Canımcım benim bebiş ters duruyordu, bugün başaşağı dönmüş de onu konuşuyoruz. Yoksa normal dursun, ben bişi demiyom valla... kaydirigubbakcemile3Ya kızlar kasmayın bebişleri yaw onların normal duruşları o duz durursa anormal olurdu iiiiler maşallah evhamlanmayın annişler ...döncek onlar sizde meraklanmayın ....
bu konuda doktorlarımıza elbette güvenmeliyiz ama ikinci bir doktorada danışılmalı diye düşünüyorum..
bebekler elbette dönerler ama bir gün sonra olması ve dediklerinin tam tersi olması benim midemi bulandırdı.
ki dün sana bunu diceektim canım..son anda sezeryan ol demesi gerekirken neden şimdi dedi dicektim..
Sitede deli gibi sorun var bence. sürekli kitleniyo ve tüm internet sayfalarım birden kapanıyo benim...ben bamya derim ya bu arada sitede sorunmu var
LAVİNİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Lazanya
GEÇMİŞ OLSUN JNM DR UN DEDİKLERİNİ UYGULA JNM
YEMEK KONUSUNDA BENDE BU AKŞAM ANNEME KAÇIYORUM KARADENİZ YEMEKLERİ YAPMIŞ İSİM VERMİYİM...BİDE BUGUN JNM ZEYTIN YAĞLI YAPRAK SARMASI İSTEDİ ANNEM SAĞOLSUN YAPMIŞ YEMEK DÜŞÜNENLERE ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.
Sitede deli gibi sorun var bence. sürekli kitleniyo ve tüm internet sayfalarım birden kapanıyo benim...
LAVİNİAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Bitirdin beni yaaaaaaaaaaaa!
Ben ne kadar zamandır zeytinyağlı yaprak sarması istiyorum biliyor musunnnnnn!!!!! Ne güzel biraz körelmişti isteğim, unutmuştum umutsuzluktan... Ama şimdi sen hatırlattın bana..... senağlamasenağlamaklava:
Aslıcım gözün aydın canım.
bende geldinm artık evimdeyim..
çok soğuk ama insanın kendi evi gibi yok vallahi..
geçmişi okumadım..
birazdan okucam.bu arada akşama ne yemeği yapcanız kızlar
Lavinia'cım, farklı bir rahatsızlığın veya şikayetin yoksa ve bulunduğun ortamın havası kuru ise o da baş ağrısı yapabilir... Odanın nemini ayarlamak ve bol su içmek faydalı olabilir...
zarag en dogal ve guzel yontemi yazmis laviniacim, cok gecmis olsun
Sonradan aklıma geldi birde bilgisayar başında durmak ve gebelik miyobu olanlarda miyop numarasının ilerlemesine sebep olabiliyormuş, o da baş ağrısı yapabiliyoooo...
Ben geldim kızlar....Nabersiniz?
Ben bugün yine doktordaydım... Hani şu, dün 2 tane doğumu olduğu için giremediğim, yeni hastanedeki yeni doktor... Benim doktorum ne diyorsa tersini söyledi, kafamı karıştırdı...
Ama iyi bir haber var, dün kıç üstü oturan kızım, bugün başaşağı dönmüştü... hihoyyythihoyyyt
sonuçlarım temiz çıktı şekerim yok hafif iltihap var dedi lökosit biraz yüksekti o da olur dedi bunun için sana antibiyotik vermem dedi bolbrokoli ve maydonoz ye dedi!!!!öyle kızlar buarada kan uyuşmazlığı olanlar ve 28. haftada aşı yaptıracak olanlar ilaç piyasada yok bir an önce ilacınızı edinina.s.
Ben en iyisi migrosun şarküteri reyonuna gidip oradaki mezeciden alayım... Kociş de hasta şimdi, yarına düzelsin de göndereyim markete onu... Ben yaprak sarmayı bilmiyom, güzel olacağını bilsem kendim yaparım ama... :)))
Ben en iyisi migrosun şarküteri reyonuna gidip oradaki mezeciden alayım... Kociş de hasta şimdi, yarına düzelsin de göndereyim markete onu... Ben yaprak sarmayı bilmiyom, güzel olacağını bilsem kendim yaparım ama... :)))
kız ben bu Lavinia yı parçalayacam habire eşşeğin kulağına karpuz suyu kaçrıyo!!!biz burda karadeniz yemeğine hasret!!
kı<lar benimde canım bi sebze çekti konservesini aldım ama konserve zararlı yazıyor canımda çok istedi :uhm:
laviniaaa dün saat 4 te yaprak sarması diye uyandım,bu söylenirmi şimdi banaaaaaaaklava: tabi milletin annesi var yapıyo ben napiiiimmm :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?