neyse denizcim kapatalım konuyu..
hadi ben değiştireyim...bugün dr u aradım randevu almak için ama kadın maşallah nasıl dolu yaa yer yok resmen olanda bize uygun değil..yarın sabah tekrar arayacağım galiba cumartesiye alacağım...
sizi görünce bekleyemedim yaaa...kızımıda çok özledim bakalım boyu kilosu nasıl olmuş kuzumun...
hayırlı haberlerle gel bizi mutlu et inşallah :)neyse denizcim kapatalım konuyu..
hadi ben değiştireyim...bugün dr u aradım randevu almak için ama kadın maşallah nasıl dolu yaa yer yok resmen olanda bize uygun değil..yarın sabah tekrar arayacağım galiba cumartesiye alacağım...
sizi görünce bekleyemedim yaaa...kızımıda çok özledim bakalım boyu kilosu nasıl olmuş kuzumun...
Hamileler 24haftalık gebeyim.doktoruma gittim ama 28.haftada yapalım diyor hatta dediği tarih 29 oluyor.ben idrar problemindn dolayı perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum.sizce 28i bekleyeyim mi?yoksa gitmişken basit bişey herhalde yaptırayım mı?aç gidiliyo dğil mi?ne kadar suya katılıp içiliyo?1 saat sonra mı kan veriliyo?teşekkürler...
günaydın arkdaşlar günümüz güzel geçsin inşallah
gülşah nasılsın canım prensesimiz nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?