Şehnazcım ben yıkmadım, o elimden aldı... ben de hayır demedim...
Bir de 3 kere ultrason hakkı olan, Hollanda'daki nazan'dı... en son 20. haftada görmüştü bebişini... Ben öyle hatırlıyorum, yanlış mı? Hatta şey demişti, belki kızım olur, ümitlendim, 20. haftadan beri cinsiyet değişmiştir belki falan diyordu... hatırladınız mı?
dvd ye çekim olduğu için diğer media playerlar ile açmak uğraştırıyo... Sendekilerle denersin... Olmazsa goggle a bs player yaz, türkçe arama yaptır, çıkan linklerden birinden indiriver. hemen kuruluyo zaten... Rahat rahat izlersin... Çarşamba günü için yarın gece organize olalım.
Sen yarın yeni doktora gidiyorsun değil mi? Ben git diyorum, denemeye değer...
Kızlar size anlatcam...
Özgü dedi ya, her dakka sorar uğraşamam diye... Biz bayramda sapancadayken görümcelerle sofradayız. Ben de kızlardan birinin anlattığı, lohusa sendromu ile ilgili bir anıyı paylaşıyorum. Geçen gün arkadaşım anlattı diyerek... Ben ballandıra ballandıra anlatırken kocam, kim o, kim anlattı diye sorup ısrar etti. Aslında amaç görümcelere yapacaklarım için önden hikayeler anlatarak, yer yapmak... Ama kociş anlamadı... Neyse ben de Nazan deyiverdim...Haa, dedi bizim Nazan....:roflol:
herkesi gıyaben tanıdığından, bizim Nazan derken dalga da geçmiyordu... Ben masadakilere belli etmemek için valla artık, masada oturanları göremeyeceği bir yerimle güldüm... :roflol:
kiz masallah ne bu hafiza, dediklerimi kelimesi kelimesine hatirliyosun, muhtar demekte haklilar kiz sanakaydirigubbakcemile3
Kotayı ben olsam şöyle açıklardım... Kocacım hani sen maaş alıyon ya ben de para harcıyom ya... Senin maaştan fazla harcama yaptığım zaman kotayı aşmış oluyom.... :roflol::roflol::roflol:
cnm gercekten süper aciklamisin bundn daha iyi bi aciklama olmasdi
ben sordum kocise ben acarim sana onlari dedi ben iyi didimhihoyyyt
Kotayı ben olsam şöyle açıklardım... Kocacım hani sen maaş alıyon ya ben de para harcıyom ya... Senin maaştan fazla harcama yaptığım zaman kotayı aşmış oluyom.... :roflol::roflol::roflol:
cnm gercekten süper aciklamisin bundn daha iyi bi aciklama olmasdi
ben sordum kocise ben acarim sana onlari dedi ben iyi didimhihoyyyt
Aman işin görülsün de neyle izlediğinin bir önemi yok...
saçlarımı kestirememekten o kadar uadılar ki, banyoa belime değiyorlar... Uçları da kırıldı... Kendimi acayip baımsız hissediyorum. Param olsa hemen sıcak bigudi makinelerinden alıcam, hiç olmazsa sarardım saçlarımı... Evde kim görecekse artık.... şakkıdı
Yedim canım, yedimmm. hatta biraz fazla bile yedim de şimdi oturduğum yerde duramıyom... Sol göğsümün altı hem acıyo, hem ağrıyo hem de derisi tahriş olmuş gibi yanıyo.... Benimle aynı derdi paylaşan başka kimse var mı?
SEn ne yaptın canım, alelacele gittiniz, halloldu mu işiniz?
canolar ben cikiyorum malum sabah erken kalkicm dr gidicem oradan cikicaz arabann bisileri var onlari halletcez oradan hastaneye gidicez dogum yapicm hastaneye oradan yeni bi alisveris merkezi acildi oraya gidicez daha unuttuklarim olabilir aksam 8 e kadar isimiz var anlicaniz
yazik bana yarin uzun bi maroton beni bekliyo
öpüyorum sizleri dikkat edin kendinize beni unutmayin anacim bybybybyyby
merhaba arkadaslar....
masallah gece gece kaynatıyorsunuz,harikasınız..ee nslsnz bakalım?
ben geldim,istanbuldayım bu arada :))
Hoşgeldinnnn! hem buraya hem İstanbul'a... Ne kadar kalacaksın? Hemen bir buluşma organize edelim... :jeyyar:
Biz gördüğün gibi fokur fokur kaynama modundayız... Sen nasılsın?
İyi geceler canım, kolay gelsin.
Bu arada şu pişik olan memelerimiz için biz çözüm buldum. Tavsiye ediyorum. Bir tülbenti düz bir hat yapıp, önde göğüslerininaltından geçirip boynuna asıp bağla.... Böylelikle açıp havalandırmana gerek kalmıyor.. Sütyen sıkıntısına da gerek kalmıyor. Acayip kullanışlı. Yalnız çıplakken biraz komik görünüyor.... :roflol:
saol canım,hosbuldukşakkıdı daha yolun tozu üzerimde walla...insallah 2 hafta kalacagim kismetse...görüselim tabi:)) sen nerde oturuyorsun? anadolu ,avrupa?
allahim yarabbim sen beni oldurdun bu gece gulmekten, dedigin yontemi deneyip benim adamin karsisina cikmam lazim:roflol::roflol:
esimede gosterdim o verdigin linki bu ne yaa , catlatmi ne bu kadin diyor sırnaşık şey saka gibi ya, kiz sabaha kadar gulerim ben simdi, gulme krizine girdim, alttaki yorumlar ayri bir komedi, ayy neyse ben cikiyorum yatiyorum artik bayilazaammm gulmekten yoksa
iyi geceler dunya guzelleria.s.
kadıköyde canım..
ya sen masallah ne kadar faalesin yaaa..siteyi ele gecirdin masallah :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?