2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pc konusunda cahilimde biraz bizimkininde türkce kit ee malum alamanya dogumlu benim sayemde düzeltti yine türkceyi
yani anlamiyo bazen türkce kelimeleri mesela denizcim dedinya internet baglantin kotalimi diye sordum kota ne anlamm ben kota mota dedi :roflol::roflol:

kiz masallah ne bu hafiza, dediklerimi kelimesi kelimesine hatirliyosun, muhtar demekte haklilar kiz sanakaydirigubbakcemile3

yok kocisle karr verdik yine kendi dr gidicem dr görüsmek isticez
sonra dicem melda hn benim arkadaslarim he bebeklerini görüyomus ultrasonda hatta ultrason resimlerini aliyolarmis siz hic ilgilenmiyosunuz benimle ben memnun degilim bu gidisattan dicem mirinkirin ederse o zamn dr degisiyorum siz kaybedersiniz dicem hatta giciklik yaparsa mahkemeye vercem ohh olsun ona gicik kadin

sonrada diger doktorlari tekrr aricm ocakta ki ilk randevumu alicm

YASASIN GICIKLIKKKK

kiz Allah seni ne etmesin, bizim aslinin actigi topicide bilmiyordun inslh kocan yoksa asliyla, bocugumuzun vay haline, he birde dunurum hacerin:teytey::icecream:

canolar ben cikiyorum malum sabah erken kalkicm dr gidicem oradan cikicaz arabann bisileri var onlari halletcez oradan hastaneye gidicez dogum yapicm hastaneye oradan yeni bi alisveris merkezi acildi oraya gidicez daha unuttuklarim olabilir aksam 8 e kadar isimiz var anlicaniz

yazik bana yarin uzun bi maroton beni bekliyo

öpüyorum sizleri dikkat edin kendinize beni unutmayin anacim bybybybyyby

bendede ayni sey ama benim sag gogsumun alti bugun ebeye sordum karnin buyudukce agri daha cogalacak dedi, daha bu ne der gibi ayvayi yedik yanibenneyaptımki

İyi geceler canım, kolay gelsin.
Bu arada şu pişik olan memelerimiz için biz çözüm buldum. Tavsiye ediyorum. Bir tülbenti düz bir hat yapıp, önde göğüslerininaltından geçirip boynuna asıp bağla.... Böylelikle açıp havalandırmana gerek kalmıyor.. Sütyen sıkıntısına da gerek kalmıyor. Acayip kullanışlı. Yalnız çıplakken biraz komik görünüyor.... :roflol:

merhaba arkadaslar....

masallah gece gece kaynatıyorsunuz,harikasınız..ee nslsnz bakalım?
ben geldim,istanbuldayım bu arada :))

merhaba arkadaslar....

masallah gece gece kaynatıyorsunuz,harikasınız..ee nslsnz bakalım?
ben geldim,istanbuldayım bu arada :))

Hoşgeldinnnn! hem buraya hem İstanbul'a... Ne kadar kalacaksın? Hemen bir buluşma organize edelim... :jeyyar:
Biz gördüğün gibi fokur fokur kaynama modundayız... Sen nasılsın?

Hoşgeldinnnn! hem buraya hem İstanbul'a... Ne kadar kalacaksın? Hemen bir buluşma organize edelim... :jeyyar:
Biz gördüğün gibi fokur fokur kaynama modundayız... Sen nasılsın?

saol canım,hosbuldukşakkıdı daha yolun tozu üzerimde walla...insallah 2 hafta kalacagim kismetse...görüselim tabi:)) sen nerde oturuyorsun? anadolu ,avrupa?

allahim yarabbim sen beni oldurdun bu gece gulmekten, dedigin yontemi deneyip benim adamin karsisina cikmam lazim:roflol::roflol:

saol canım,hosbuldukşakkıdı daha yolun tozu üzerimde walla...insallah 2 hafta kalacagim kismetse...görüselim tabi:)) sen nerde oturuyorsun? anadolu ,avrupa?

Ban anadolu yakasında ataşehir tarafında oturuyorum. Sen nerde kalıyorsun?
allahim yarabbim sen beni oldurdun bu gece gulmekten, dedigin yontemi deneyip benim adamin karsisina cikmam lazim:roflol::roflol:

Bu yöntemi benim adam buldu... :)
Küçüklüğümde masallar dinlerdim. dev anaları vardı masallarda.. Sağ memesini sol omzuna, sol memesini sağ omzuna atan... Bana sadece masallarda olur gibi gelirdi. İnan şu tülbent olayını yapında, acaba bunları omzuma da atabilir miyim diye düşündüm... :roflol::roflol:

İyi geceler Nazancım sana da tatlı rüyalar... Rüyanda beni de gör... kaydirigubbakcemile3Ama sakın dev anası gibi görme emi... kaydirigubbakcemile3

kadıköyde canım..
ya sen masallah ne kadar faalesin yaaa..siteyi ele gecirdin masallah :))))

Aaa ne güzel yakınmışız... ben yarın kadıköye geçicem aslında öğleden sonra... Salı pazarına gitmeyi düşünüyorum... Yarın ya da bu hafta içi müsait olduğun bir gün görüşelim istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…