valla ben arada yiyorum, birsey de olmadi
aramızda whooper yiyenler var, her gun yemedikce bisey olmaz sanki
canım migrostan bulursun, carrefourdan bulursun, ev yemegi yapan her yerde bulursun, pastanelerde bile oluyor el yapımı, cok canın istediyse burda guzel yapan bir pastane var telefonunu vereyim sana evlere servisi var, nerde oturuyorsun?
hahahahahah bu whooper yiyenler yalnızca benim kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey olsun be minik suzycim hayat böyle güzel bir sonraki aşama kokareç:teytey:bir de iki üç yudum bira cillop:içelim:
nazancım sarmış kadar oldun düşünmen yeter .düşünmeyen lavinialar utansın,boğazından bizsiz nasıl geçecek o sarmalar dolmalar,karadeniz yemekleri.Allah bilir sen şimdi hamsili pilavda yersin.kara lahana falan üstüne oooohhh.dur adres veriim kargoyla yolla bari.hadi hazırım bekliyorum...cokacimcoook
hahahahahah bu whooper yiyenler yalnızca benim kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey olsun be minik suzycim hayat böyle güzel bir sonraki aşama kokareç:teytey:bir de iki üç yudum bira cillop:içelim:
kiz bilmicek ne var??
icini hazirla.. ac yapraklari.. sar sarmala diz tencereye koy ocaga..
bi dene be
Ben ataşehirdeyim canım. Anadolu yakası.. Bu dediğin yer nerde?
ay kiyamam size keske yakin olsak koca bir tencere sarip oturup yesek, bende lahana sardim bugun belim koptu ama doguma kadar daha yok:), o kadar sarip ugrastim daha bu saatte tencerenin dibi gorunuyor sayemde:roflol:
atasehirde:)) parfe pastanesi:))
arakdaşlar ayıp oluyor ama pastane filan burada şekeri olan var dimi ama :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?