2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

HAFTALARINA GÖRE BEBEK AĞIRLIKLARI
24.HAFTA:640 GR
25.HAFTA:790 GR
26.HAFTA:820 GR
27:960 GR
28:1050 GR
29:1300 GR
30:1400 GR
31:1650 GR
32:1780 GR
33:2000 GR
34:2200 GR
35:2490 GR
36:2700 GR
37:2850 GR
38:2950 GR
39:3200 GR
40:3350 GR
42:3450 GR bu ağırlıklar ortalama bebek ağırlıklarıdır.

iyi akşamlar kızlar ADACYO, cum rahim buyumesine bağlı olarak acıyomuş bende aynı ıturamıyorum uzanı biraz domates ekmek yiyim yatım optum hepinizi çok seviyorum byyyyyyyyyyyyyy

iyi akşamlar kızlar ADACYO, cum rahim buyumesine bağlı olarak acıyomuş bende aynı ıturamıyorum uzanı biraz domates ekmek yiyim yatım optum hepinizi çok seviyorum byyyyyyyyyyyyyy

Canım çok teşekkür ederim... Bu gece acayip fenayım valla, rahat oturamıyorum ben de... İyi geceler sana...

kızlar ben de yatıyom vitaminsiz cm oynaycaaamışşş okkkküüüüsssshihoyyyt öptüm hepinizi ynacıklarınızdan kuzular:1hug::asigim:

BEEENNNNNNNNNNN
ama benim sag gögsümün alti batiyo iki gögsümün altida kirmizi kirmizi nokta nokta olmus ve cok kasiniyo

heh ayni sorunlkar bendede var benim gögüsler inek memesi gibi oldu arada üstümdekileri yukari siyiripp gögüslerimi kaldiriyorum altlari hava alsin diye ohh ii oluyo ama bende elleyemiyorum acayip yaniyoo

cnm bu arad kulaklarin cok cinladimi

Valla en güzel sen anlatmışsın... memeler konusunda eksiği var fazlası yok valla, durumum budur kardişş!!!
Kulaklarım niye çınladı, anlat bakem... :)

Valla en güzel sen anlatmışsın... memeler konusunda eksiği var fazlası yok valla, durumum budur kardişş!!!
Kulaklarım niye çınladı, anlat bakem... :)

kocsle isimiz vardi disari ciktik naptin ne eddin dedi bende hep seni anlattim oda cok memnun oldu ve mutlu oldu fazla burada görüstügüm kimsem yokya buradda cok vakit geciriyorum mutlu oluyorum onunda hosuna gidiyo bidenem

kocsle isimiz vardi disari ciktik naptin ne eddin dedi bende hep seni anlattim oda cok memnun oldu ve mutlu oldu fazla burada görüstügüm kimsem yokya buradda cok vakit geciriyorum mutlu oluyorum onunda hosuna gidiyo bidenem

Canımmmm, çok tatlısın, teşekkür ederim... Şeniz
Ben de hep anlatıyorum seni... Hatta az evvel eşim, şehnazın adı ne diye sordu bana... Ben tabee ablak ablak baktım yüzüne... Şehnaaaaaazzzzz dedim. Haa dedi, ne biliyim ben; herkes kendi adını yazmıyo ya, ben de gerçek ismi farklı zannettim dedi... Deli bu kociş yaaa!!! Bakma o da evde sıkılıyo, ben saatlerce buraya yazınca, o yalnız kalıyo... Soruyo sık sık, kızlar neler diyolar, anlatsana, ne konuşuyonuz diye... ben de komik olanlardan seçip anlatıyom ona... Yazzıkkk!!! :teselli:

denizcim kusura bakma canım.benim uyku bastırdı geçmişi okurken ondan canım.ama sizde o kadar çok ve güzel yaşıyorsunuz ki okumaktan sohbete zaman kalmıyor.artık ağırlaştım canım gücüm yetmiyor.bak uykum geldi.kaçıyorum ben.iyi geceler sizlere.

Rica ederim canım benim, ne kusuru....:teselli: Sana iyi geceelr, yarın görüşürüz

yahu su deniziin iki tane olması iyi olmadı birini diskalifiyemi etsek şaka şaka ama bari deniz 1 deniz 2 olsun mesela ben deniz 1 banane önce ben geldim birim birim

sende öyle cnm cok tatlisin :1hug:

dogru söylemis esin cogu kisi nick kullaniyoya oda öyle sanmistir napsin
aynen cnm bende komik ve önemli bisi oldummu hep anlatirim

ooleyy oleyy isterim tabi hemde cookkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu gece başlarsak uzun sürebilir... Yarın gündüz doktor dönüşü yapalım mı? Ama sen şimdi hazırlık olarak BS Player programını pc ne indir... Onunla rahatça açılıyor... internet bağlantın kotalı ise sadece 1-2 haftayı, değilse baştan beri tüm görüntüleri gönderirim sana... Ne dersin?

o zamn yarin olmazda carsamba olur cünkü benim kocis izinli sabah doktora gitcez sonrada aksama kadar oradan oraya kosusturmamiz var en iyisi sakin sakin carsamba gnü yollaarsin

ay simdiden heyecanlandim yaa oyyyy

esime sorsum bs ne diye oda bilmiyo ama bütün player var dedi ben pek anlamiyorumda böyle seylerdn

dvd ye çekim olduğu için diğer media playerlar ile açmak uğraştırıyo... Sendekilerle denersin... Olmazsa goggle a bs player yaz, türkçe arama yaptır, çıkan linklerden birinden indiriver. hemen kuruluyo zaten... Rahat rahat izlersin... Çarşamba günü için yarın gece organize olalım.
Sen yarın yeni doktora gidiyorsun değil mi? Ben git diyorum, denemeye değer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…