2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de süt içeyim yarın şeker ölçümüm var ya stres oldum .ölçülmese olmaz mı sanki nefret ediyorum sınav oluyorm:uhm:uş gibikafamçokkarıştı

sen benden daha cok biliyosundur o zaman.ben biraz bakmistim ilgimi cekmisti.

Valla benim bişi ördüğüm yok yaaa... Yemek yedim, ağırlık bastı... Kimsenin de konuşkanlığı üstünde değil maşalla. Nerdeyse ekrana bakarken uyukluycam... Ki, düşünün bunu ben diyom; gece kuşu!!!!

Rh (-) anneye gebeliğin 28. haftasında, gebeliğin kalan kısmında kanama sorunlarıyla karşılaşılmaması için koruyucu olarak Rheogam uygulanır.

Rh (-) anneden dünyaya Rh (+) bebek dünyaya geldiğinde doğumdan sonraki 72 saat içinde Rheogam uygulanarak bebeğin kanındaki antikor oluşumunu engellemektir.

*tamamen alıntıdır.

zaten bana da kanaman veya düşük falan oldu mu hiç diye sordu. bende yok dedim. oda gerek görmedi herhalde. her testi yapmıyor zaten,gereksiz diyor. zaten tetanoz aşısına bile kızmıştı.

kızlar bişey soracağım size.şubat annelerinin hazırlıklarına baktımda bir arkadaş dünyayı almış yaa.acaba ben mi az aldım omu abartmış dedim..zaten çok çabuk büyüyorlar o yüzden çok fazla kıyafet almayı düşünmüyordum.büyüdükçe alırım diyordum..yani en azından şimdikiler 2 ay idare eder zaten çok hızlı büyüdüklerinden zamanla alırız diyorum..bugün herşeyini yıkadım sabun tozuyla..yarın ütüleyeceğim.resmini çeker koyarım artık...
siz bu alma konusuna ne diyorsunuz

çok fazla almaya gerek yok şekerim zaten bebek görmeye gelenlerde getirir abartı olur. zaten hepsini giydiremiyor insan görümcem giydirmemiş hepsini. o yüzden bence abartmıyalım

resimlerini bekliyorum cnm koydummu hbr ver :ecrin_bebek:

bencede abartmaya gerek yok ama benim gibi ac gözlü biriysen dayanamayip herseyi alasin gelebilir.ben doldurdumda heryeri ondn diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…