2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

denizcim sıhhatler olsun. ohh misler gibi oldun.
zakkumcum iyi davranıyorum merak etme sen. şimdiki zamankilerin işleri daha zor canım ya artık hepsi alamıyor takdir teşekkür geçen seneden beri işler karıştı artık.
hadi öptüm sizi ütü yapayım biraz kendinize iyi bakın bye

hami$ler yarın muayenemizvar çatı kemiklerim çok ağrrıyor doktorumuz vajinal muayene yaparsa diye ben de hazırlıklı olayım birazdan gelirim kızımın cicilerine de foto çekeceğim kablo ofiste yarın yüklerim artık

benim gibi birini buldum aslı benim de çok ağrıyor çatı kemiklerim özellikle akşamları, ben yattığımdan mı acaba diyodum ama o zamn senin ağrımaması gerekirdi di mi ama? ben hep yatıyom senin maşallahın var hep bi yerlere gidip geliyosun, sana da geçmiş olsun, ne diyecek bakalım dr.un bana da haber verirsin di mi?

sehnaz52
afiyet olsun

fencidmlrms kendini fazla yorma oturarak yapmaya çalış utuyu

adayadayı
cım çok sağol jnm inş ama geçiçek gibi diil neyseki ağrı kesicim var .. :)

Lazanya
cım resimleri bekleriz biz anacım unutma ama yarın bizede kont sonucunu söyle emi jnm ...

benim bebişim çok tekme atıyor kızlar dışarı çıkacak kadar sankii...şımarık şeyyyy:)yicem onu

İncir: Bağırsakları çalıştırır, enerji verir. Cinsel güce yardımcıdır.

Elma: Böbreklerin temizlenmesine, sindirim rahatsızlıklarının kontrol
edilmesine yardım eder.

Kayısı: Kan yapıcıdır. Güzel bir cilt ve saça olumlu etkisi vardır.
Kanserin önlenmesinde yardım eden iyi bir karotenoid kaynağıdır.

Muz: Kalbe ve kas sistemine yararlıdır. Yorgunluğa ve ishale birebirdir.

Vişne: Mineral ve vitamin deposudur. Koyu renkli vişneler, açık renklilere
oranla daha fazla mineral içerir.

Greyfurt: Sindirimi uyarır. Diş etlerinin kanamasını azaltır, soğuk
algınlığına iyi gelir. Lifleriyle yenirse, kolesterolü düşürür.

Portakal: Soğuk algınlığı, grip, incinme, kalp hastalığı ve felçten
korunmaya yardım eder.

Mandalina: Enfeksiyonlarla savaşmayı kolaylaştırır.

Üzüm: Böbreklerin çalışmasını uyarıp kalp atışını düzenler. Karaciğeri
temizler. Siyah üzüm kabukları ve çekirdekleriyle yenirse hücre
yenileyicidir.

Kavun: Endişe ve uykusuzluğa iyi gelir. Bağırsak ve cilt kanserine karşı
Amerikan Kanser Topluluğu'nca tavsiye edilmiştir.

Karpuz: Kabuğundaki çinko iktidarsizlığa iyi gelir. Böbreği temizler.

Kiraz: Kolesterolü düşürür, özellikle sapları idrar söktürücüdür.

Armut: Kalp - damar sağlığı, alçak kan basıncı ve fiziksel performansa iyi
gelen vitaminleri barındırır.

Çilek: Sigara dumanının etkilerini azaltır. Sigara içilen bir odadayken
gün boyunca ağıza iki çilek atılması önerilir.

Sivribiber: Şiskinliği azaltmada faydalıdır. Saçlara, tırnaklara ve cilde
çok iyi gelir.

Brokoli: Mide ve yemek borusu kanseri tehlikesini azaltir.

Lahana: Yaşlanmayı önleyici mineral olarak kabul edilen selenyum sağlıklı
bir cilt verir, erkeğin cinsel gücünü artırır.

Havuç: Enerji verir. Karaciğerin safra salgılamasına ve kolesterolü
dengelemesine yardım eder.

Salatalık: Kasları gençleştirir. Deri hücrelerine elastikiyet verir.

Sarmısak: Tansiyonu düşürür, kan pıhtılaşmasını azaltır. Bazı mide
kanserlerini önlediği ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği kanıtlanmıştır.

Ispanak: Karaciğeri, lenf bezlerini ve kan dolaşımını uyarır.

alıntıdır.

msjından sonrasını daha okumadım belki cevap verilmiştir arkadaşım ama 15 gün sonra giriliyo en son...

Canım çok geçmiş olsun... Diş ağrısı da hiç bişeye benzemez. En kısa sürede şifa bulursun inşallah...

Kızlar ben birazdan bir süreliğine çıkıcam ama gece tekrar gelicem... Gececilere duyurulur.... Alt komşuma gitmem gerekiyor da... Fazla kalmamaya çalışırım... Ama biraz daha burdayım şimdi...

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize be yiğenciklerime iii bakın hepinizi öpuyorum bys...

canım sanki çatı kemiklerimin biryanından biri diğer yanından biri çekşştiriyomuş gibi ama herzaman olmuyo birgün ya da iki gün sürüyor sonra geçiyor annemin söylediğinie göre çatısı dar olan kadınlarda olurmuş doğuma hazırlanıyormuş iskelet sistemi yarın ben soracağım sana da bildiririm zaten rh uyumsuzluğunu da tekrar hatırlaytmam lazım hatta belki serviks ölçümü bile yaptırırm hazır hale geldim:jeyyar:

Kızlar ben de komşuya kadar gidip geliyom şimdi... Gececilerle görüşürüz, bu gece tekrar göremeyeceklerimi öpüyorum.

selam kızlar.. biraz geçmişi okuyayım. bu arada iğne vuruldum akşam nedense karnım ağrıyor biraz benneyaptımki

rebeca ben de son gittiğimde doktor biraz akıntın var dedi ve bir ilaç verdi adını hatırlamıyorum şimdi.fitil gibi vajinadan dedi. Ben kullanmadım valla. Ama bana mantar falan demedi..

canım ya senin bu tatlı bebiş için aldıklarına bayıldım.o gömlekli badynin altına yorumumu da ekledim ama nerden aldın sen onu yaw?bende istiyorum daaaaa.

little_suzy
canım ya bebişinin kıyafetlerine bayıldım.hatta yorumda ekledim.o gömlekli bady i nerden aldın yaw?bende almak istiyorum daaaaaaaa.

little_suzy
canım ya bebişinin kıyafetlerine bayıldım.hatta yorumda ekledim.o gömlekli bady i nerden aldın yaw?bende almak istiyorum daaaaaaaa.

canım suzy online değil:jeyyar: ama hakikatten çok sewimli o gömlek body

MELEK ve REBECA özellikle gebeliğin 6. ayından sonra bebeğin tüm organları tamamlandığı için doktorlar gerektiğinde röntgen bile çekilmesine müsade ediyoelar hatta saç boyatanlar var ha sen hangisini yaparsın desen saçıımı boyatmam ama vajina ve çevresindeki bir enfeksiyon bebeğe kullanacağım ilaçtan daha fazla zarar vereblir diye düşünüp ilacı kullanırdım neticede doktorlar bebeğe zararını tahlil edebiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…