2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SAĞOL CANIM, AZ KALDI sabret ay sonuna...
papatyang doktorla konuşucam bugun zaten. artık fazla da direnmek istemiyorum, iyice geriliyorum şu doktor muhabbetlerinden.

işte bu yüzden doktora kim ne sormak istiyosa, aklına takılan ne varsa şimdi bana söylesin de doktorun zamanını alayım sıkılsın benden biraz. parasıyla değil mi canım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

GÜNAYDIN KIZLARRR..
beni unutttunuz mu yoksaaa :1no2:
ama bunun suçlusu benim diil mi, işten izine ayrılacağım için tüm dosyalarımı devretmem gerekiyodu, çok yoğun bir ay geçirdim, artık evdeyim kaydirigubbakcemile5
annemler bayramda bana gelmişlerdi, dün gittiler, elim kolum kalkmıyo bugün, sanki kırık gibi mirmirmirmir senağlama
umarım sizler iyisinizdir, bebişleriniz de. kocaman oldular diilmi? küçük bir keseyken bilirim ben onları sırnaşık şey
teyzeleri kocaman öpüyo anları Şeniz, onlarda bi tekmik atsınlar benim için annelerine de kendimi yalnız hissetmiyim

unutmadik sekerim unuturmuyuz hic:) hosgeldin aramiza tekrardan. gecmis olsun o kirikliktan bendede var hicbisey yapmadan nasil bukadar yoruluyorum bilmiyorumsositososito

herkese selamlar.buketcim,annesinin kuzusu hoşgeldiniz.sağlıklar çok iyi maşallah.hep böyle devam ederiz diyorum.
şeker yüklemesi yaptıracak arkadaşlar güzel haberlerler gelin inşallah.

selamün aleyküm kizlar,

nasilsiniz ben bu sabah erken kalktim uykum geldi saat biraz daha gecsin oglumuda alip ögle uykusuna yaticam :))))

kızlar bende iş yerime gidiyorum.ordanda konağa inicem işlerim var.akşama gelirim artık.yine fazla yazmayın ama kıskanıyorum.tüm gün evde kalıp yazamıyorum size.

Nazanım geçmiş olsun. Dur bakalım söyle oğluna daha vakti var napcak soğuk dışarısı çıkmasın daha.
Benimkide çıkmaya çalışıyo sanki karnımı şekilden şekile sokuyo şu an.

merhaba annisler.. bebisler..iyisiniz okudugum kadariyla..

enelim seker yüklemen iyi sonuc vermis.. hadi gecmis olsun canim..
darisi lazanyanin basina insallah..
buketcim hosgeldin canim.. sana kolay gelsin eger gercekten 1 haftalik gecmisi okuyacaksan ..
annesininkuzusu sende hosgeldin canim..
ezgi cim sanada gecmis olsun fistik..

Dün eve geldik bi baktım buzdolabı çalışmıyo. Allahallaaa dedim ne olduki. Baktık elektriklerde yok. Meğer apartmandaki öküzün biri bizim sayacı kapatmış. 1 hafta yoktuk. Dolapta ne varsa erimiş,kokmuş. Ne kadar duyarsız,saygısız,ahmaklar var ya.
Zaten getirdiğimiz çamaşırlarla uğraşıyorum,malum 1 haftadır üstümüze ne giydiysek..vs. Makineye üçüncü kez attım çamaşırı.....
Neyse bi yandanda buzdolabının içini komple boşalttık. Tam takır kaldım.
En çok da kışlık hazırlıklarıma üzüldüm. Emek emek doldurmuştum buzluğu. Etler,sebzeler,börekler....
Sabah kahvaltılık yok evde. Anneme söyledim,kıyamam babamı göndermiş hemen al gel boğazımdan geçmez diye. Birlikte yaptık kahvaltıyı.

çerezim sorma 1571 nolu sayfadan başladım ama daha bitcek gibi değil. Çamaşıra kalk,bulaşığa kalk,gel-git oku yapıyorum. Birazdan yemek yapmak için kalkarım. Akşama anca biter herhalde.

buketcim sen hamaratsin bildigim tanimsadigim kadariyla (tanimsadigim ne demek oluyorsa) haha.. ANLADIN SEN ONU... bitirirsin her isini bugün mutlaka...Kolay gelsin simdiden cnm...

çerezim sorma 1571 nolu sayfadan başladım ama daha bitcek gibi değil. Çamaşıra kalk,bulaşığa kalk,gel-git oku yapıyorum. Birazdan yemek yapmak için kalkarım. Akşama anca biter herhalde.

bisey degilmis canim.. 3 asagi 5 yukari 200 sayfacik kaydirigubbakcemile3

oglusun napiyo :CüvCüv:

selam kızlar,
naparsınız? ben yeni geldim okuldan bişeyler yiyim de sonra yarın için hazırlık yapayım
daha geçmişi okuycam dönerim gene size muckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…