2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben arada yiyorum, birsey de olmadi

aramızda whooper yiyenler var, her gun yemedikce bisey olmaz sanki

hahahahahah bu whooper yiyenler yalnızca benim kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey olsun be minik suzycim hayat böyle güzel bir sonraki aşama kokareç:teytey:bir de iki üç yudum bira cillop:içelim:

canım migrostan bulursun, carrefourdan bulursun, ev yemegi yapan her yerde bulursun, pastanelerde bile oluyor el yapımı, cok canın istediyse burda guzel yapan bir pastane var telefonunu vereyim sana evlere servisi var, nerde oturuyorsun?

Ben ataşehirdeyim canım. Anadolu yakası.. Bu dediğin yer nerde?

nazancım sarmış kadar oldun düşünmen yeter .düşünmeyen lavinialar utansın,boğazından bizsiz nasıl geçecek o sarmalar dolmalar,karadeniz yemekleri.Allah bilir sen şimdi hamsili pilavda yersin.kara lahana falan üstüne oooohhh.dur adres veriim kargoyla yolla bari.hadi hazırım bekliyorum...cokacimcoook

hahahahahah bu whooper yiyenler yalnızca benim kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey olsun be minik suzycim hayat böyle güzel bir sonraki aşama kokareç:teytey:bir de iki üç yudum bira cillop:içelim:

aloooooooooo kızım ben size kolayı yasaklıyorum siz bira içiyosunuz noluyo hişşşşşşşşşşş hamile adama ters bunlar klava:

evvelki gun kayinvaldem yaprak sarmasi getirmis, oglan yesin diyor birde, bayramdan kalan sarmayi getirmis ya, 1 haftalik yemek delimi ne , bende o gidince cope attim, zehirleyecek kadin bizi, insan sardigi gun taze taze gonderir yeyin diye demi:mymeka:

bak kendini biliyor, yazacaktim da yazmadim:)

gecen aksam kokorecten vazgecirmedik mi seni biz ya, aman o tehlikeli olabilir bak

ama whooper et, demir vaar, sebzeler var bence besleyici, zaten beni sen bozuyorsun, senin yedigini duyunca o hafta sonu ben de yedim.bir de trans yag icermez yaziyorlar burgerin kapisinda :)

ben bu arada bira iciyorum haftada bir oyle 3 yudum da degil yani, ama nassi ozledim votkayi, absolute vanilya ile kola amaninnnnn:içelim:

kiz bilmicek ne var??
icini hazirla.. ac yapraklari.. sar sarmala diz tencereye koy ocaga..
bi dene be

Sanki her yaprakla, her içle sarılan, herkesin sarması yenirmiş gibi anlattın Hacercim... Kız o kadarını ben de biliyom da onun bi ayarı var.. Hiç deneme yanılma yapacak pozisyonda değilim... O kadar uğraşıp, hevesle bekleyip, sonra da beceremez ve hayal kırıklığına uğrarsam dayanamam... Garantili bir sarma yemem lazım...

allahım deli edecek bu bilgisayar beni sabahtanberi girmeye çalısıyorum kk ye girdiğim anda sayfa kapanıyor görünmüyor yanıt vermiyor internet bi sorunla karsılasıyor allkahım sen bana sabır ver yarabbi delirecem ben ya

ADACYO, alyasulin, buket-26+, cerez+, ege-deniz, existhunder, Lazanya+, little_suzy, rebeca, Saruboceq+, selence, tebessüm22, xnazanx+ hepinizi öpüyorum kızlar giremiyorum allahım girdiğim anda kitleniyor biraz önce mesaj yazdım gönderdimi onuda bilmiyorum allahım ya dığandım vallahada dığandım haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şşşş abartmayın laaa:mymeka:
tamam yemek muhabbetini kesin be..yiyen var yiyemeyen var..bakınız örnek ben..
ıspanağımı yaptım..
yanınada makarna yapcam bizimkinin gelmesine yakın.ama gelmesi 7.30u bulurmuş..neysem..

haa abu arada doktordan randevu aldım cuma günü ancak baska bi dokotora gideceğim bu ay bakalım o ne diyecek yaa annem kızıyor hemen git uykuyu unuttum senin yüzünden diye ama napim ben ya
kızlar inanın okuyamıyorum geçmiş kitleniyor soyğacığı batasıca çekticeği damar kuruyasıca internet

neyse en iyisi çıkayım yoksa bu bilgisayarın azını burnunu dağıtacam şimdi az kaldı sizi seviyorum beni özleyin anacım bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

arakdaşlar ayıp oluyor ama pastane filan burada şekeri olan var dimi ama :çok üzgünüm:

aaa, irenc bi yer orası, yok yok tatli degil, kuru kotu seyler var

:1no2:bende de var ama senin gibi irade sahibi olmadigimdan diyet yapamıyorum

uzulecegine sevin canım, gurur duy vallahi

benimde şekerim düşüktür yıllardır canımda hiç istemez aksine ama hamişliğimden beri canım deli gibi tatlı yemek istiyor.bide ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi derler.yalaaan külliyen yalan!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…