iyi akşamlar kızlar ADACYO, cum rahim buyumesine bağlı olarak acıyomuş bende aynı ıturamıyorum uzanı biraz domates ekmek yiyim yatım optum hepinizi çok seviyorum byyyyyyyyyyyyyy
Yedim canım, yedimmm. hatta biraz fazla bile yedim de şimdi oturduğum yerde duramıyom... Sol göğsümün altı hem acıyo, hem ağrıyo hem de derisi tahriş olmuş gibi yanıyo.... Benimle aynı derdi paylaşan başka kimse var mı?
SEn ne yaptın canım, alelacele gittiniz, halloldu mu işiniz?
Evetttt, işte o kırmızı noktalardan bende de var!!!
Hem etim acıyo ve ağrıyo, hem içerden yanıyo hem de cildim pişik olmuş gibi bir yanma hissi var. Bazen elimle göğsüme alttan destke verince rahatlıyo ama cildim o kadar yanıyo ki, göğsümün altına elimi değemiyom nerdeyse...
Bu arada baktınız mı bebiş hazırlıkları için verdiğim linke? Ben hala durup durup gülüyom, kendime gelemedim.... :roflol:
heh ayni sorunlkar bendede var benim gögüsler inek memesi gibi oldu arada üstümdekileri yukari siyiripp gögüslerimi kaldiriyorum altlari hava alsin diye ohh ii oluyo ama bende elleyemiyorum acayip yaniyoo
cnm bu arad kulaklarin cok cinladimi
Valla en güzel sen anlatmışsın... memeler konusunda eksiği var fazlası yok valla, durumum budur kardişş!!!
Kulaklarım niye çınladı, anlat bakem... :)
kocsle isimiz vardi disari ciktik naptin ne eddin dedi bende hep seni anlattim oda cok memnun oldu ve mutlu oldu fazla burada görüstügüm kimsem yokya buradda cok vakit geciriyorum mutlu oluyorum onunda hosuna gidiyo bidenem
denizcim kusura bakma canım.benim uyku bastırdı geçmişi okurken ondan canım.ama sizde o kadar çok ve güzel yaşıyorsunuz ki okumaktan sohbete zaman kalmıyor.artık ağırlaştım canım gücüm yetmiyor.bak uykum geldi.kaçıyorum ben.iyi geceler sizlere.
Canımmmm, çok tatlısın, teşekkür ederim... Şeniz
Ben de hep anlatıyorum seni... Hatta az evvel eşim, şehnazın adı ne diye sordu bana... Ben tabee ablak ablak baktım yüzüne... Şehnaaaaaazzzzz dedim. Haa dedi, ne biliyim ben; herkes kendi adını yazmıyo ya, ben de gerçek ismi farklı zannettim dedi... Deli bu kociş yaaa!!! Bakma o da evde sıkılıyo, ben saatlerce buraya yazınca, o yalnız kalıyo... Soruyo sık sık, kızlar neler diyolar, anlatsana, ne konuşuyonuz diye... ben de komik olanlardan seçip anlatıyom ona... Yazzıkkk!!! :teselli:
ooleyy oleyy isterim tabi hemde cookkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
Bu gece başlarsak uzun sürebilir... Yarın gündüz doktor dönüşü yapalım mı? Ama sen şimdi hazırlık olarak BS Player programını pc ne indir... Onunla rahatça açılıyor... internet bağlantın kotalı ise sadece 1-2 haftayı, değilse baştan beri tüm görüntüleri gönderirim sana... Ne dersin?
o zamn yarin olmazda carsamba olur cünkü benim kocis izinli sabah doktora gitcez sonrada aksama kadar oradan oraya kosusturmamiz var en iyisi sakin sakin carsamba gnü yollaarsin
ay simdiden heyecanlandim yaa oyyyy
esime sorsum bs ne diye oda bilmiyo ama bütün player var dedi ben pek anlamiyorumda böyle seylerdn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?