2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben oglumu soyledikleri tarihten 2 hafta oncesi dogum yapmistim, ne yatagi hazirdi, ne cantasi, gece sancim tutmustu 12 de ebe geldi eve bakti sabaha geliyor bebek demisti, ben o sancilarla yatagini yaptim cantami hazirladim, makinaya camasir atip asmistim, ortaligi, mutfagi felan toparlamistim, eve geldigimde temiz olsun diye, yani hazirliksiz yakalanmistim, ilk hamislik olunca verdikleri tarihte olacak sandim ne bileyim bebisin saginin sounun belli olmayacagini, yani kizlar zaman var demeyin yapin hazirliklarinizi, dursun bunlarin ne zaman gelecegi belli olmuyor

selam kızlar ben geldim.deli oldum.net koptu modem mi nedir.eşimi bekledim yapması için.sonra geçmişi okudum şimdi burdayım.
denizcim neden beğenmedin senin kadar ayrıntılı göremedim ben.yani naylonumsu falan demişsin.ondan dedim.

benim de hazır çantam ama sadece bebeğinki, ben yıkama ve ütü işlerini yapamayacağım için görümcem tatil bitmeden yıkadı ütüledi. sen ebenin istediklerini tamamladın mı?

canim cogunu almistim zaten, birkac eksigi var bir kere ciksam carsiya tamamlarim hepsini, ama odasi hazir degil daha, benim oglumun bebek odasi mobilyalari duruyordu hala, boyle kremle sari arasi bir renk, ama sapa saglam yesyeni duruyor, bende yeni almak istemedim , esime boyattim krem rengine, birkac teferruatini degistirdim , yeni almisim gibi oldu, odasini boyayacaktim vazgectim, odanin boyasida yeni hic kullanmadigimiz bir oda, delinip takilcaklar felan var duvara onlari bir yaptirsam temizleyip, kiyafetlerini felan yikamaya basliycam , 32. haftadan sonra hersey hazir olmali, bebis gelebiliyor cunku

oh maşallah herşey hazır neredeyse, bizim mobilya oda doğum sonrasına kalacak. eve o zaman dönebileceğiz, ben evimi çok özledim kızlar senağlama

iyi geceler canlarim bende yatayim artik, sabah oglum icin erken kalkiyorum, bebis dogunca ne yapicam bakalim sabaha kadar bebise kalk, sabah buyugune kalk bana uyumak haram olacak anlasilan, simdiden uykumu alayim bari:))

sen benim hastanede yattığımı falan biliyorsun değil mi? kayınvalidemlerde kalıyoruz artık kontrollore ege ün. de devam edeceğiz, sürekli yatıyorum. burdan yarım saat ün. has. o yüzden doğuma kadar kayınvalidemlerdeyiz.

yanii izmirdemisin eylemcim.neresinde geleyim göreyim seni ziyaret edeyim.bilmiyorum bir ara sürekli giremedim geçmişide okuyamadım canım.kusura bakma.

yanii izmirdemisin eylemcim.neresinde geleyim göreyim seni ziyaret edeyim.bilmiyorum bir ara sürekli giremedim geçmişide okuyamadım canım.kusura bakma.

canım izmir merkezde değil torbalı'da oturuyorlar, keşke gelebilsen ama merkez değil işte. kusur mu olur hiç sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki kaçırabiliyoruz bazı şeyleri. Sezin hanım korkuttu bizi teyzesi, erken geliverecek diye. suyuda azalmış, üstüne bi de sancı da başlayınca 5dk.da bir nazillideki dr.um ege'ye gönderdi hemen. ne olur ne olmaz diye. çok şükür sancı falan kalmadı ama yatıyorum artık.

canım benim çok geçmiş olsun.şimdi iyi olmanız güzel.inşallah en hayırlı zaman ne zamansa o gün doğar inşallah.sağlığı yerinde olsunda gerisini senin desteğinle toparlar annesi.sezin kızımız için orda olmanız daha iyi.bugün bir belgeselde penguenleri izledim.sadece bir tane yavru yapabiliryor.ve 3 ay anne babaları yere buza deydirmeden ayakları üzerinde yavrularını yaşama hazırlıyorlar.ne kadar yorucu ve zahmetli.anne baba olmak bu kadar kutsal bence.çekilen çilede güzel.rabbim herkese nasip etsin.herşey yavrularımızın iyiliği için.

enelcim kociş geldi yatalım artık diyor,Allah rahatlık versin iyi geceler.ben de izledim o belgeseli çok güzeldi gerçekten. iyi dileklerin için sağol canım.

Enelcim, alt değiştirme şeysinin muşambası yok ya çabuk kirlenir dedim, naylonumsu demedim.. Bir de o anakucağını taşımak zor, yumuşak kumaş, artık oto koltuğu, sepet gibi olanlar var... Hani kötü değil ama ucuz diye de atlanacak bir set değil gibi geldi bana.... Sen bilirsn tabii.

Tam ben geldim, herkes gitti yaw.... (( Ben de biraz bekleyim bari... Belki uykusu kaçıp, bi gelen olur...

Yat sen, yat... Benim pek yatasım yok... Zaten gelen giden olmazsa ben de yatacam çaresiz...
İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…