zaten bana da kanaman veya düşük falan oldu mu hiç diye sordu. bende yok dedim. oda gerek görmedi herhalde. her testi yapmıyor zaten,gereksiz diyor. zaten tetanoz aşısına bile kızmıştı.
canım bence başka bir doktora daha sor için rahat etsin gerçi annelerimize yapılmış ama kayınvalidemin haberi bile yok 4 doğum yapmış çok şükür sağlıklı hepsi annem de kayınvalidem de rh- ben de rh - vitaminsiz rh+ takdiri ilahi işte
Ama ben napam be Damlacım, her seferinde nerden konu uyduram? :sm_confused:eee bugün bizi o kadar dışladın gece konuşcaz falan dedinn. yaa bak kimse konuşmuyor hıh:dilcikar:
Ayy, o çok alan ben miyim acaba? Çok resim ekledim ya, ondan alındım üstüme...kızlar bişey soracağım size.şubat annelerinin hazırlıklarına baktımda bir arkadaş dünyayı almış yaa.acaba ben mi az aldım omu abartmış dedim..zaten çok çabuk büyüyorlar o yüzden çok fazla kıyafet almayı düşünmüyordum.büyüdükçe alırım diyordum..yani en azından şimdikiler 2 ay idare eder zaten çok hızlı büyüdüklerinden zamanla alırız diyorum..bugün herşeyini yıkadım sabun tozuyla..yarın ütüleyeceğim.resmini çeker koyarım artık...
siz bu alma konusuna ne diyorsunuz
resimlerini bekliyorum cnm koydummu hbr ver :ecrin_bebek:
tamam canım koyunca söylerim burayada yazarım..babası bugün onları serdiğimde daha bir heyecanlandı..evin heryerinde kıyafetleri battaniyeleri var...çamaşırlığa yetmedide...kaloriferler koltuk tepeleri dolu...babası çorapları kendi ayağıyla ölçüyor...en küçükleri baş parmağı kadarkaydirigubbakcemile3 çok hoş yaaaa...allahım az kaldı heyecan arrtı artık..hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah:Saruboceq:
hosbulduk DENIZIMMM neddin yedinmi mamaciklarini bakem
kızlar benim koçiş 0rh + bende aynı grubum bebiş ne olur
kizlar ben cikim 15 dk buradaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?