2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bisey degilmis canim.. 3 asagi 5 yukari 200 sayfacik kaydirigubbakcemile3

oglusun napiyo :CüvCüv:

Oğluşum naapsın şımarıp duruuyo. Köstebek gibi gezinip duruyo göbişimde. Biliyomusun bebişimi "kıpırdak çerezim" diye seviyorum bazen. Ne isimler takıyorum yaaa.
"tosun paşam"
"minik kuşum"
"datlı guzum"
"depişik oğlum....vs....

kipirdak cerezimmi kaydirigubbakcemile3
bende sey diyerek seviyorum:
"babasi kurban olsun kizima" diye..
esim her defasinda tuhaf tuhaf bakiyo.. ne kadar bencilsin diyo
kaydirigubbakcemile3

kizlar aranizda rüyalarinin anlamlarini az cok bilen varmi ?rüya tabirlerine baktim internette ama birsy bulamadim yawww buldumda anlamadim hehe... Kocam cok kötü bir rüya gördü acaba bugün araba alacakti onla ilgilimi acaba rüya yoksa gördügü gibi bebegimizlemi anlamadim ... anlatayim okuyup fikir üretmek istermisiniz?

Son düzenleme:
kizlar bizim evde tamir var aksama görüsürüz aksama anlatirim sizde anladiginiz ve bildiginiz kadari benle paylasirsiniz ? öptüm hepinizi ...

günaydın tünaydın herkese, dün akşam birden bişey oldu bilgisayara, anca kendine geldi, bende anca geçmişi okudum.
buket hemşerim, annesinin kuzusu tekrardan hoşgeldiniz. buketçim kolay gelsin işlerin.
aslı şeker yüklemn inşallah iyi sonuçlanır.

kipirdak cerezimmi kaydirigubbakcemile3
bende sey diyerek seviyorum:
"babasi kurban olsun kizima" diye..
esim her defasinda tuhaf tuhaf bakiyo.. ne kadar bencilsin diyo
kaydirigubbakcemile3

Kocan haklı kızz. Sen bi hainsinnn. :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ya umarım sonucun iiii çıkar şekercım herşeye de ole kızma yawww dikkat bebiş var yaniii klava: yiğenime stres yaşatma.o suyu bıraz limon atsalar olmuyo mu acaba? cidden kötüüü tadı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

merhabalar kızlar, en guzel gunler sizin olsun, gecmisi daha okuyamadim, yemek yerken okuyacagim bir yandan da

artık bebisler bizi net duyduguna gore, benim mart prens ve prenseslerine bir sarkı armaganım olacak

boylece biz mart annelerinin bebisleri aynı sarkıyı dinleyecek ve aralarında bir bag kurulmus olacakkaydirigubbakcemile5

pitingo-gwendolyne

MySpace.com - Pitingo - Madrid, ES - Fusion / Flamenco / Soul - www.myspace.com/antoniopitingo

sagdaki sarkı listesinde 2. sırada

youtube olmayinca boyle link veriyoruz napalim:)

keyifli dinlemeler:dance::1hug:

iyilik canım, yatmaktan oluşan sırt ağrısını saymazsak. sen nasılsın?

DAYANALIM JNM ÖĞLEN YEMEĞİMİZİ YEDİK ve ustume bi ağırlık çoktu karnıma desem :CüvCüv: daha doğru olacak akşam bebefonumuzu almaya gitcez gelmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 eee annemlerede bi uğrarız :) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 öle iiyiz yani dun gece ilk defa nefes almadan uyku uyudum wc ye bile kalkmadım mışıl mışıl uyudum sositososito keşke her gün öle olsa:roflol::roflol:

bende geldinm artık evimdeyim..
çok soğuk ama insanın kendi evi gibi yok vallahi..
geçmişi okumadım..
birazdan okucam.bu arada akşama ne yemeği yapcanız kızlar

çerez cim sorma çok pc ye bakıyorum ondan mı bilmiyorum hap fln da içemiyorum minosetin hapını dr verdi ama ben hap içemiyorum midem kabul etmiyor... şurubu varmış dış ağrımdada onu kullandım geçtı bitane evde var bitanede koçiş büroya aldı içtim iiiyiz...jnm cım bi deyıl sonu ya ....

bende sabah 11den aksam 6ya kadar pc basindayim canim..
cok sükür bas agrisi cekmiyorum hic..
ic o zaman o surubu.. sürekli bas agrisida cekilmezk
i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…