2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaa, irenc bi yer orası, yok yok tatli degil, kuru kotu seyler var

:1no2:bende de var ama senin gibi irade sahibi olmadigimdan diyet yapamıyorum

uzulecegine sevin canım, gurur duy vallahi
kızlar bişi söyliycem size benim okuldan bi arkadaşımın da hamilelik şekeri çıkmıştı... diyet yaptı son üç ay...bebeği biraz küçük doğdu ben de diyetten mi acaba dedim o da bilmiyo bebek 2.350 falanmış...doktorlanıza iyi sorun da aman...

benim bir arkadasimin kizi da kucuk dogdu, aynen annesi diyet yapmıstı, ama doktor ısrarla diyet yap kilo alma diyor, sonra depresyona gireceksin diyor, bebegin de sisko olacak diyor, diyor da diyor yani

ben çıkayım kayınvalideme gitcez yemek yicez sonra evimize gidip uyucaz!öpüyorum hepinizi afiyet olsun yedikleriniz bebişlerinize et ve beyin olsun mucuksss

selam kızlar, doktor randevumuzdan döndük. bebişim sağlıklı maşallah:)Dr. 1 saat ilgilendi bizimle sağolsun. kızımı iyice gördüm. yüzünü de gördük babasıyla. uyuyodu bebişim. ayaklarını birbirine dolamıştı keyif yapıyodu:) canım kızımmmm... boyu 36 cm kilosu 1150 gr olmuş. haftasına göre normal dedi doktor. çok mutluyummmmm....

bu arada benimkinin de poposu aşağıda idi ama değişebilirmiş. zaten değişmezse kuzenimde olduğu gibi sezeryana alıyolar. yarın da kan sayımı ve şeker yüklemesi yaptırıcam umarım onlarda da sorun olmaz...

kızlar bişi sorucam size kablolu bağlantıyı diğer bir bilgisayarda nasıl kullanabilirim??? bilgisi olan varsa sevinirim...

benim bir arkadasimin kizi da kucuk dogdu, aynen annesi diyet yapmıstı, ama doktor ısrarla diyet yap kilo alma diyor, sonra depresyona gireceksin diyor, bebegin de sisko olacak diyor, diyor da diyor yani

canım bence o diyet şeklinde bir sorun vardır çünkü benim diyetim 8 öğün ben iştahsızım hamileliğimden beri şimdi daha çok yiyorum mecburen.Zaten diyet demek yanlış aslında bu perhiz yenmemesi gereken şeylerden uzak durup sık ve az yemek her bireyin bu şekilde beslenmesi gerek zaten.O bebeklerin küçük doğmasının nedeni yapısal ya da annelerinin yanlış diyet uygulaması olduğuna inanıyorum

Annesiiiii, maşallah yavrucuğuna!!!
ne güzel boyuna göre kilosu gayet iyi... Döner annesi döner o; sen de konuş benim gibi yavrunla... :1hug:

maşallah canım.güzel haberlerle gelmişsin,inşallah test sonuçlarıda güzel çıkar.
aslıcım seninde sonuçlar iyi.maşallah sağlıkla doğuracağız bu minişleri inşallah.

Canım gözün aydın maşallah bebişimize :)

kızlar bişi sorucam size kablolu bağlantıyı diğer bir bilgisayarda nasıl kullanabilirim??? bilgisi olan varsa sevinirim...

Canım eğer 2. bir bilg. kullanmak istiyorsan onun işi uzun ama bir bilgisayarsan çıkarıp başkasına bağlıycaksan hangi bilg. kullanıcaksan bağlantıyı ona tak kabloluyu ara ve bağlantıma reset attırmak istiyorum de onlar modemi resetliycek modemin ışıkları sabitlenince bağlantıda gelmiş olucak.

en son sabah yazmistim ardindan kotu bir istifra yasadim kendimi yataga zor attim simdi uyandim gecmisi okudum size bir hello diyim dedim bu arada cok aciktim yemek yok evde veeee isin en kotu yani ATASEHIR buraya coook uzaaakkkkkkk((

Annesiiiii, maşallah yavrucuğuna!!!
ne güzel boyuna göre kilosu gayet iyi... Döner annesi döner o; sen de konuş benim gibi yavrunla... :1hug:

ayy canım çok sağol:)a.s. döner sanırım ya inanıyorum ona. konuşuyum bari senin gibi:) uyanırsa tabi. bu arada günde farklı zamanlarda en az 9-10 defa hareket ettiğini saymak gerekiyomuş. haberiniz olsun. irkilmelerim psikolojik sanırım. çarpıntılarım da normalmiş. belki kansızlık olabilirmiş.

rebeca canım, öncelikle modemde en az 2 çıkış olmalı. skart takılan yer. sonra modemi 2. bilgisayara tanıtmanız gerekiyo. bu kadar.a.s.

aynı anda iki bilgisayarı da çalıştırabilmek için diyorum arkadaşlar akşamları kocacımdan bana sıra kalmıyo da klava:, bugün kablo aldım bi tane daha ama o kabloyu modemde takacak yer yok sadece bir tane yer var ordada zaten pcnin kablosu takılı..

en son sabah yazmistim ardindan kotu bir istifra yasadim kendimi yataga zor attim simdi uyandim gecmisi okudum size bir hello diyim dedim bu arada cok aciktim yemek yok evde veeee isin en kotu yani ATASEHIR buraya coook uzaaakkkkkkk((

canımcım geçmiş olsun.neden olduki yediklerin mi dokundu acaba.dikkat et kendine.öpüyorum seni.

kizlar deli olcamm ya, benim oglan iki gozu iki cesme agliyor, neymis herkezin sevgilisi varmis onun yokmus, iki saattir konusuyorum anlatmaya calisiyorum kucuksun diye, butun arkadaslarimin var benim yok diyo, sevdigi bir kiz varmis kizla konuscakmis bende hayir diyorum, hep senin yuzunden diye agliyor, kiltledi kendini banyoya cikmiyor ne yapcagimi sasirdim yaa:sm_confused:

maşallah oğluna canım :teytey::asigim: büyüyünce hızlı olucak anlaşılan... sositososito

canımcım geçmiş olsun.neden olduki yediklerin mi dokundu acaba.dikkat et kendine.öpüyorum seni.

yok canim ben zaten hala bulanti cekiyorum arada bir oluyor, kahvaltidan sonra bi armut yiyim dedim 5 dk sonra biseyler olmaya basladi ve sonuc malum ve o zamandan bu zamana daha mideme bisey girmedi kocisi bekliyom cikip biseyler yiyelim diye cok aciktim felaket.

:roflol::roflol: ya nazan sen tam kaynana olmusun bacim ya birak cocugu sevgilisi olsun ne olcak sanki bak cocuk sonra icine kapanir sosyal olmasi daha iyi ilerde daha iyi secimler yapar. bence boyle tabi

offf cocuk dogurmak birsey degil, boyle durumlarda nasil davranacagini bilemiyorum insan, benim oglan 9 yasinda sevdigi kiz 2 yas felan buyukmus ama kizin haberi yok, anlatmaya calisiyorum, annem daha kucuksun, hem kizdanda kucuksun hadi gittin sordun kiz sana kucuksun istemiyorum derse uzulurmusun diyorum, git be ne bicim annesin sen benim bir kizla olammai istemiyorsun deyip kovuyor yanindan, kizlar cok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…