bisey degilmis canim.. 3 asagi 5 yukari 200 sayfacik kaydirigubbakcemile3
oglusun napiyo :CüvCüv:
Oğluşum naapsın şımarıp duruuyo. Köstebek gibi gezinip duruyo göbişimde. Biliyomusun bebişimi "kıpırdak çerezim" diye seviyorum bazen. Ne isimler takıyorum yaaa.
"tosun paşam"
"minik kuşum"
"datlı guzum"
"depişik oğlum....vs....
kipirdak cerezimmi kaydirigubbakcemile3
bende sey diyerek seviyorum:
"babasi kurban olsun kizima" diye..
esim her defasinda tuhaf tuhaf bakiyo.. ne kadar bencilsin diyo kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar!
kabus gibi başladı günüm önce bizim embesil eleman beni almaya geç geldi ben de bağırıp çağırdım neyse sonra çocuğu 5 kere anlamsız sebeplerden hastaneye çağırıp intikamımı aldım:))şeker yüklemesi için bayağı bir sıra bekledim bilgisayarlar bozulmuş 1,5 saatin sonunda bana acıdılar da zar zor işlemlerimi yaptılar az önce o iğrenç şekerli suyu içtim bir saate yine kan vermeye gidecem bu süre içinde açlıktan ve mesanemde biriken idrarımdan ölebilirdim(( neyse bir saate yemek yiycek olmam güzel artık mesanem de boş !!!
Slm kızlar ben geldim nasılsınız?
iyilik canım, yatmaktan oluşan sırt ağrısını saymazsak. sen nasılsın?
selam kıslar naber biri bana bebişlerin fotoları nerde söylesin sayfayı kaybettim
çerez cim sorma çok pc ye bakıyorum ondan mı bilmiyorumhap fln da içemiyorum minosetin hapını dr verdi ama ben hap içemiyorum midem kabul etmiyor... şurubu varmış dış ağrımdada onu kullandım geçtı bitane evde var bitanede koçiş büroya aldı içtim iiiyiz...jnm cım bi deyıl sonu ya ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?