2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

özgücüm bebisin cok tatli maasallah allah nazarlardan saklasin
resmin altina yorumumuda ekledim görmüsündürşakkıdı

zaten bana da kanaman veya düşük falan oldu mu hiç diye sordu. bende yok dedim. oda gerek görmedi herhalde. her testi yapmıyor zaten,gereksiz diyor. zaten tetanoz aşısına bile kızmıştı.

canım bence başka bir doktora daha sor için rahat etsin gerçi annelerimize yapılmış ama kayınvalidemin haberi bile yok 4 doğum yapmış çok şükür sağlıklı hepsi annem de kayınvalidem de rh- ben de rh - vitaminsiz rh+ takdiri ilahi işte

nazancım canım geçmiş olsun.kokkuttun bizi.inşallah tekrarlamamaz,minik yaramaz erken gelmez inşallah.

şans benim anneme de yapılmamış çünkü annemin kan grubuna yanlış bakmışlar. yıllarca rh+ diye biliyrodu ama burun ameliyatı olurken rh- olduğu ortaya çıktı. çaok şükür ki kardeşim ve ben rh-yiz o nedenle sorun yok.

eee bugün bizi o kadar dışladın gece konuşcaz falan dedinn. yaa bak kimse konuşmuyor hıh:dilcikar:
Ama ben napam be Damlacım, her seferinde nerden konu uyduram? :sm_confused:

Ayy, o çok alan ben miyim acaba? Çok resim ekledim ya, ondan alındım üstüme...

Şehnazım hoşgeldinnn.

aslıcım maşallah kızına.güzel haberler almışsın.
bende doktordan geldim yazayım sonuçları.137 çıktı şekerim sınır 140.ama doktor iyi dedi.kan ve idrar sonuçlarıda güzel.sadece demir eksikmiş demir ilacı yazdı.doğuma kadar bunu kullanıcam.onun dışında biraz kiloya dikkat edicem hepsi bu.

Tedavi
Kan uyuşmazlığında amaç annenin Rh pozitiflere karşı antikor oluşturmasını engellemektir. Bu nedenle kan grubu Rh(-) eşi Rh (+) olan gebelere 28. haftada anti-D iğnesi yapılmalıdır. Bu ilaçlara halk arasında uyuşmazlık iğnesi adı verilir. Doğumdan sonra bebeğin kan grubu pozitif ise ilk 72 saat içinde yeniden anti-D yapılmalıdır.

Benzer şekilde düşük, dış gebelik, kürtaj gibi durumlarda da müdahaleden hemen sonra anti-D yapılmalıdır. Tanısal amaçlı girişimler olan amniyosentez, kordosentez, CVS gibi işlemleri takiben anti-D yapılması gebeliğin sağlıklı devamı açısından son derece önemlidir.
bu da başka bir siteden alıntı.
dikkate al damlacım lütfen

resimlerini bekliyorum cnm koydummu hbr ver :ecrin_bebek:

tamam canım koyunca söylerim burayada yazarım..babası bugün onları serdiğimde daha bir heyecanlandı..evin heryerinde kıyafetleri battaniyeleri var...çamaşırlığa yetmedide...kaloriferler koltuk tepeleri dolu...babası çorapları kendi ayağıyla ölçüyor...en küçükleri baş parmağı kadarkaydirigubbakcemile3 çok hoş yaaaa...allahım az kaldı heyecan arrtı artık..hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:Saruboceq:

ahh cnm benim hepimizin temennileri ayni saglikli alalimda yavrucuklarimzi kucagimiza baska ne istenirki
yerim ben onun coraplarini kiyafetlerinihihoyyyt:ecrin_bebek:

slm kızlar hekatcım nıcının anlamı çok güzelmiş valla ara sıra benimde aklıma gelmiyor değil cips falan :))) neyse şincik istemiyorum kızlar yine bi kilo portakal yedim vr şimdi jnm maydonoz domates ekmek istediiii.yicem aç da değilim ama yiyim galik

hosbulduk DENIZIMMM neddin yedinmi mamaciklarini bakem

Yedim canım, yedimmm. hatta biraz fazla bile yedim de şimdi oturduğum yerde duramıyom... Sol göğsümün altı hem acıyo, hem ağrıyo hem de derisi tahriş olmuş gibi yanıyo.... Benimle aynı derdi paylaşan başka kimse var mı?
SEn ne yaptın canım, alelacele gittiniz, halloldu mu işiniz?

Kızlar bu gece tatlı sohbetinize katılamıyorum projemle ugrasmaktan ogulcuguma yaptıgınız guzel yorumlar icin cook ama cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum, seviyorum sizi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…