Dünkü konudan dolayı ne yazık ki ceza aldılar sanırım, yöneticiler o konuyla ilgili konuşmalarıda kaldırmışlar zaten... İsimi gri renkte olup, "kapsama alanı dışında" olanlara bir süre ulaşamayacağız gibi... Rehavet 1 günlük ceza almış öyleyse muhtemelen gece 3'te koydular cezayı, çünkü buradaki saat farkı sebebiyle ben oraya göre oldukça erken açtım sayfayı ve yasaklılardı... Neyse geçer bir gün... Biricik muhtarımızın durumunu da bir öğrenebilsek... ((
acıktım ya vallaha ay tvde lazanya yaptılar kız lazanya yerim seni bak nasıl canım çekti neysem
esmada duman oldu ha bu arada girmez oldu artık
odada buz gibi kıçımıza kıradüşüyor soğuktan allahım ya
selam kızlar nasılsınız oğlumu gördük cumartesi gerçi gördük denilmez sıpa göstermedi kendini yine yan profilden gördük sadece 1319 gr olmuş boddim sizlere selamı var giremiyorum sizleri çok özledim kendinize iyi bakın
selam kızlar nasılsınız oğlumu gördük cumartesi gerçi gördük denilmez sıpa göstermedi kendini yine yan profilden gördük sadece 1319 gr olmuş boddim sizlere selamı var giremiyorum sizleri çok özledim kendinize iyi bakın
ay kızlar maillemisler simdi sonuc raporunu.,
hepsi normal degerlerde gozukuyor 4 saatin. sadece bir tanesi digerlerine gore sinira yakın ama normalin icinde o da.
birazdan ariycam doktorcumu bakalim ne diycek.
ay kızlar maillemisler simdi sonuc raporunu.,
hepsi normal degerlerde gozukuyor 4 saatin. sadece bir tanesi digerlerine gore sinira yakın ama normalin icinde o da.
birazdan ariycam doktorcumu bakalim ne diycek.