yok canim ben zaten hala bulanti cekiyorum arada bir oluyor, kahvaltidan sonra bi armut yiyim dedim 5 dk sonra biseyler olmaya basladi ve sonuc malum ve o zamandan bu zamana daha mideme bisey girmedi kocisi bekliyom cikip biseyler yiyelim diye cok aciktim felaket.
:roflol::roflol: ya nazan sen tam kaynana olmusun bacim ya birak cocugu sevgilisi olsun ne olcak sanki bak cocuk sonra icine kapanir sosyal olmasi daha iyi ilerde daha iyi secimler yapar. bence boyle tabi
offf cocuk dogurmak birsey degil, boyle durumlarda nasil davranacagini bilemiyorum insan, benim oglan 9 yasinda sevdigi kiz 2 yas felan buyukmus ama kizin haberi yok, anlatmaya calisiyorum, annem daha kucuksun, hem kizdanda kucuksun hadi gittin sordun kiz sana kucuksun istemiyorum derse uzulurmusun diyorum, git be ne bicim annesin sen benim bir kizla olammai istemiyorsun deyip kovuyor yanindan, kizlar cok zor yaa
nazancım ben şuan 5 leri okutuyorum öğrencilerim 10-11 yaş grubu geçen sene de 10 yaşındalardı.aynı şeyleri hergün onlarla yaşıyorum 2 senedir.hatta bana not yazıp masama bırakanlar bile vardı 23 nisanda o kızla dans etmezsem ölürüm öğretmenim nolur ikimiz eş olalım dansta diye :roflol: ama hiçbirine kızmadım küçüksünüz diye arada söylüyorum çok saçmalarlarsa ama daha çok oluruna bırakmak gerekiyor.benden sana tavsiye bırak konuşsun nasıl olsa bişey olmayacak daha çok küçükler.bırak bazı şeyleri kendileri yaşayarak ve üzülerek öğrensinler.o yaştaki kızlar asla küçüklere tahammül edemezler hemen redder merak etme a.s hem böylece sana olan güvenini kaybetmez.bu daha önemli.bırak yaşayarak öğrensin.offf cocuk dogurmak birsey degil, boyle durumlarda nasil davranacagini bilemiyorum insan, benim oglan 9 yasinda sevdigi kiz 2 yas felan buyukmus ama kizin haberi yok, anlatmaya calisiyorum, annem daha kucuksun, hem kizdanda kucuksun hadi gittin sordun kiz sana kucuksun istemiyorum derse uzulurmusun diyorum, git be ne bicim annesin sen benim bir kizla olammai istemiyorsun deyip kovuyor yanindan, kizlar cok zor yaa
Canım teeşkkürler, eşim şimdi kapıdan çıktı, almaya gidiyor. hihoyyythihoyyyt
afiyet seker olsun canim, ben de telefon actim senin icin, yeni geldi dedi, utandirmasinlar onerdik o kadar:)
hadi gozun aydin canım, annesi iyi bakiyor ki keyfi yerinde
ayırıcı soketler var canım boylece 2 kablo baglayabiliyorsun
kızlar ben kactim, optum hepinizi cok gece yine ugrarim, keyifli aksamlarr
Canım çok ama çok incesin, teşekkür ederim.a.s. Eşim getirdi şimdi yiyorum... cokacimcoook
en son sabah yazmistim ardindan kotu bir istifra yasadim kendimi yataga zor attim simdi uyandim gecmisi okudum size bir hello diyim dedim bu arada cok aciktim yemek yok evde veeee isin en kotu yani ATASEHIR buraya coook uzaaakkkkkkk((
Canım üzülme ben senin yerine de yiyorum... :teselli:
Vallahi kaçkın gibi yedim, şimdi de şiştim, dana gibi yatıyom... :roflol:
ne yedin kıs yapyak saymasımı?
Evet yaa aynenn... Geçen gün evden çıkarken 2 bardak su içtim. Sonra arabaya bindim. Engebeli yolda, içtiğim sular, resmen iki göğsümün arasında sallanıyordu lumbur lumbur.... İnanamadım. Ben midemin; göğsümün altına kadar çıktığını biliyordum ama iki göğsümün arasında olacağı hiç aklıma gelmemişti.. :1shok::1shok:artık ben de çok yiyince acayip rahatsız oluyorum kızlar zaten benim kızım bazen tam midemin olduğu yerden tekmeliyo yani eskiden orda midem vardıkaydirigubbakcemile3
ama hamilelikte iç organlarımızın yeri değişiyomuş o yüzden normal...
en güzeli az yemek ama nerdeeeklava:
Vallahi kaçkın gibi yedim, şimdi de şiştim, dana gibi yatıyom... :roflol:
dündü galiba dimi??
yine böyle yiyip yine böyle sisekalmistin .. dimi :roflol:
a.sa.s
Neden yüzüme vuruyon böyle....
Sen sevmiyon beni artık, ben biliyorum. Bana kötü davranıyosun hep... Ne olsa, benden biliyosun... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?