işte ben de onun için sordum benim bitirme tezimdi "Karia da Hekate kültü" yani severek takip ettiğim enteresan bir tanrıçaydı antik yunan dünyasında bana şans getirdi dereceyle bitirdim bölümü ancak atanamadım o ayrı mevzu ama ismin aslı Hekate dir.
sen benden daha cok biliyosundur o zaman.ben biraz bakmistim ilgimi cekmisti.
lazanya sen mi sormuştun tatlım kan uyuşmazlığı iğnesini?[/QUOTE
ewet cnm yarın indirek combs testi tekrarlayacaz 28. haftada iğne vurulcaz dedi dr beyyy
lazanya sen mi sormuştun tatlım kan uyuşmazlığı iğnesini?[/QUOTE
ewet cnm yarın indirek combs testi tekrarlayacaz 28. haftada iğne vurulcaz dedi dr beyyy
ben sordum doktora dedi ki testi tekrarlıyacağız ama iğne doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacakmış. iğneyi ilk gebelikte yapmıyoruz doğumdan sonra dedi.
ben sordum doktora dedi ki testi tekrarlıyacağız ama iğne doğumdan sonra 72 saat içinde yapılacakmış. iğneyi ilk gebelikte yapmıyoruz doğumdan sonra dedi.
bilmem ki benim d r yapcaz dedi yapmazsa kafasını gözünü morartırım kafasını patlatırım bi deÇok üzgünüm çoooksositososito:dance:
kendisi çocuğumun babası benim 10 yıllık sevgilim 5 yıllık kocam olur!:teytey:
bilmem ki benim d r yapcaz dedi yapmazsa kafasını gözünü morartırım kafasını patlatırım bi deÇok üzgünüm çoooksositososito:dance:
ay ya hepsi bi çeşit birinin dediği birini tutmuyorklava:-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
Rh (-) anneye gebeliğin 28. haftasında, gebeliğin kalan kısmında kanama sorunlarıyla karşılaşılmaması için koruyucu olarak Rheogam uygulanır.
Rh (-) anneden dünyaya Rh (+) bebek dünyaya geldiğinde doğumdan sonraki 72 saat içinde Rheogam uygulanarak bebeğin kanındaki antikor oluşumunu engellemektir.
*tamamen alıntıdır.
kızlar bişey soracağım size.şubat annelerinin hazırlıklarına baktımda bir arkadaş dünyayı almış yaa.acaba ben mi az aldım omu abartmış dedim..zaten çok çabuk büyüyorlar o yüzden çok fazla kıyafet almayı düşünmüyordum.büyüdükçe alırım diyordum..yani en azından şimdikiler 2 ay idare eder zaten çok hızlı büyüdüklerinden zamanla alırız diyorum..bugün herşeyini yıkadım sabun tozuyla..yarın ütüleyeceğim.resmini çeker koyarım artık...
siz bu alma konusuna ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?