bavse.. sanada huhu.. seninde sesin solugun cikmiyor hic canim?nasilsiniz fistik?
iyiyim canım sen nasılsın.yazmasamda arada uğruyom size.
ugra ugra.. hatta paylas katil.. yaz iki satir..
bende iyiyim cok sükür..
yarin randevum var aksam.. saat sayiyorum anlican :CüvCüv:
bu aralar göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı sizde varmı çok tuhaf görünüyoda.
merhaba arkadaslar az önce doktordan geldik.size haber verip cikiyim dedim biraz islerim var carsida.bebegimizin cinsiyeti belli oldu.anket sonuclari tuttu yani.kizimiz olacak.
hersey iyiymis bebis büyümüs 32cm 844gr olmus.hersey normal dedi doktor.kilom sinirdaymis dikkat edecekmisim.hepinizi öptüm daha sonra tekrar girerim belki.anket icin herkese tesekkürler.ayrica cezali arkadaslara üzüldüm gecmis olsun.misafir olarak okuyolarsa onlara da burdan selamlar.
hadi gözün aydin canim..kizin kiymetli olsun ..
isim düsünmeye baslayabilirsin o zaman hihoyyyt
tesekkür ederim canim.kizim diye sevebiliriz artik.evet simdi isim bulmaya geldi sira.
elifcim gözün aydın
daha önceki sayaları okuduysan sana benimkininde aynı çıktığını yazmıştım. çok şükür seninkide normal çıkmış bunu da atlattık ne güzel :)
gözün aydın canım herşey yolundaymış. ayrıca cinsiyetinide öğrenmişsin maşallah kızına canım allah nazardan saklasınmerhaba arkadaslar az önce doktordan geldik.size haber verip cikiyim dedim biraz islerim var carsida.bebegimizin cinsiyeti belli oldu.anket sonuclari tuttu yani.kizimiz olacak.
hersey iyiymis bebis büyümüs 32cm 844gr olmus.hersey normal dedi doktor.kilom sinirdaymis dikkat edecekmisim.hepinizi öptüm daha sonra tekrar girerim belki.anket icin herkese tesekkürler.ayrica cezali arkadaslara üzüldüm gecmis olsun.misafir olarak okuyolarsa onlara da burdan selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?