suzy
canım ya bebişinin kıyafetlerine bayıldım.hatta yorumda ekledim.o gömlekli bady i nerden aldın yaw?bende almak istiyorum daaaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?