benim de hazır çantam ama sadece bebeğinki, ben yıkama ve ütü işlerini yapamayacağım için görümcem tatil bitmeden yıkadı ütüledi. sen ebenin istediklerini tamamladın mı?
oh maşallah herşey hazır neredeyse, bizim mobilya oda doğum sonrasına kalacak. eve o zaman dönebileceğiz, ben evimi çok özledim kızlar senağlama
sen benim hastanede yattığımı falan biliyorsun değil mi? kayınvalidemlerde kalıyoruz artık kontrollore ege ün. de devam edeceğiz, sürekli yatıyorum. burdan yarım saat ün. has. o yüzden doğuma kadar kayınvalidemlerdeyiz.
yanii izmirdemisin eylemcim.neresinde geleyim göreyim seni ziyaret edeyim.bilmiyorum bir ara sürekli giremedim geçmişide okuyamadım canım.kusura bakma.
canım izmir merkezde değil torbalı'da oturuyorlar, keşke gelebilsen ama merkez değil işte. kusur mu olur hiç sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki kaçırabiliyoruz bazı şeyleri. Sezin hanım korkuttu bizi teyzesi, erken geliverecek diye. suyuda azalmış, üstüne bi de sancı da başlayınca 5dk.da bir nazillideki dr.um ege'ye gönderdi hemen. ne olur ne olmaz diye. çok şükür sancı falan kalmadı ama yatıyorum artık.
enelcim kociş geldi yatalım artık diyor,Allah rahatlık versin iyi geceler.ben de izledim o belgeseli çok güzeldi gerçekten. iyi dileklerin için sağol canım.
selam kızlar ben geldim.deli oldum.net koptu modem mi nedir.eşimi bekledim yapması için.sonra geçmişi okudum şimdi burdayım.
denizcim neden beğenmedin senin kadar ayrıntılı göremedim ben.yani naylonumsu falan demişsin.ondan dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?