2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben birazdan yatıcam canım, senin cevabını görüp öyle gideyim diye bekliyorum. Bu arada sana özel mesaj gönderdim....

adacyo güzelim ben gideyim artik..yoldan geldim haber vereyim dedim bi..insallah yarin girerim yine...

kizlar hepinize slmlr...yarın insallah yazarim azcik dinleneyim artik,yol carptı walla:)) byessss:)

Bütün güzel Mart annişlerine günün ilk günaydını benden olsun. Gününüz bel ağırısız, neşeli bol bebiş hareketli geçsin..

günaydın hepinize:Şeniz:
maşallah gece ne sohbetmiş öyle 10 sayfayı geçmiş ben bıraktıktan sonra..
neysem iyisiniz dimi?

herkese günaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız yavrular bebişler nasıl bugün onlarda uyandımı bari

günaydın fıstıklar, valla baya bi kaynatmışlar. adacyo sanki vampir gibi. gündüz perdeleri kapatıyo gece serbest dalış yapıyo sanırım.

benim de bugun kontrolüm var 15.30 da. prensesimi görücez.yarın da şeker yüklemesi olacak. yahu ben söylemeden beni yönlendirmiyo doktor. anlamadım. 28. haftamdayım ben arayıp soruyorum yükleme yapılmıycakmı diye. ayrıntılıda da öyle oldu. neyse kafası karışıktı sanırım son zamanlarda.

sormamı istediğiniz bişi var mı diye girip bakayım dedim. evi toparlayım okurum.

herkese günaydın kızlar
zakkumcum bence bi doktorun biraz daha ilgili olması gerekiyor eğer rahatsız oluyorsan bunu doktorunla uygun bi dille konuş bence

günaydın kızlar!
kabus gibi başladı günüm önce bizim embesil eleman beni almaya geç geldi ben de bağırıp çağırdım neyse sonra çocuğu 5 kere anlamsız sebeplerden hastaneye çağırıp intikamımı aldım:))şeker yüklemesi için bayağı bir sıra bekledim bilgisayarlar bozulmuş 1,5 saatin sonunda bana acıdılar da zar zor işlemlerimi yaptılar az önce o iğrenç şekerli suyu içtim bir saate yine kan vermeye gidecem bu süre içinde açlıktan ve mesanemde biriken idrarımdan ölebilirdim(( neyse bir saate yemek yiycek olmam güzel artık mesanem de boş !!!

gunaydin tatlislar, guzel bir gun olsun inslh, bizde kalktik oglusumla kahvalti yapiyoruz, soframizi kurduk babamiz uyuyor hala, eslik edecek yokmu:)

Günaydın mart fıstıklarııııııııı.
Biz geldiiiiiiiiiiiiiiiik. Bayramın ikinci günü Manisaya gittik kayınvalideye. Dün geldik.
Nasılsınız bakalım ben görmeyelli? İnşallah doğuran falan olmamıştır naniknanik.
Sizleri çok merak ettim,hemde çok özledim.
Şimdi geriye dönük 1 haftalık sayfaları okumam gerekiyor.

dun kan tahlili verdi ebe bana sekerle demir icin, orda yukleme yapiyolar burda bosaltma anlamadim gitti yahukaydirigubbakcemile3

h.geldin fistik ozlettin kendini, ben dun doguruyordum nerdeyse ama oglum son anda vazgecti:roflol:

gunaydiinn sekerler umarim herkes cook iyidir. sonunda grip benide vurdu o kadar mandalinaya nasil vurdu bende anlamadim
NAZAN cim bi action yapmis senin oglan :)) sayende siteye hareket gelmis iyi olmana cok sevindim bircogunuz icin yanlis alarm olasiligi basladi. ZAMAN YAKLASIYOORRR..
bu arada aksam bende baktim o subat annesinin aldiklarina ve diyorumki..:))). yorum yok... :))
herkese guzel bir gun diliyorum.

Buketcim biz de seni özledik walla !!gece sohbetlerimiz oldu güldük heyecanlandık üzüldük vakit geçti ve geçiyor sağlıkla !

tünaydın güzel hamişler ........adaşım, aslıcım inşallah yükleme sonuçlarınız iyi gelir.....

buketcim kaç gündür aklımdan geçiyorsun nerde bu kız diyordum.. hoşgeldin. sefalar getirdin.....

artık uyumak istiyorum sabahları çok zor geliyor kalkmak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…