2009 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Elifcim geçmiş olsun jnm bunuda atlattın bi bebişin doğması kalıyo bi nefeste o olur inş...jnm

kızlar meraba... bu tetanozun ikinci dozu biraz ağrı yapıyo bugün vuruldum da...:1closedeyes:

muhtarcım, nazan ve egedeniz sizleri özliycez...:a015::a015::a015::a015:

bu aralar göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı sizde varmı çok tuhaf görünüyoda.

merhaba arkadaslar az önce doktordan geldik.size haber verip cikiyim dedim biraz islerim var carsida.bebegimizin cinsiyeti belli oldu.anket sonuclari tuttu yani.kizimiz olacak.
hersey iyiymis bebis büyümüs 32cm 844gr olmus.hersey normal dedi doktor.kilom sinirdaymis dikkat edecekmisim.hepinizi öptüm daha sonra tekrar girerim belki.anket icin herkese tesekkürler.ayrica cezali arkadaslara üzüldüm gecmis olsun.misafir olarak okuyolarsa onlara da burdan selamlar.

hadi gözün aydin canim..kizin kiymetli olsun ..
isim düsünmeye baslayabilirsin o zaman
hihoyyyt

tetenozu sağlık ocağında bedava vuruyorlar dimi iğneyi bizmi alıyoruz?özel hastaneler vurmazmı acaba?

hekatcım kızın hayırlı olsun..benim kızda hissetti sanki okudum an başladı hareketlere....

sheylacım sağlık ocakları bedavaya vuruyor...bazı hastaneler yapmıyor sanırım...bi sorman lazım...

aaa hekat gozunaydin canımm
hihoyyyt

doktorcumu aradim, normal degerlerde cikmis hepsi, ekstra biseye gerek yok dedi
cok sukur :Saruboceq:
cok seviyorum ben doktorumu yaa, ama sonucun iyi cikti diye kudurma lutfen, saglikli beslen diyor kaydirigubbakcemile3

elifcim gözün aydın
daha önceki sayaları okuduysan sana benimkininde aynı çıktığını yazmıştım. çok şükür seninkide normal çıkmış bunu da atlattık ne güzel :)

elifcim gözün aydın
daha önceki sayaları okuduysan sana benimkininde aynı çıktığını yazmıştım. çok şükür seninkide normal çıkmış bunu da atlattık ne güzel :)

Fundacım gordum mesajini. hatta esime de soyledim okudugumda yanimda esim vardi.
Sagolsun moral verdi bana dedim.

Coksukur canım.

gözün aydın canım herşey yolundaymış. ayrıca cinsiyetinide öğrenmişsin maşallah kızına canım allah nazardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…