2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyy teşekkür ederim heppinize a.s. bu arada sensin manyah sarı böcüükk,duymıyım bi daa yeme öööle pis şeyler.bideeeeeeee kızımın saçları çıkmış teyzeleri daha doğrusu tüy demek daha doğru şimdilik kaydirigubbakcemile2

Canım benim, teşekkürler... ben yemek yiyordum b u nedenle oğlışunla ilgilenemedim, hemen bakıyorum canım. üzme kendini, yaparsın sen, rejim de yaparsın, halledersin, haksızlık etme kendine..

Ada cim ben de tam tersi sezeryan istiyorum fitikdan dolayi ama burda bizim istegimizle olmuyomus galiba daha doktor da hic bahsetmedi dogumdan.belki carsamba günü söyler.
O konu açmasa da sen sor bence Özgücüm. Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah...

Bence git bu yeni doktora da... ben bugün detaylı görmüş olmama rağmen, yarın yeni hastanedekei doktora gidicem inşallah... Elimin altında bulunsun ne olur ne olmaaz.. hem de doktora psikolojik baskı yaparsın, öbürü ilgilenmedi, depresyondayım diye o da utanma belasına düzgün bakar belki... Güzellikle olmuyosa, zorla.. klava:
kimse benim oglumu merak etmiyor mu ya:a015:
hemmenn bakıyorum hayatım...

bugün bende dr a gittim minişim iyiymiş.büyümüş teyzeleri 1200 gr olmuş :ecrin_bebek: ama fotosunu vermedi dr yazıcıda sorun varmış,ilk defa da bu kadar güzel ve net göstermişti yüzünü :1no2:

Üzme tatlı canını, bizimki de bugün dünya kadar pozisyon kaçırdı çekmek için... Kızım gülüp dudaklarını yaladı, çekemedi doktor... Kendilerini görüp, sevcez yakında inşallah.
ben çıktım kızlar ii geceler öpüyorum hepinizi...
İyi geceler canım.

ooooo böcüqüm götürmüşsün cipsleri kolaları..valla ben sabah tartıya çıktım çıkalı o kadar isteksiz yedimki..sadece bebişim aç kalmasın diye meyve süt yoğurt falan yedim..inanın iştahım kesildi bir anda..şimdide canım nesgayfe istiyor..sütün içine accık katıp içsem ne olur ki...
bide ahdım var doğumdan sonra sosis yicem yaaa.çok canım istiyor...kociş zaten hayatta almaz yasak diye...

canım bi tanecik at ağzına..
bence hamilelikde alınan kiloyu dert etme..ciddiyim bak..
neticede vericez bunları.birbirimize destek olup vericez..

hakket bacım git bi sosis ye içinde kalmasıncokacimcoook

Azcık bişi yemek yedim, karnımın derisi gerildi, fenalık hissi ve üşüme geldi... Ayy sanki yılbaşı gecesi yemeği yemiş gibiyim. Şimdi bayılazaaammmm!!! Nedir sanki yaa, aç kalıyorum zaten...
Gülşah sen nasıl hissediyosun, pizzaların üstüne?
Rehavetcim bence kahve iç canım, o kadarcıktan bişi olmaz.. Ben arasıra içiyorum.

aslı al benden de o kadar bacım...
geçen gece eşim içiyodu dedim bi koklasam yeter bana...
alkolik mi oldun karıcım diye dalga geçiyor:)
eltim de şef olmuş..ıslatalım dedim..ıslatalım da seni napcaz dedi,koklasam yeter dedim..cokacimcoook

kızlar acayip uykum geldi..çok öpüyorum hepiniziŞeniz

Kızlar! Biz doğumdan sonra da şişkolara destek grubu mu kurucaz... Bir araya gelip, evet ben de şişkoyum! mu dicez? :roflol:
Umarım hızla eski hallerimize (hatta ben daha bile eskilere) döneriz...

hadi iyi gecelerhihoyyyt

hekat neden nickin hekat merak ettim??

canim birgün internette gezerken bir sayfaya takilmistim hosuma gitti bu kulübe üye olurkende aklima geldi yazdim.simdi neden hekat onu yaziyim daha dogrusu internetten kopyalayim.
Hekat Ruhsal Ateş Tanrıçasıdır. İnsanın ve tüm canlıların içindeki Ruhsal Ateşin koruyucusudur. İnsanın içinde Ruhsal Ateş üçlü alev şeklindedir: Güç, sevgi ve bilgeliği temsil eden bu üç alevi Tanrıça Hekat korur ve ateşin artmasına yardım eder. Bu nedenle Ruhsallaşmaya yardım eden Hekat’ın heykelleri, genelde birbiri ile bütünleşik ve sarmaşık üç heykelden oluşur. Ortadaki heykel gücü simgeler ve O hem kendini korur, hem de sağında ve solunda bulunan heykelleri yani sevgiyi ve yürek bilgeliğini korur.
Tanrıça Hekat’ın Enerjilerini Yaşamak

özellikle dogum aninda annenin yoğun Ruhsal korumaya ihtiyacı vardır. Bu konuda her anneye yardım eden Tanrıça Hekat’ın Enerjileridir. Bu enerjileri bilinçli hissetmek için bunu Tanrıçadan rica etmek gerek ve böylece güçlendirmek mümkündür.

Olumsuz düşünce ve duygulardan kendini korunmak veya başka birini veya bir yeri korumak için de Hekat’ten yardım istenebilir.

Gerçek sanatçı yüksek ilham ile çalıştığı için o, eseri tamamlayana kadar Tanrıça Hekat sanatçıyı korur. Bu nedenle her tür Yüce Sanatın ve Sanatçının özel koruyuculuğunu yapar ve sanatçının bunu hissedip koruma enerjilerini güçlendirmesi çok faydalıdır.

işte ben de onun için sordum benim bitirme tezimdi "Karia da Hekate kültü" yani severek takip ettiğim enteresan bir tanrıçaydı antik yunan dünyasında bana şans getirdi dereceyle bitirdim bölümü ancak atanamadım o ayrı mevzu ama ismin aslı Hekate dir.

gitiim içtim koca bir bardak süte koydum da...suyla olsa daha güzel olurdu ama faydalanalım dedim...
allahtan alkol kullanımım yok hiç içmedim hiçte merak etmedim...bir kere koklamıştım kusacaktım...alkol kesinlikle bana göre değil.aynı şekilde sigara da midemi çok bulandırıyor...2 sine dayanamıyorum...işte benim canımda sosis sucuk falan istiyor..sucuk az da olsa yiyordum ama 5.aydan sonra bıraktım mide yanması yapmaya başlamıştı çünkü...doğurayım kendime kumru yapacağım evde..içinde bol bol sosis sucuk salam atacağım ohhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…