2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Lavinia'cım, farklı bir rahatsızlığın veya şikayetin yoksa ve bulunduğun ortamın havası kuru ise o da baş ağrısı yapabilir... Odanın nemini ayarlamak ve bol su içmek faydalı olabilir...

Sonradan aklıma geldi birde bilgisayar başında durmak ve gebelik miyobu olanlarda miyop numarasının ilerlemesine sebep olabiliyormuş, o da baş ağrısı yapabiliyoooo...

Son düzenleme:
Yes işte o zaten gözlüklerim var dı benim numaralıydı bı arkadaşım gıcıklık yaptı ıst la götürdu ne yapcaksa gözlüklerimi salak ordada kırılmış ... Bebiş olduktan sonra giderim diyorum göz dr una yeni gözluk fln vercek bende ssk dan almıcam bi sürü masraf adam gibi gözluk verselerya yok farkmış bilmem neymiş çekilmiyor .anacım uğraşmaya değmiyo yanı onun için şincik beklemedeyim dayanılmaz ağrım olursa giderim çekemem b

Ben geldim kızlar....Nabersiniz?
Ben bugün yine doktordaydım... Hani şu, dün 2 tane doğumu olduğu için giremediğim, yeni hastanedeki yeni doktor... Benim doktorum ne diyorsa tersini söyledi, kafamı karıştırdı...
Ama iyi bir haber var, dün kıç üstü oturan kızım, bugün başaşağı dönmüştü... hihoyyythihoyyyt

uzun lafin kisasi gittigine deydi..
ne ettinde kizin döndü gii

çerezcim ben daha vahim durumdayım sabah 9:00 dan akşam 6:00 ya kadar pc başındayım ve sonrada koçişle ewe de iş götürüyoruz evdede devam ediyoruz.

deniz doktorlar sezeryan parası almak içinde çocukla ilgili yalan yanlış söyleyebilir..
dikkat derim ben..

bu arada akşama kimse yemek yapmıyor kanımca

uzun lafin kisasi gittigine deydi..
ne ettinde kizin döndü gii

"Ehh be yavrum, herşeyin yeri var, vakti var... Çıkman gereken yerden çıksana... Karnımdan çıkacak olsan, Allah karnımıza fermuar koyardı... Anneni hiç düşünmüyon mu yavrum, bak kesecekler karnımı..." diye okşadım, konuştum, o da döndün demek ki... Ama tabii tekrar dönmeyeceğinin garantisi yok... kaydirigubbakcemile3

ben kendi adima paylasimimi yapayim..
annemlere gidicez.. allah ne verdyise artik..
cokacimcoook

faydali bi konusma olmus anlasilan..
sen yine konus..de ki fazla dönmesin o yana bu yana.. dursun durdugu yerde.. akilli kizin anlar seni

deniz doktorlar sezeryan parası almak içinde çocukla ilgili yalan yanlış söyleyebilir..
dikkat derim ben..

Gülşahcım benim de aklımda tabii işin o tarafı. Ancak dün bebek ters diyen doktorum, ultrason cihazını göbek deliğimin üstüne koyarak, kafa ölçüsü aldı, bugünkü aşağıda bir yerde yakaladı kafayı da ölçtü... Yoksa her taraftan alınabilir mi bu kafa ölçüsü bilmiyom ama düz mantıkla bne bu kadar dikkat edebildim..
Dün gittiğim esas doktorumla 10 gün sonra ücretsiz kontrolüm var. Bakalım o zaman bebeğin duruşu ile ilgili ne diyecek... O zaman biraz daha dikkatli bakmaya çalışıcam ben de...

Gülşahcım ben akşama zeytinyağlı pırasa yapıyorum canım... Normalde zeytinyağlı bir çeşit olarak masamızda yer alan bu yemeği şimdi ana yemek olarak yiyor ve bunu da pişirebildiğim için şükrediyoruz...kaydirigubbakcemile3

Ya kızlar kasmayın bebişleri yaw onların normal duruşları o duz durursa anormal olurdu iiiiler maşallah evhamlanmayın annişler ...döncek onlar sizde meraklanmayın ....

bu konuda doktorlarımıza elbette güvenmeliyiz ama ikinci bir doktorada danışılmalı diye düşünüyorum..
bebekler elbette dönerler ama bir gün sonra olması ve dediklerinin tam tersi olması benim midemi bulandırdı.
ki dün sana bunu diceektim canım..son anda sezeryan ol demesi gerekirken neden şimdi dedi dicektim..

selam kızlar...okuldan anca yetiştim burayakaydirigubbakcemile2
adacyo bebişinin dönmesine sevindim zaten bu bebekler hiç durdukları yerde durmuyolar bence o yüzden merak etmeyelim hayırlısıyla çıkarıcaz onları ordan bi şekildekaydirigubbakcemile3
yalınız doktorun söylediklerinin farklı olması ilginç...

Bencede duruş için endişelenmeyin benimde birgün kaburgama doğru tekmelerini savururken ertesi gün mesanemi patlatmaya azmetmiş bir şekilde yakalıyorum...

Sezeryan yapabilmek için bazı yanıltmalar yapıldığı konusuna bende katılıyorum, hatta doğum yapmış annelerin bazı yazılarını okudum, kiloyu da fazla söyleyebiliyorlarmış...

Birde converse örgü patik yapan bir hanım siteye resim koymuş, takdir ettim, ben lif bile öremezken... http://www.kadinlarkulubu.com/el-emekleri/216435-converse-orgu-patikler.html

sonuçlarım temiz çıktı şekerim yok hafif iltihap var dedi lökosit biraz yüksekti o da olur dedi bunun için sana antibiyotik vermem dedi bolbrokoli ve maydonoz ye dedi!!!!öyle kızlar buarada kan uyuşmazlığı olanlar ve 28. haftada aşı yaptıracak olanlar ilaç piyasada yok bir an önce ilacınızı edinina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…