adacyo, umudum, lazanya, enel, nazan, bocek,
hepinizex41 hep boyle guzel haberlerle gelir herkes insallah
atladigim kimse var mi? aklımda tutamiyorum bircok seyi bu hamilelik basından beri
bu hafta yine kontrol haftamız sanırım, benim de cumartesi gunu ama cok korkuyorum,
sekerim yuksek cıktıgı halde ne rejimi yaptım, ne hareket ettim, hatta tatli yemeye de devam ettim
ama cok stres oluyorum diyet denilince daha cok yiyesim geliyor ne yapacagimi bilmiyorum, doktor cok kizacak:mymeka:
bir de tatil donusu goren herkes ne oldu sana diyor, gobek bir anda daha da buyudu, ozellikle de ust kısmı, gecen gun bir bebek esyaları magazasinda bu ay geliyor herhalde bebek dediler.:dilcikar:
bu seker yuzunden bebek de iri oldugundan 1bucuk kiloyu gecmisizdir herhalde:çok üzgünüm:
bu arada en son baldudaklı oglumun fotosunu koymamistim, mirzanın cicileri albume onu da ekliyorum kizlar
O konu açmasa da sen sor bence Özgücüm. Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah...Ada cim ben de tam tersi sezeryan istiyorum fitikdan dolayi ama burda bizim istegimizle olmuyomus galiba daha doktor da hic bahsetmedi dogumdan.belki carsamba günü söyler.
kizlar bide unutmusum bi doktor bulabilmistik sadece gecen hafta oda yarin sabaha randevu verdi o almnmis esim konusmus onla anlatmis herseyi dr mmnun degiliz ultrasonda bakmiyo kalbini dinletmiyo ilgilenmiyo bizimle diyo sag olsun oda normal eger önemli bisi olmadigini hissetmediyse her seferinde bakmaz ultrasonda demis yani anlicaniz dr yönündn sansimm 00000000(sifir)
bende esime dedim madem oda böyle diyo gitmm o zamn onada sizce dogrumu yapiyorum yenisinemi gidim eskisinemi cünkü ikisininde birbirindn farki yok albirini vur ötekine
hemmenn bakıyorum hayatım...kimse benim oglumu merak etmiyor mu ya:a015:
bugün bende dr a gittim minişim iyiymiş.büyümüş teyzeleri 1200 gr olmuş :ecrin_bebek: ama fotosunu vermedi dr yazıcıda sorun varmış,ilk defa da bu kadar güzel ve net göstermişti yüzünü :1no2:
İyi geceler canım.ben çıktım kızlar ii geceler öpüyorum hepinizi...
ooooo böcüqüm götürmüşsün cipsleri kolaları..valla ben sabah tartıya çıktım çıkalı o kadar isteksiz yedimki..sadece bebişim aç kalmasın diye meyve süt yoğurt falan yedim..inanın iştahım kesildi bir anda..şimdide canım nesgayfe istiyor..sütün içine accık katıp içsem ne olur ki...
bide ahdım var doğumdan sonra sosis yicem yaaa.çok canım istiyor...kociş zaten hayatta almaz yasak diye...
neyi nasıl hissediyorum denizim anlayamadım.bebeciğimi ?
aslı al benden de o kadar bacım...
geçen gece eşim içiyodu dedim bi koklasam yeter bana...
alkolik mi oldun karıcım diye dalga geçiyor:)
eltim de şef olmuş..ıslatalım dedim..ıslatalım da seni napcaz dedi,koklasam yeter dedim..cokacimcoook
kızlar acayip uykum geldi..çok öpüyorum hepiniziŞeniz
hekat neden nickin hekat merak ettim??
Özgücüm, çok güzel anlamı... Paylaştığın için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?