kızlar bişi söyliycem size benim okuldan bi arkadaşımın da hamilelik şekeri çıkmıştı... diyet yaptı son üç ay...bebeği biraz küçük doğdu ben de diyetten mi acaba dedim o da bilmiyo bebek 2.350 falanmış...doktorlanıza iyi sorun da aman...aaa, irenc bi yer orası, yok yok tatli degil, kuru kotu seyler var
:1no2:bende de var ama senin gibi irade sahibi olmadigimdan diyet yapamıyorum
uzulecegine sevin canım, gurur duy vallahi
aaa, irenc bi yer orası, yok yok tatli degil, kuru kotu seyler var
:1no2:bende de var ama senin gibi irade sahibi olmadigimdan diyet yapamıyorum
uzulecegine sevin canım, gurur duy vallahi
kızlar bişi söyliycem size benim okuldan bi arkadaşımın da hamilelik şekeri çıkmıştı... diyet yaptı son üç ay...bebeği biraz küçük doğdu ben de diyetten mi acaba dedim o da bilmiyo bebek 2.350 falanmış...doktorlanıza iyi sorun da aman...
atasehirde:)) parfe pastanesi:))
yaaa bende burdayıııımmmmmmmm
benim bir arkadasimin kizi da kucuk dogdu, aynen annesi diyet yapmıstı, ama doktor ısrarla diyet yap kilo alma diyor, sonra depresyona gireceksin diyor, bebegin de sisko olacak diyor, diyor da diyor yani
selam kızlar, doktor randevumuzdan döndük. bebişim sağlıklı maşallah:)Dr. 1 saat ilgilendi bizimle sağolsun. kızımı iyice gördüm. yüzünü de gördük babasıyla. uyuyodu bebişim. ayaklarını birbirine dolamıştı keyif yapıyodu:) canım kızımmmm... boyu 36 cm kilosu 1150 gr olmuş. haftasına göre normal dedi doktor. çok mutluyummmmm....
bu arada benimkinin de poposu aşağıda idi ama değişebilirmiş. zaten değişmezse kuzenimde olduğu gibi sezeryana alıyolar. yarın da kan sayımı ve şeker yüklemesi yaptırıcam umarım onlarda da sorun olmaz...
selam kızlar, doktor randevumuzdan döndük. bebişim sağlıklı maşallah:)Dr. 1 saat ilgilendi bizimle sağolsun. kızımı iyice gördüm. yüzünü de gördük babasıyla. uyuyodu bebişim. ayaklarını birbirine dolamıştı keyif yapıyodu:) canım kızımmmm... boyu 36 cm kilosu 1150 gr olmuş. haftasına göre normal dedi doktor. çok mutluyummmmm....
bu arada benimkinin de poposu aşağıda idi ama değişebilirmiş. zaten değişmezse kuzenimde olduğu gibi sezeryana alıyolar. yarın da kan sayımı ve şeker yüklemesi yaptırıcam umarım onlarda da sorun olmaz...
kızlar bişi sorucam size kablolu bağlantıyı diğer bir bilgisayarda nasıl kullanabilirim??? bilgisi olan varsa sevinirim...
Canım teeşkkürler, eşim şimdi kapıdan çıktı, almaya gidiyor. hihoyyythihoyyyt
afiyet seker olsun canim, ben de telefon actim senin icin, yeni geldi dedi, utandirmasinlar onerdik o kadar:)
hadi gozun aydin canım, annesi iyi bakiyor ki keyfi yerinde
kızlar bişi sorucam size kablolu bağlantıyı diğer bir bilgisayarda nasıl kullanabilirim??? bilgisi olan varsa sevinirim...
ayırıcı soketler var canım boylece 2 kablo baglayabiliyorsun
kızlar ben kactim, optum hepinizi cok gece yine ugrarim, keyifli aksamlarr
Annesiiiii, maşallah yavrucuğuna!!!
ne güzel boyuna göre kilosu gayet iyi... Döner annesi döner o; sen de konuş benim gibi yavrunla... :1hug:
en son sabah yazmistim ardindan kotu bir istifra yasadim kendimi yataga zor attim simdi uyandim gecmisi okudum size bir hello diyim dedim bu arada cok aciktim yemek yok evde veeee isin en kotu yani ATASEHIR buraya coook uzaaakkkkkkk((
kizlar deli olcamm ya, benim oglan iki gozu iki cesme agliyor, neymis herkezin sevgilisi varmis onun yokmus, iki saattir konusuyorum anlatmaya calisiyorum kucuksun diye, butun arkadaslarimin var benim yok diyo, sevdigi bir kiz varmis kizla konuscakmis bende hayir diyorum, hep senin yuzunden diye agliyor, kiltledi kendini banyoya cikmiyor ne yapcagimi sasirdim yaa:sm_confused:
canımcım geçmiş olsun.neden olduki yediklerin mi dokundu acaba.dikkat et kendine.öpüyorum seni.
kizlar deli olcamm ya, benim oglan iki gozu iki cesme agliyor, neymis herkezin sevgilisi varmis onun yokmus, iki saattir konusuyorum anlatmaya calisiyorum kucuksun diye, butun arkadaslarimin var benim yok diyo, sevdigi bir kiz varmis kizla konuscakmis bende hayir diyorum, hep senin yuzunden diye agliyor, kiltledi kendini banyoya cikmiyor ne yapcagimi sasirdim yaa:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?