2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse denizcim kapatalım konuyu..
hadi ben değiştireyim...bugün dr u aradım randevu almak için ama kadın maşallah nasıl dolu yaa yer yok resmen olanda bize uygun değil..yarın sabah tekrar arayacağım galiba cumartesiye alacağım...
sizi görünce bekleyemedim yaaa...kızımıda çok özledim bakalım boyu kilosu nasıl olmuş kuzumun...

Ayy hadi bakalım... Hayırlısıyla git, hayırlı haberlerle gel inşallah. ben de doktora giden çok oldu mu özeniyorum, gidip de bebişimi görsem diye... Çok iyi anlıyorum seni....
:teselli:

iyi akşamlar kızlar
otur kalk oku otur kalk oku ancak son sayfaya gelebildim :))
doktora gidip gelenler olmuş gözünüz aydın güzel haberlerle gelmişsiniz .
maşallah bebişlerinize allah nazardan saklasın hepsini inşallah
şeker yüklemeleride güzel çıkmış çok sevindim.
elifcim senin şeker yüksek çıkmış merak etme benimde ilk yükleme 155 çıkmıştı. hatırlıyorsundur bende çok üzülmüştüm ama 2. yüklemede hepsi düşük çıktı ve diyete falan gerek kalmadı.
inşallah seninkide öyle olacak bizi haberdar et mutlaka dualarım seninle

hayırlı haberlerle gel bizi mutlu et inşallah :)

Hamileler 24haftalık gebeyim.doktoruma gittim ama 28.haftada yapalım diyor hatta dediği tarih 29 oluyor.ben idrar problemindn dolayı perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum.sizce 28i bekleyeyim mi?yoksa gitmişken basit bişey herhalde yaptırayım mı?aç gidiliyo dğil mi?ne kadar suya katılıp içiliyo?1 saat sonra mı kan veriliyo?teşekkürler...

bende doktorun verdiği bi liste var hangi yahlilin hangi haftada yapılacağı yazıyo şeker testi iç,n 26-28. hafta yazıyo arkadaşım. aç gidiliyo, önce kan veriyosun sonra 1 bardak suya karıştırıp içiyosun, bir saat sonra yine kan veriyosun bu kadar...:lepi:
ama tarih konusunda bişey diyemiycem...

Saruboceq, günaydın, bugün ortalık sessiz geçecek gibi, 50gr'lık yüklemeyi mi tok karınla aldılar, yoksa normal tokluk şekerine mi bakacaklar? Umarım sorunsuz, sıkıntısız atlatırsın...

günaydın canım..
ben yaptırdım yani sonucumuda aldım..valla bilmiyorumki bana farketmez dediler bende o şekilde yaptım..
100 lükte aç olman gerek dedi doktor..

Evet sonuç oldukça çabuk çıkıyor, en azından günlerce onun stresi olmuyor... Burda 50'likte de aç olamamı istemişerdi, önce açlığı ölçmek için, açlık normal çıktı ama 50'lik sınırın az üstünde 100'lüğe de bakalım dedi doktorum. Onda açık ara fark attım standart değerlere kafamçokkarıştı Sonuçta plasentadan dolayısıyla gebelikten kaynaklanan hormonal bir durum, bundan sonraki 3 ayda değerleri yerli yerinde tutmak gerek, insan ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsa da biraz stresli oluyor ama... Umarım senin değerlerin gayet iyi çıkar...
Ve hepimiz sonunda sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Gayet iyi, hatta yüklemeden sonra daha düşük çıkması süpriz :) Ben 100'lüğe gerek duyuldu diye anlamıştım.. Gözün aydın canım...

Evet baya bir kişi kapsama alanı dışında görünüyor muhtemelen cezalılar, acaba ceza süreleri ne kadar? msn'den falan ulaşabilen olursa bizi de haberdar etsin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…