2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de yatıyom, madem gelen giden yok... Sabah doktordan önce, erken kalkabilirsem girerim yeniden... Değilse doktor dönüşü artık...

Günaydııınnnn!!! Ben de doktora gideceğim için erkenden kalktım. Eski testlerimi bir araya getirdim... Malum yeni bir doktora başlıyorum bugün... Bütün hikayemi ve test sonuçlarımı öğrenmek ister herhalde... Ayy valla çok heyecanlıyım, sanki kızım da beni görmek için sabırsızlanıyor gibi geliyor... hihoyyythihoyyyt

ADACYO cum güzel haperlerle gelirsin inş. bizde güzel haberlerinizi almak için sabırsızlanıyoruz.

günaydın kızlar!!!çok şükür tatil bitti işe başladım oh be!!!

Günaydın canım, sahiden böyle mi dşünüyorsun? Dedim ki başımıza taş yağacak... :roflol:Hamile bir kadın, 9 günlük tatil ertesi, pazartesi sabahın köründe işe başladığı için şükrediyor!!!! kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım ben sıradışı bir hiperaktif olduğum için evde oturmak bana göre değil her koşulda sıkılırım zaten tatilde bile ofisime 2 kez uğrayıp bu hafta içişn yapılacak işleri planladım:))))

günaydın herkese,
işbaşı yapanlarra Allah kolaylık versin,
deniz dr. dan iyi haberlerle gel, çabuk gel. dün gidiyom gelcem dedim geç saate kadar kadar gelmedin. hani muhtarların camında yazarya "cumaya gttim gelcem " v.s. sana da onlardan yazalım.

Kızlar yaa doktora soracaklarımı liste yapmaya çalışıyorum, gidince unutmamak için ama yazarken unuttum bile...kafamçokkarıştı Aklımda olanları ben yazayım, siz de son günlerde konuşulanlardan aklınızda kalanları ekler misiniz?
-Rahim ağzı boy ölçümü yaptrmak için sorcam,
-Soran arkadaşlar için Nizoral krem ve fitil kullanımı sakıncalı mı ve çatı ölçümü gerekli mi soracam,
-tetanoz aşımın 2. dozunu vurulacam...

Bebişimin genel sağlık durumu, boyu, kilosu, suyu dışında sormam gereken, son dönem diğer kızların yaşadığı sorunlardan öğrenmem gereken başka bişi geliyor mu aklınıza? Nolur hemen yardım edin bana. Birazdan hazırlanıp çıkmak zorundayım...

Son düzenleyen: Moderatör:

Çabuk glcem gibi görünüyor... Sebebi de dün gece geç gelmemde saklı... Anlatayım.. Alt komşum çağırdı, genç öğrenci bir kız... Eşimle gittik, Ankara'dan abisi gelmiş, bu sabah da Ukrayna'ya gidecekmiş abisi... Bir hafta da yokmuş... O yokken arabasını siz alın, hamilesin, doktora falan gider gezersiniz diye bize deposu full bir Volvo bıraktılar. Allah raz olsun. Sonra çay muhabbet falan derken hemen kalkamadık... İşte böle canımcım. Ama bana da Cuma'ya gittim dönücem kartı hazırlasak fena olmayacak... :roflol::roflol:

canım suda azalma olursa artabilir mi onu da sorar mısın? onun dışında son zamanlarda en çok konuştuğumuz rahim ağzı uzunluğu ve su azalması sorunları. panik olma sakin ol, kaçta senin randevun?

ADACYO
jnm ben hiç o sorunlarla karşılaşmadım henuz hatta tatanoz aş vs.. hiç bir aşı vurulmadım.acaba vurulmamamın bi sakıncası olur mu?

Allah razı olsun komşundan, bu devirde böyle komşu dostlar başına. geç kalma mazeretin de böylece kabul edildi.

canım suda azalma olursa artabilir mi onu da sorar mısın? onun dışında son zamanlarda en çok konuştuğumuz rahim ağzı uzunluğu ve su azalması sorunları. panik olma sakin ol, kaçta senin randevun?

Tabii ki sorarım canım... Randevum 10.30 da ben şimdi çıkıyorum. Tekrar görüşene kadar hoşçakalın..

ADACYO
jnm ben hiç o sorunlarla karşılaşmadım henuz hatta tatanoz aş vs.. hiç bir aşı vurulmadım.acaba vurulmamamın bi sakıncası olur mu?

Bana tetanoz aşısının bebeiş doğduğunda göbek bağı kesildiğinde mikrop kapmaması için olduğu söylendi. Bebişe aşı vurulması işe yaramıyormuş.. Bize vurulan aşıyla korunduğunu öğrenince el mahkum yaptırdım... Ben tasiye ederim bu açıdan vurulmanı...

günaydın kızlar, güzel haberlerle dön adacım, valla ben yarın idicem, elevitim bitti onu yazdırcam, ayak bacak şişmesini sorcam, şeker testi yaptırcam, penisiline alerjim var o konuda uyarayım diyom, çarpıntımı sorcam, irkilmeleri falan, bunlardan biri uyarsa lisetene ekleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…