2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

adacyo 5 dk da yer değiştiriyorlar meraklanma sen bu haftalarda sık sık yer değiştirirlermiş zaten.benimki 1 hafta önce baş aşağıydı şimdi düz :)

Lazanya
GEÇMİŞ OLSUN JNM DR UN DEDİKLERİNİ UYGULA JNM

YEMEK KONUSUNDA BENDE BU AKŞAM ANNEME KAÇIYORUM KARADENİZ YEMEKLERİ YAPMIŞ İSİM VERMİYİM...BİDE BUGUN JNM ZEYTIN YAĞLI YAPRAK SARMASI İSTEDİ ANNEM SAĞOLSUN YAPMIŞ YEMEK DÜŞÜNENLERE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.

Ya kızlar kasmayın bebişleri yaw onların normal duruşları o duz durursa anormal olurdu iiiiler maşallah evhamlanmayın annişler ...döncek onlar sizde meraklanmayın ....
Canımcım benim bebiş ters duruyordu, bugün başaşağı dönmüş de onu konuşuyoruz. Yoksa normal dursun, ben bişi demiyom valla... kaydirigubbakcemile3

Valla ben de bilmiyorum. Sadece şunu eklemeliyim dürüst olmak adına, dün doktordan geldik, akşamüstü karnımı yırtar gibi hareketler yaptı kızım... Eşime dedim ki bu hiç böyle gerine gerine hareket etmezdi, beni duydu da başaşağı döndü galiba, hiç bu kadar ittirmemişti çünkü... Onun üstüne bu sabah doktor başı aşağıda deyince ben de anlam veremedim. Dün de öyle olduğu halde sezeryan olayım diye mi söylendi, yoksa bebişim hakkaten döndü mü? Bugünkü doktora mahsus dedim ki, aaa hayret, dün kafası yukarda bir yerde elime geliyodu dönmüş mü dedim; o da bana 1 saat içinde de döner çocuklar. Dün orda olur, bugün burda belli olmaz dedi bana... :uhm::uhm::sm_confused::sm_confused:

Jnm benim dr um da son ana kadar ne olacağı belli olmaz dedi son an bebişin durumuna ve senin sağlık durumuna göre doğum şekline karar vereceksiniz .düşünme bunları şimdilik hemileliğimizin doruklarındayız.yaşayın beeeeeeee.kim tutar sizi.

ben bamya derim ya bu arada sitede sorunmu var
Sitede deli gibi sorun var bence. sürekli kitleniyo ve tüm internet sayfalarım birden kapanıyo benim...

LAVİNİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Bitirdin beni yaaaaaaaaaaaa!
Ben ne kadar zamandır zeytinyağlı yaprak sarması istiyorum biliyor musunnnnnn!!!!! Ne güzel biraz körelmişti isteğim, unutmuştum umutsuzluktan... Ama şimdi sen hatırlattın bana..... senağlamasenağlamaklava:

Aslıcım gözün aydın canım.

ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
kuşum kusura bakma ne bilim ole bamyalar prasalar zeytin yağlılar denirken patlatıverdim bende kusura bakma yaw çok üzüldüm:1no2: istersen kargo falan yaptırım sana ...şeker onuda istemezsen markette hazır konserve şeklince var koy tencereye ısıt ye yapamayacak durumdaysan çok üzgünüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en iyisi migrosun şarküteri reyonuna gidip oradaki mezeciden alayım... Kociş de hasta şimdi, yarına düzelsin de göndereyim markete onu... Ben yaprak sarmayı bilmiyom, güzel olacağını bilsem kendim yaparım ama... :)))

bende geldinm artık evimdeyim..
çok soğuk ama insanın kendi evi gibi yok vallahi..
geçmişi okumadım..
birazdan okucam.bu arada akşama ne yemeği yapcanız kızlar

dunden artan et soteyi havuclu patates yemegine cevirecegim, mercumek curbamiz da var, yanina da domatesli makarna bana beyaz peynirli makarna kocise, benimki cok yemek secer, zeytinyagli yemez, sarimsakli yemez, domates yemez, zeytin yemez, cogu sebzeyi yemez, bu sartlar altında nasıl kilo almasin bu suzy yaa

ekran ısıgını yariladim ben de bas agrilarim yari yariya indi canim

hadi gozun aydin canim, benim doktor da en son gittigimde ters duruyor ama bunun hicbir anlami yok su anda demisti, tabi senin bebiş azcik toraman oldugundan bu tarz bir yorum da yapmis olabilir, hemen kotu dusunmemek lazim, her doktor yanı egitimi alıyor ama yorumları hep farklı sırf kadın dogumcular icin degil, her dal icin bu boyle, benim dayım hasta, bir suru onkolog gezdik ki hepsi de isim yapmıs doktorlardi, ama biri digerini tutmuyor, sırf kafa karısıklıgı, tabi ki bocekcim de haklı her dedigine de kosulsuz inanmamak lazim ama cok sorgularsak da iyice isler karısıyor

hadi gozun aydin canim benim,bu tarz iltihaplar hormonlarimizin bize birer oyunuymus, e kolay degil vucudun cok onemli bir isi var, bir bebek besliyor, bu durumda bizim ihtiyaclarımız eksik kalabiliyor, ama sen taş gibim hatunsun sana 3 tane lokosit koymaz be canimsositosositosositososito

canım migrostan bulursun, carrefourdan bulursun, ev yemegi yapan her yerde bulursun, pastanelerde bile oluyor el yapımı, cok canın istediyse burda guzel yapan bir pastane var telefonunu vereyim sana evlere servisi var, nerde oturuyorsun?

kiz bilmicek ne var??
icini hazirla.. ac yapraklari.. sar sarmala diz tencereye koy ocaga..
bi dene be

kız ben bu Lavinia yı parçalayacam habire eşşeğin kulağına karpuz suyu kaçrıyo!!!biz burda karadeniz yemeğine hasret!!

laviniaaa dün saat 4 te yaprak sarması diye uyandım,bu söylenirmi şimdi banaaaaaaa klava: tabi milletin annesi var yapıyo ben napiiiimmm :çok üzgünüm:

yawrum pirinçi rende domates ve soğanla kavur zeytinyağında nane ve tuz ekle al sana iç yaprakları da avcunun içine aç az bi iç koy sigara böreği gibi sar tencerede bayağı bi sarma olunca üzerine yağ gezdir az bi rende domates suyu gezdir kısık ateşe koy

laviniaaa dün saat 4 te yaprak sarması diye uyandım,bu söylenirmi şimdi banaaaaaaa klava: tabi milletin annesi var yapıyo ben napiiiimmm :çok üzgünüm:

ay kiyamam size keske yakin olsak koca bir tencere sarip oturup yesek, bende lahana sardim bugun belim koptu ama doguma kadar daha yok:), o kadar sarip ugrastim daha bu saatte tencerenin dibi gorunuyor sayemde:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…