2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya canim kaynanaliktan degil, gitcek sorcak kizda bunu tersliycek, cok uzulecek o zaman ilk deneyimi fiyasko olacak, belkide ilerki psikolojisini kendine guvenini kaybedecek , dengi bir kiz olsa neyse, kizlar ne yapayim bir akil verin, gercekten su an kendimi yetersiz hissediyorum cocuguma karsisenağlama

nazanım üzülme.sen haklısın ama bunu ona anlatmak zor.istersen babası konuşsun belki daha farklı açıdan anlatırsa helede erkek erkeğe konuşalım derse belki anlar ne dersin canım.

nazancim yanlis anlama henuz anne degilim ah kam kesmek istemiyorum ama az cok bildiklerima dayanarak sunu rahatlikla soyleyebilirimki cocugunu herseyden korumaya calismak hep yanibasinda olmak ve surekli uyarmak cocuga yapilabilecek en buyuk kotuluktur. bence birak kendi karar versin kisilik gelisimi icin cok onemli sonucta o bir birey. senin yapabilecegin tek sey o hata yaptiktan sonra etrafina bakindiginda seni orda gormesini saglamak. ama kesinlikle haklisin cocuk yetistirmek cok zor.

nazancım ben şuan 5 leri okutuyorum öğrencilerim 10-11 yaş grubu geçen sene de 10 yaşındalardı.aynı şeyleri hergün onlarla yaşıyorum 2 senedir.hatta bana not yazıp masama bırakanlar bile vardı 23 nisanda o kızla dans etmezsem ölürüm öğretmenim nolur ikimiz eş olalım dansta diye :roflol: ama hiçbirine kızmadım küçüksünüz diye arada söylüyorum çok saçmalarlarsa ama daha çok oluruna bırakmak gerekiyor.benden sana tavsiye bırak konuşsun nasıl olsa bişey olmayacak daha çok küçükler.bırak bazı şeyleri kendileri yaşayarak ve üzülerek öğrensinler.o yaştaki kızlar asla küçüklere tahammül edemezler hemen redder merak etme a.s hem böylece sana olan güvenini kaybetmez.bu daha önemli.bırak yaşayarak öğrensin.

bu arada o öğrencimin boyu kızdan kısa olduğu ve iyi dans edemediği için tabiki izin veremedim dans etmesine anneside gelip özel ricada bulunmuştu lütfen eşleştirin hocam diye.senin gibi o da hayal kırıklığı yaşasın istemiyordu ilk olayında.bense farklı bir şekilde hallettim olayı.dedimki öğrencime şuan seninle dans etmeye diğer partneriyle alıştığı için seninle dans ederse yanlış yapabilir ve morali bozulur bunun olmasını onu üzmeyi istemezsin dimi dedim.hayır istemem dedi.hem 10 dk sürecek o dans ve ben eğer istersen bunun yerine ikinize 1 aylık ortak bir görev verebilirim dedim.sonuç ne oldu şuan ikiside farklı alemdeler.çok üstelememek lazım diyorum ya çabuk unutuyorlar ondan yani.

Nazancım Allah yardımcın olsun canım... Ben bu konuda bilgisizim sana akıl vermek bana düşmez... Sadece Sheylaa'nın dedikleri aklıma yatıyor... Hem o, Mete'nin yaşıtı bir sürü çocukla beraber uzun vakit geçirmiş... Bana önerisi makul gibi geldi canım...

valla arkadaşlar hani ukalalık gibi olmasın ama artık bişey söyledikleri zaman 3 cümle sonra söyleyeceklerini tahmin edip ona göre sorular soruyoruz sırnaşık şey

zakkumcum hoşgeldin.maşallah bebişine yerim onun ben ayaklarını
ilahi nazan vallahi koptum burda..bırak çocuğu sende..:)

ufak bi alisveris ypatik geldik kocisimle..
sizde bos durmamissiniz masallah..

adacim afiyet olsun..
zakkum masallah melegine
nazan.. dünürüm.. kolay gelsin canim.. hic bi fikrik yok.. ne desem..

Vallahi kaçkın gibi yedim, şimdi de şiştim, dana gibi yatıyom... :roflol:

artık ben de çok yiyince acayip rahatsız oluyorum kızlar zaten benim kızım bazen tam midemin olduğu yerden tekmeliyo yani eskiden orda midem vardıkaydirigubbakcemile3
ama hamilelikte iç organlarımızın yeri değişiyomuş o yüzden normal...
en güzeli az yemek ama nerdeeeklava:

benim organlarım dirençli çıktı kızlar.bebiş hep sağda duruyo neden diyodum kendi kendime meğer bağırsaklarım rahmi sağa itiyomuş kikikiiiii aslan organlarım benim yenilmeyin direninnnn

ne yedin kıs yapyak saymasımı?

a.sa.sa.s
Ebettt...

Evet yaa aynenn... Geçen gün evden çıkarken 2 bardak su içtim. Sonra arabaya bindim. Engebeli yolda, içtiğim sular, resmen iki göğsümün arasında sallanıyordu lumbur lumbur.... İnanamadım. Ben midemin; göğsümün altına kadar çıktığını biliyordum ama iki göğsümün arasında olacağı hiç aklıma gelmemişti.. :1shok::1shok:

kıslar ben kaçıyorum... akşamları kociş gazete okuyo o yüzden giremiyorum:jeyyar: benim bu laptopun bağlantısını acele halletmem lazım yoksa burdan uzak kalıyorum olmuyo aaa...
kızım size ve arkadaşlarına el sallıyo teyzeleria.s.

:sm_cool:

sağolun kızlar, teşekkür ettim size:)

Allahım ben de düşündüm durdum ne almaya gitti adanın eşi diye.:uhm: yarabbim neler geldi aklıma. neyse canımın istemediği bi dolma. ama onu okuyana kadarki alıma gelen herseyi çekti canım. cokacimcoookzaten doktor dikkat et dedi kilona((

rebecacım 2 pc den kullanmak istiyosan mutlaka 2 den fazla modem çıkışı olmalı. tek çıkışlılar olmuyo mallesef canım.

nazancım, bence de gidip konuşmalı. ben şunu öğrendim ki gelişim için en önemli şey kendi kararı sonucu öğrenmesi. bi psikologla konuşmuştum birini kötü bi davranışından dolayı uyarmanın yollarını arıyodum. dr bana sen ne dersen de ne kadar uzaklaştırsan kızsan o yaşamadıkça yaptığının iyimi kötü mü olduğunu anlamaz dedi. ki hani mertin girişimde bulunduğu şey hayati birşey değil. sobaya elini değdirmek gibi bi deneyim. şunu da unutmamak gerek eşimin dediği gibi "deneyim, en pahalı yaşanmışlıktır"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…