2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne iğnesi canım şu bebişin ciğerleri için olan mı????

yok canım henüz ona başlamadık. Proluton depot diye bir iğne. erken doğum riski olanlara veriliyormuş. İkincisini vuruldum bakalım. Sol kalçama vuruldum kayınvalidem vurdu bu sefer acıttı valla.Bi de devamlı sola yatıyoruz ya iyice acıyor

Aslıcığım haklısın ama Salı günü farklı bir doktora gidip ona bu konuyu da soracam. Sonuçts bu ilacı veren doktor bana bebe aspirinini de vermişti ve bebe aspiri 3.trimester dan sonra bebeğin kalp damarlarının kapanmasını engellediği için kullanılmamalıymış.

Kızlar belim çok ağrıyor notebookda kucağımda olduğu için dinlenemiyorum. Ben şimdilik çıkıyorum tekrar gelmezsem hepinize iyi geceler şimdiden.mucksss

aslıcım teşekkür ederim, içimi rahatlattın. benim yaşadığım ağrı da tam senin tarif ettiğin gibi. inşallah sebebi de odur. gerçi ben kendi adıma söyleyeyim normal doğum olmayacak da, sen ne düşünüyorsun bilmiyorum.

öyle tabi ama ben ameliyattan korkuyorum narkoz almaktan ürküyorum spinal olsam onda da panik olurum nromale de pek yemiyo bir şekilde doğuracaz da bakalım nasıl????:CüvCüv:

slm kizlar, bugun herkez utu yapmis:) bende yeni bitirdim utulerimi, gecmisiokudum anca bitirdim

aslicim o agrilar annenin dedigi gibi, cati kemiklerinin doguma hazirlanmasindan dolayi oluyor, iskelet yapin degisiyor, benim oglumda olmustu bu sefer yok o agri kalca kemiklerim acildi demekki acilacagi kadarkaydirigubbakcemile3

nazan hoşgeldin, eline sağlık ütüyü de bitirmişsin. ben de korkuyordum ne ağrısı diye ama tecrübeli bir anneden duyunca içim daha rahatladı.

nazan hoşgeldin, eline sağlık ütüyü de bitirmişsin. ben de korkuyordum ne ağrısı diye ama tecrübeli bir anneden duyunca içim daha rahatladı.

h.buldum canim, korkulacak birsey yok, ben azmi masaj yaptiriyordum kalcalarima:roflol:, kizlar bayagi hamarat bu arada bebeklerin esyalarini felan yikamaya baslamislar, yavas yavas baslamak lazim aslinda ama bel agrilari izin vermiyoki

benim de hazır çantam ama sadece bebeğinki, ben yıkama ve ütü işlerini yapamayacağım için görümcem tatil bitmeden yıkadı ütüledi. sen ebenin istediklerini tamamladın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…